Göğüste kitle

Az evvel doktorum aradı, kemik tahlilide çıkmış, kemikteki tümörde göğüstekiyle aynıymış, hamd olsun, çok şükür bin şükür Rabbime. Ya başka olsaydı değilmi... rabbim zorluğun içinde kolaylığıda veriyor, inşallah tez zamanda beni cümle şifa bekleyenleri bu mübarek cumanın hürmetine feraha çıkarsın amin.

Az evvel doktorum aradı, kemik tahlilide çıkmış, kemikteki tümörde göğüstekiyle aynıymış, hamd olsun, çok şükür bin şükür Rabbime. Ya başka olsaydı değilmi... rabbim zorluğun içinde kolaylığıda veriyor, inşallah tez zamanda beni cümle şifa bekleyenleri bu mübarek cumanın hürmetine feraha çıkarsın amin.
Çok şükür iyi haber. Sonraki kemo ne zaman

Sukur 1000 kere.
Bak insallah tedaviyle kaybolup gidecek,rabbim hafifleterek yokedecek inşallah

Merhaba Nirra,
Sayfanı günlerdir sessizce arada güzel yorumları beğenerek takip ediyordum. Bugün bu cuma namazı saatinde sana gönlümün en derininde gelen dualar ettim.
Seni hiç tanımıyorum, görmedim ama samimiyetini, sevincini, acını, anneliğini taa içimde hissettim.
Belki çok çok uzaktasın, kimselerle konuşamıyorsun ama unutma biz burdayız.
Bazen derdini sevdiklerine değil de tanımadıklarına anlatmak daha kolay oluyor, o yüzden tutma içinde bize anlat.
İnşallah yakında güzel haberlerini de alacağız.
Eminim benim gibi seni sessizce ama dualarıyla takip eden çok insan var.
Yıkılma, vazgeçme, başaracaksın🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Merhaba Nirra,
Sayfanı günlerdir sessizce arada güzel yorumları beğenerek takip ediyordum. Bugün bu cuma namazı saatinde sana gönlümün en derininde gelen dualar ettim.
Seni hiç tanımıyorum, görmedim ama samimiyetini, sevincini, acını, anneliğini taa içimde hissettim.
Belki çok çok uzaktasın, kimselerle konuşamıyorsun ama unutma biz burdayız.
Bazen derdini sevdiklerine değil de tanımadıklarına anlatmak daha kolay oluyor, o yüzden tutma içinde bize anlat.
İnşallah yakında güzel haberlerini de alacağız.
Eminim benim gibi seni sessizce ama dualarıyla takip eden çok insan var.
Yıkılma, vazgeçme, başaracaksın🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Allah herkesten razı olsun, sizin dualarınızdan bana yaptığınız güzel yorumlardan güç alıyorum, ayağınıza taş değmesin. Etrafımda elbette yakınlarım ailem var fakat onlarla konuşamıyorum, gözümün içe bakıyorlar, hele annem bazen göz teması kuramıyoruz, kendimi iyi hissettiğimde onunda nefes alabildiğini görüyorum. Hatta 1 aydır belki bu gece ilk defa uyudu. O beni yatağa sokuyor, aman iyi ol oturdun yoruldun diye. Şimdi kalktım yemeği ben yapayım dedim çok mutlu oldu, etrafımda dönüyor elime kaşık veriyor, bişey uzatıyor, güya ben yapıyorum :) .

Allah herkesten razı olsun, sizin dualarınızdan bana yaptığınız güzel yorumlardan güç alıyorum, ayağınıza taş değmesin. Etrafımda elbette yakınlarım ailem var fakat onlarla konuşamıyorum, gözümün içe bakıyorlar, hele annem bazen göz teması kuramıyoruz, kendimi iyi hissettiğimde onunda nefes alabildiğini görüyorum. Hatta 1 aydır belki bu gece ilk defa uyudu. O beni yatağa sokuyor, aman iyi ol oturdun yoruldun diye. Şimdi kalktım yemeği ben yapayım dedim çok mutlu oldu, etrafımda dönüyor elime kaşık veriyor, bişey uzatıyor, güya ben yapıyorum :) .
Sen de ilk bu hastalığı öğrenince hemen çocuklarını düşünmüştün. Demek ki ne kadar büyüsen de anneciğin için hep çocuksun.
Allah hem sana hem ailene hem de güzel annene güç versin.
Ben de anne olmaya çalışan bir kadın olarak başkasına anlatamadıklarını burada anlatmanın ne kadar rahatlatıcı olduğunu biliyorum. Dertlerimiz çoook farklı ama rahatlama isteği aynı.
İyi olmana ve güçlü hissetmene çok sevindim🥰

