Göğüste kitle

Çok iyi maşallah. Son kemoydu değil mi? Pet çekimi falan olacak mı
3. idi, hayir maalesef 3 tane daha var son değil, pet çekimlerini 5 veya 6 dan sonraya attılar, çünkü yapacağımız başka bir tedavi yöntemi yok, etki yapmıyorsada moralimiz bozulmasın dedi onkolog. Haftaya diz altımdan MR çekilecek kırılma ihtimali varmı diye bakılacak, eğer varsa sadece dize Işın tedavisi yapılacak, çünkü oradaki metastaz baya büyükmüş

Zaten istanbulda güzel haberler almıştın. Tedavin muhakkak etki etmiştir Allahın izniyle

Zaten istanbulda güzel haberler almıştın. Tedavin muhakkak etki etmiştir Allahın izniyle
Evet İstanbul bana çok büyük moral oldu, iyiki gitmişim, en azından tedaviyle ilgili soru işareti kalmadı aklımda. Burada büyük bir hastanede Onkolog varmış , beslenme ile ilgili Program yapıyormuş hani I. Saraçoğlu gibi, immünsistemi güçlendirmek için, fakat 6 seans kemo bittikten sonra gideceğim çünkü mesafe baya uzak bu yorgunlukla çok ağır gelir dedi doktorum, seni dahada çok yorar dedi. Bende internette bol bol bilinçaltı temizliği videoları dinliyorum uyurken, kendimi telkin etmeyi öğreniyorum, her aklıma kötü şeyler geldiğinde “hayır! “ diyorum! Banyoya tuvalete gittiğimde veya odamda yalnızken 15 saniye bile olsa oynuyorum :))) , kendime enerji vermeye çalışıyorum.
inşallah bu günlerde geçecek. 6. Kemodan sonra çok uzun süre akıllı ilaç almalıymışım yine her 21 günde bir. O günlere gelelimde inşallah Rabbim onun kolaylığınıda verir, Amin. Siz dualarınızda unutmayın beni , benimde dualarımda siz varsınız

Ben inanıyorum canım şuan etki etmediyse bile diger kemoterapilerde olumlu etki sağlayacaktır moralini yüksek tut ki vücuduna yansısın

Sizi uzun zamandır takip ediyorum Nirra. Ara ara mesajlarımı görmüşsünüzdür belki. Sizinkinden üç ay sonra anneciğime rektum kanseri teşhisi kondu. Yayılma var mı diye pet çekilecek yarın. Psiklojim altüst oldu ama sizinle güç buldum. Hele buraya geldiğinizde doktorunuzun ümitli yaklaşımı günüme neşe kattı. Allah yardımcınız ol. Dualarınızda anneciğime de yer verirseniz çok müteşekkir kalırım.

Çok geçmiş olsun inş kısa zamanda butün hastalar şifasını bulur

O nasıl söz, elbette , ben nasıl yalvarıyorum Burda bana dua edin diye, ben bu edilen dualarında sayesinde kendimi toparladım, Rabbim bana belkide buradan birinin duasına sebep güç vermiştir, Allah herkesten razı olsun. Seni nekadar anladığımı tahmin edersin, korktuğunuz yere uğramazsınız inşallah, bu bir sınav ! Önce İman teslimiyet sonra Moral gerekiyor. Ben şoku tabi yeni yeni atmaya başlıyorum. Elinizdeyse bol bol neşelenmeye çalışın, anneni güldürün mutlu edin, yanında üzüntünüzü belli etmeyin, inatla buda geçecek deyin.
benim canım yanıyor evet ama evlatlarımı görünce mecburi kendimi tutuyorum ses edemiyorum. Küçük oğlumu dün halası bıraktı yuvaya sabah yolcu ederken güle güle oğlum bol eğlenceler sana dedim, dönüp bana sanada doktorda bol eğlenceler anne dedi, çocuğumun içine basıl işlediyse eve gelir gelmez ilk yaptığı bana sarılıp göğüslerimi öpmek oldu. Elimde olmadan her çabama rağmen yinede yeteri kadar güçlü olamamışım, ama artık inat etme vakti geldi :). Elhamdulillah iyiki burası var, bana ayrı bir terapi oluyor. Annende dualarımda... geçmişler olur hiç görmemişe döner inşallah Amin

nirra cım geldim:)Kardeşim daraldı.birkaç gündür hastanedeyiz.Fazla aktif olamadım.Allah yolunu kolay etsin:)

Güçlü olmana çok sevindim.nirracigim inanıyorum ki hepsi geçip bitecek ilk günlere göre ne kadar hayat dolusun cani gönülden tebrik ediyorum seni şimdi önce sana sonra diğer şifa bekleyen hastalara en son da kendime dua edip yatıyorum

Hanımlar kendimi sıktım sıktım dün patlak verdi , iki gündür kendimi toparlayamıyorum , kafa olarak iyiyim ama bedenimi taşiyamıyorum. Burnumda fena bir koku, Ağzımda fena bir acı tad, ve yavaş yavaş çoğalan kemik ağrıları, üşüyorum titriyorum, Evet ! İlaç etki yapıyor! İlaç etki yapıyor! İlaççç et kiii ya pıı yoor!!!! İnşallah yani :). Sizden dua istemeye geldim, beni unutmayın Kendimi salmamak için uğraşıyorum, bu son gün olsun, akşama olmadı sabaha iyileşme başlasın inşallah .

Ben de 1400 ya şafiyi teslim etmeye gelmiştim,
Dün de sadakayla seni andım şifalar yağdırsın rabbim gene okuyacagım canım

Kemoterapiden olabilir. Dua ediyoruz merak etme<3<3<3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…