- 14 Mart 2008
- 6.023
- 5.130
Zaten yapmacık değil gerçekten neşe lazım hormonlar için :) lütfenBen hiç öyle neşe dolu , haha hihi bir insan olmadım, şimdi herşeye gülüp geçmek istiyorum, ama olmuyor:) elimden geleni yapacağım.
Demekki ikisi birbirini dengeliyor,getirilecek olmasina sevindim:)Bugün halsizim, kemikten parça alındıktan sonra dün morfinin etkisi geçti, dün öğlenden beri kalçam - belim ağrıyor, az da olsa kendimi ayağa kalkmaya zorluyorum, annemin haberi yok, ona belli etmemeye çalışıyorum. Güçlü durmaya çalışıyorum. Sabah zar zor oğlumu kreşe götürdük, gözlerim karardı, birazdan arkadaşım gelecek anneme moral olsun diye kahvaltıya çağırdık annesiyle beraber. Annemde çok yoruldu çok yalnız kaldı. Sabah fırına uğradım orada çalışan bayan halimi hatırımı sordu, kendimi berbat hissettim:) , elbette olumlu konuştum ama içimde bişeyler koptu. Dilimin yan tarafı yara oldu, yeme içmede zorlanıyorum, önceden yemek yedikçe mutlu olurdum, şimdi midem bulanıyor, bir çorbayla geçiştiriyorum. Andız otu getirtttik manisadan, onun çayını içiyorum günlük, oda iştah kapatıyormuş, yanında birde macun varmış iştah açması için , fakat onu postayla yasakmış göndermek, Türkiye’den 2 hafta sonra gelecek birisi var o getirecek inşallah. Dört gözle onu bekliyorum. Zayıflamak için be eziyetler çekmiştim yıllarca, şimdi kilo almak için yırtınıyorum :)
Çok zorlandığının bizde farkındayız ama güçlü olacaksın biliyoruz. arkadaşımızın da dediği gibi kendini kandırmak için değil gerçekten iyi olmak için bunu yap lütfen. sen güçlü bir kadınsın güçlü kadınlara en güzel örneksin. Hep beraber dualarla atlatacağız inşallahBugün halsizim, kemikten parça alındıktan sonra dün morfinin etkisi geçti, dün öğlenden beri kalçam - belim ağrıyor, az da olsa kendimi ayağa kalkmaya zorluyorum, annemin haberi yok, ona belli etmemeye çalışıyorum. Güçlü durmaya çalışıyorum. Sabah zar zor oğlumu kreşe götürdük, gözlerim karardı, birazdan arkadaşım gelecek anneme moral olsun diye kahvaltıya çağırdık annesiyle beraber. Annemde çok yoruldu çok yalnız kaldı. Sabah fırına uğradım orada çalışan bayan halimi hatırımı sordu, kendimi berbat hissettim:) , elbette olumlu konuştum ama içimde bişeyler koptu. Dilimin yan tarafı yara oldu, yeme içmede zorlanıyorum, önceden yemek yedikçe mutlu olurdum, şimdi midem bulanıyor, bir çorbayla geçiştiriyorum. Andız otu getirtttik manisadan, onun çayını içiyorum günlük, oda iştah kapatıyormuş, yanında birde macun varmış iştah açması için , fakat onu postayla yasakmış göndermek, Türkiye’den 2 hafta sonra gelecek birisi var o getirecek inşallah. Dört gözle onu bekliyorum. Zayıflamak için be eziyetler çekmiştim yıllarca, şimdi kilo almak için yırtınıyorum :)
Bazen çok şey söylemek istersin ama saatlerce konuşsanda ifade edemezsin hah işte tam da oyle bir an..Az evvel çocukluk arkadaşım aradı, baya konuştuk telefonda, sonra saçralımla oynarken yumak yumak elime geldi, aslında 2. Kemodan sonra dökülecek ama şimdiden başladı, kendimi çok kötü hissediyorum . Biliyordum biliyorum olacağını ama yinede hazır değilmişim. Akşam eşim gelsin çocuklara anlatayım hatta kendimde o gücü bulabilirsem kesmek istiyorum.