Sen de ilk bu hastalığı öğrenince hemen çocuklarını düşünmüştün. Demek ki ne kadar büyüsen de anneciğin için hep çocuksun.
Ben de anne olmaya çalışan bir kadın olarak başkasına anlatamadıklarını burada anlatmanın ne kadar rahatlatıcı olduğunu biliyorum. Dertlerimiz çoook farklı ama rahatlama isteği aynı.
Rabbim gönlüne göre versin, tez zamanda sağlıklı hayrlı evlatlar versin kucağına. Mevlam bana 4 evlat verdi, şimdi bir tarafta onlar için çırpınırken diğer tarafta yine onlar için korkuyorum. Annelikte çok zor evlatlıkta. Herkesin sınavı farklı farklı. Rabbim üstesinden hakkıyla gelmeyi nasip etsin. Aminn

Rabbim gönlüne göre versin, tez zamanda sağlıklı hayrlı evlatlar versin kucağına. Mevlam bana 4 evlat verdi, şimdi bir tarafta onlar için çırpınırken diğer tarafta yine onlar için korkuyorum. Annelikte çok zor evlatlıkta. Herkesin sınavı farklı farklı. Rabbim üstesinden hakkıyla gelmeyi nasip etsin. Aminn
Aminn canım çok sağ ol duanı almak çok güzel💐
Allah seni inşallah önce çocuklarına sonra ailene bağışlayacak inşallah. Dualarım hep seninle🧿

Size bu temiz kalbinize karsilik taptatli yavrular diliyorum en yakin zamanda hayirlisindan inşallah:KK200:

Merhaba nirra:KK200:
Hafta sonu diye gec kalktim bugun,kahvaltimizi yeni yaptik.
İsime kalkmadan cayimi icerken sana ya şafi okuyorum,yanına varsin,icini ferahlatsin,sifa olsun inşallah

indir (5).jpeg

Bak boyle yeniden doğmuş gibi olacaksin
indir (6).jpeg

Ailenle cok mutlu uzun yılların olacak:KK60:
İnşallah inşallah inşallah

Merhaba nirra:KK200:
Hafta sonu diye gec kalktim bugun,kahvaltimizi yeni yaptik.
İsime kalkmadan cayimi icerken sana ya şafi okuyorum,yanına varsin,icini ferahlatsin,sifa olsun inşallah
Amin ecmain. Dilim yara idi 4 Gündür, dünde bişey yiyemedim, şimdide midem bulanıyor, zoraki bitki çayı içtim. Elim ayağım titriyor halsizlikten. Dün arkadaşım bana ağzı uyuşturan bir Spray almış akşam getirdi sağolsun, dilime sıktığımda konuşamıyorumda, gözlerim dişarı fırlayacak sandım , öyle canım yandı 😀, Her 3 ayda Diş doktoruna Gidip dişlerimİ temizletmeliyim, diş bakımına şu durumda daha dikkat etmek gerekiyor, dişlerimde değişimi hissediyorum, dişetlerim iltahaplanıyor filan. Ne zor bir süreçmiş. Hemşirenin saydığı kemonun bütün yan etkilerini tek tek yaşıyorum. Her kemodan sonra böyle olacaksa, bilemiyorum artık.

Merhaba Nirra dualarım seninle :) Güçlü olmaya devam et.
Sizler bana ve benim gibi şifa bekleyenlere dua edeceksiniz, bende Rabbimin yardımı ile güçlü olacağım. Siz bana dua ettikçe, buraya güzel sıcak samimi yorumlar yazdıkça içim açılıyor, kendimi yanınızda oturuyor hissediyorum. ♥️

Sizler bana ve benim gibi şifa bekleyenlere dua edeceksiniz, bende Rabbimin yardımı ile güçlü olacağım. Siz bana dua ettikçe, buraya güzel sıcak samimi yorumlar yazdıkça içim açılıyor, kendimi yanınızda oturuyor hissediyorum. ♥
İYi olacaksınız yan etkiler maalesef zorluyor biliyoruz ama sen öyle güçlüsün ki bunların farkında bile olmadan toparlanacaksın zamanla bende şimdi doktoruma geldim ilk tüp bebek tedavimden sonuç alamadım şimdi ikincisine başladımm rabbim önce sana şifa versin sonra diğer hastalara sonra da benim gibi bekleyenlere de anne olmayı nasip etsin 🙏🏻

İYi olacaksınız yan etkiler maalesef zorluyor biliyoruz ama sen öyle güçlüsün ki bunların farkında bile olmadan toparlanacaksın zamanla bende şimdi doktoruma geldim ilk tüp bebek tedavimden sonuç alamadım şimdi ikincisine başladımm rabbim önce sana şifa versin sonra diğer hastalara sonra da benim gibi bekleyenlere de anne olmayı nasip etsin 🙏🏻
Amin,Allah kuzulariniza kavustursun

Nirracim sana bircok yasin okundu,duasini sen de yap canim,ozeline yazamadim,seher yildizi atar sana.

X