Göğüste kitle

Bugün halsizim, kemikten parça alındıktan sonra dün morfinin etkisi geçti, dün öğlenden beri kalçam - belim ağrıyor, az da olsa kendimi ayağa kalkmaya zorluyorum, annemin haberi yok, ona belli etmemeye çalışıyorum. Güçlü durmaya çalışıyorum. Sabah zar zor oğlumu kreşe götürdük, gözlerim karardı, birazdan arkadaşım gelecek anneme moral olsun diye kahvaltıya çağırdık annesiyle beraber. Annemde çok yoruldu çok yalnız kaldı. Sabah fırına uğradım orada çalışan bayan halimi hatırımı sordu, kendimi berbat hissettim:) , elbette olumlu konuştum ama içimde bişeyler koptu. Dilimin yan tarafı yara oldu, yeme içmede zorlanıyorum, önceden yemek yedikçe mutlu olurdum, şimdi midem bulanıyor, bir çorbayla geçiştiriyorum. Andız otu getirtttik manisadan, onun çayını içiyorum günlük, oda iştah kapatıyormuş, yanında birde macun varmış iştah açması için , fakat onu postayla yasakmış göndermek, Türkiye’den 2 hafta sonra gelecek birisi var o getirecek inşallah. Dört gözle onu bekliyorum. Zayıflamak için be eziyetler çekmiştim yıllarca, şimdi kilo almak için yırtınıyorum :)

Demekki ikisi birbirini dengeliyor,getirilecek olmasina sevindim:)
Annen seni iyi gordukce iyi olur,sen ayakta güçlü durdukca.
Sen de katil sohbetlere,gül konuş,kendini kandirmak icin değil,iyi olmak,iyilesmek için.
Bunu o guzel cocuklarin icin yap.

Çok zorlandığının bizde farkındayız ama güçlü olacaksın biliyoruz. arkadaşımızın da dediği gibi kendini kandırmak için değil gerçekten iyi olmak için bunu yap lütfen. sen güçlü bir kadınsın güçlü kadınlara en güzel örneksin. Hep beraber dualarla atlatacağız inşallah

Az evvel çocukluk arkadaşım aradı, baya konuştuk telefonda, sonra saçralımla oynarken yumak yumak elime geldi, aslında 2. Kemodan sonra dökülecek ama şimdiden başladı, kendimi çok kötü hissediyorum . Biliyordum biliyorum olacağını ama yinede hazır değilmişim. Akşam eşim gelsin çocuklara anlatayım hatta kendimde o gücü bulabilirsem kesmek istiyorum.

Bazen çok şey söylemek istersin ama saatlerce konuşsanda ifade edemezsin hah işte tam da oyle bir an..
Sil baştan başlayacaksın herşeye. Biraz sabır.

Bazen çok şey söylemek istersin ama saatlerce konuşsanda ifade edemezsin hah işte tam da oyle bir an..
Sil baştan başlayacaksın herşeye. Biraz sabır.
Ağlamamak için kendimi tutuyorum , adım adım gitmek ne zor...
Bir arkadaşım geçen Şubat ayında yakalanmıştı, o tedavisini bitirdi şükür kurtuldu, 3 haftalık rehabilitasyon merkezinden dün döndü, kapıdan bana dezenfekte ilacı bıraktı gitti, saçları tek tük çıkmış şapka takmıştı, ona farklı baktığımı anladım gittikten sonra. Ne zor bir yol kat ettiğini düşündüm. Şimdi ben o yolun başındayım. Çok zor olacağını bilmek beni eziyor. Ya kaldıramazsam diye düşünüyorum, ya başaramazsam diye... positiv düşünmek istiyorum...
İyiki siz vardınız, iyiki dualarınız var...

Bu yol hayırlara çıksın da saçlar ne zaman çıkarsa çıksın. bırak bu güne kadar uzundu da noldu. Çok klise hatta saçma belki ama beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır. Ağla bağıra bağıra ağla. içinde tutma. Burdan ahkam kesmek kolay belki. Elimden dua dan başka birşey gelmiyor. Uzun olsun yeter ki sonu güzel olsun hayır olsun.
Sen sonucunu alıp kızlar kurtuldum dediğin gün bu topiği kapatıp çok başka yerlerden devam edeceğiz.
Ayakta durmak için hayatta kalmak için sebeplerin var hemde pırlanta gibi evlatlar.

Her değişim ya hüzün ya sevinç getirir.
Onu nasıl karşıladığın sana bağlı.
Giden sadece saçlar olsun.

Nirra, çok duygusal, dokunsalar ağlayacağım modunda olman gayet normal.
Henüz herşey çok taze, çok yeni.

Ama bir söz vardır, yüzmeyi en hızlı şekilde buz gibi suya atılınca öğrenirmiş insan.
Umarım anlatabildim.

Sabır!

Rabbim içini ferahlatsın.

Bak agaclar da yaprak döküyor,fakat bahar yine gelecek nirra.

Sen de cicek acacaksin,onlarla birlikte saclarin yeniden uzayacak,cocuklarini bagrina basacaksın,"başardik"
diyeceksin,"hep beraber basardik"

Teşhisten sonraki mesajlarınız çok üzmüştü beni.Aklım sizdeydi.Çok sevindim başlangıç evresi olmasına.Başlangıç evresinde bu hastalık gripten daha tehlikeli değil.Geçip gidecek.Hacca da gideceksiniz,çocuklarınızı da büyüteceksiniz eşinizle hayalinizdeki gibi.Allah yardımcınız olsun

İnşallahhh , amin. Şu zorlu süreci bir atlatalım, hanımların dediği gibi bir bahar gelsin hayatıma, çiçekler bir açsın , yeni bir başlangıç yapacağız. Eşimde bende İslamiyeti yaşamaya çalışan insanlarız, karar verdik daha dikkatli olacağız, geriye kalan ömrümüzü daha kaliteli yaşamaya çalışacağız. Bugün moralim yoktu, annem olmasa herhalde su bile içmem kendimden geçerim, ama şükür hem onun için hem çocuklarım için uğraşıyorum, güçlü durmaya çalışıyorum. Eğer bugün yalnız olsaydım kendimi avutamazdım. Birde burası bana çok iyi geliyor, yazmak paylaşmak beni rahatlatıyor. Allah sizlerden razı olsun. Lütfen ara vermeden her duanızda beni anın, yarın cuma , Dilek kapılarının açık olduğu gün, hayr dualarınızı esirgemeyin.

Cumalar hurmetine,duasi kabule layik kullar hurmetine sana bol bol sifalar diliyorum nirra
Sağlıklı gunlerine dön,bugunleri hic yasamamis say,kötü bir ruya olsun sadece...

Tum insanlarin ettigi dualara bizi de kat Allahım,bizimkini de onlardan ayirmadan kabul et nirra arkadasimiza ve bütün hastalara sifa ver,bizim de müşküllerimizi çöz,evlatlarimizi kötülük ve güçlüklerden koru,amin...

Ya safi okudum yine nirra,yine okuyorum,gücün bol olsun,Rabbimin yardimiyla gececek tüm bunlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…