Ağlamamak için kendimi tutuyorum , adım adım gitmek ne zor...Bazen çok şey söylemek istersin ama saatlerce konuşsanda ifade edemezsin hah işte tam da oyle bir an..
Sil baştan başlayacaksın herşeye. Biraz sabır.
Bu yol hayırlara çıksın da saçlar ne zaman çıkarsa çıksın. bırak bu güne kadar uzundu da noldu. Çok klise hatta saçma belki ama beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır. Ağla bağıra bağıra ağla. içinde tutma. Burdan ahkam kesmek kolay belki. Elimden dua dan başka birşey gelmiyor. Uzun olsun yeter ki sonu güzel olsun hayır olsun.Ağlamamak için kendimi tutuyorum , adım adım gitmek ne zor...
Bir arkadaşım geçen Şubat ayında yakalanmıştı, o tedavisini bitirdi şükür kurtuldu, 3 haftalık rehabilitasyon merkezinden dün döndü, kapıdan bana dezenfekte ilacı bıraktı gitti, saçları tek tük çıkmış şapka takmıştı, ona farklı baktığımı anladım gittikten sonra. Ne zor bir yol kat ettiğini düşündüm. Şimdi ben o yolun başındayım. Çok zor olacağını bilmek beni eziyor. Ya kaldıramazsam diye düşünüyorum, ya başaramazsam diye... positiv düşünmek istiyorum...
İyiki siz vardınız, iyiki dualarınız var...
Bak agaclar da yaprak döküyor,fakat bahar yine gelecek nirra.Az evvel çocukluk arkadaşım aradı, baya konuştuk telefonda, sonra saçralımla oynarken yumak yumak elime geldi, aslında 2. Kemodan sonra dökülecek ama şimdiden başladı, kendimi çok kötü hissediyorum . Biliyordum biliyorum olacağını ama yinede hazır değilmişim. Akşam eşim gelsin çocuklara anlatayım hatta kendimde o gücü bulabilirsem kesmek istiyorum.
İnşallahhh , amin. Şu zorlu süreci bir atlatalım, hanımların dediği gibi bir bahar gelsin hayatıma, çiçekler bir açsın , yeni bir başlangıç yapacağız. Eşimde bende İslamiyeti yaşamaya çalışan insanlarız, karar verdik daha dikkatli olacağız, geriye kalan ömrümüzü daha kaliteli yaşamaya çalışacağız. Bugün moralim yoktu, annem olmasa herhalde su bile içmem kendimden geçerim, ama şükür hem onun için hem çocuklarım için uğraşıyorum, güçlü durmaya çalışıyorum. Eğer bugün yalnız olsaydım kendimi avutamazdım. Birde burası bana çok iyi geliyor, yazmak paylaşmak beni rahatlatıyor. Allah sizlerden razı olsun. Lütfen ara vermeden her duanızda beni anın, yarın cuma , Dilek kapılarının açık olduğu gün, hayr dualarınızı esirgemeyin.Teşhisten sonraki mesajlarınız çok üzmüştü beni.Aklım sizdeydi.Çok sevindim başlangıç evresi olmasına.Başlangıç evresinde bu hastalık gripten daha tehlikeli değil.Geçip gidecek.Hacca da gideceksiniz,çocuklarınızı da büyüteceksiniz eşinizle hayalinizdeki gibi.Allah yardımcınız olsun ❤
Amin ecmain , Allah senden ayrıca razı olsunCumalar hurmetine,duasi kabule layik kullar hurmetine sana bol bol sifalar diliyorum nirra
Sağlıklı gunlerine dön,bugunleri hic yasamamis say,kötü bir ruya olsun sadece...
Amin hepimizden inşallahAmin ecmain , Allah senden ayrıca razı olsun ♥
Katiliyorum,bir arkadas oralardan fotoğraf atmisti ,nirranin da attiklarina bakacagiz,baska,nepneseli bir konuda,birbirimizle paylasacagiz sevincle...Hacca da gideceksiniz,çocuklarınızı da büyüteceksiniz