Ne bunaltması bizler zaten isteyerek burdayiz isteyerek dua ediyoruz lütfen böyle düşünme. Sonuçlar bugün mu cikacakBugün eşim işe gitmek durumunda kaldı, 2 haftadır raporluydu, kendimi o yokken çok yalnız hissediyorum, annem uyku uyumuyor zaten, sessizce dolaşıp duruyor evde, yengem gelecek beni doktora götürmeye, kendimi toparlamam lazım, güçlü durmam lazım! Dualarınızı bekliyorum! Sizi bunaltmak istemiyorum ama acıyın bacınıza
Bir kaç gün sürer , patolojiye gidecekNe bunaltması bizler zaten isteyerek burdayiz isteyerek dua ediyoruz lütfen böyle düşünme. Sonuçlar bugün mu cikacak
Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah. En kısa zamanda vucudunda hastalığın zerresi kalmasın. Allahım çok büyüksün sen yardım et yarabbim.Hanımlar kemikten parça alınması için sıra bekliyorum, hadin ya Allah ya Bismillah dualarınızı gönderin
Allah yardimcin olsun canim dualarim hep seninleHanımlar kemikten parça alınması için sıra bekliyorum, hadin ya Allah ya Bismillah dualarınızı gönderin
Yanlış anlamazsan ilk teşhis konduğunda beklerken seni geç cevap verince eyvah dedim herhalde sonuç olumsuz. O günden beridir de hep iyi olacağını , burada o günleri anacağımızı hatta çaresiz olanlara umut dağıtacağını düşünüyorum ya da öyle hayal ediyorum bilmiyorum. Ama sürekli aklımda hayalimde bu günler bitmiş gitmiş sen kaldığın yerden devam ediyorsun diye geçiyor. Ne garip yanımdan geçip gitsen tanımam etmem ama hep aklımdasın hatta hayal kuruyorum güzel günlerle ilgili.Aamiiinn, hayırlı haberler olur tez zamanda inşallah kurtulurum bu dertten. Sizlerin duasıyla inşallah
Allah a Hamd olsun, benim icin dua Eden o kadar tanimadigim insan varki, bende teheccüdlerimde namazlarımda sizler için dua ediyorum. Rabbim oldurmayacağını hayal ettirmezmiş. Sizlerin bana verdiği manevi güç sayesinde ayaktayım, kendimi nezaman yalnız hissetsem hemen girip biri bişey yazmışmı diye bakıyorum. Burayı yapanlardanda Allah razı olsun, güzel kullananlardanda.Yanlış anlamazsan ilk teşhis konduğunda beklerken seni geç cevap verince eyvah dedim herhalde sonuç olumsuz. O günden beridir de hep iyi olacağını , burada o günleri anacağımızı hatta çaresiz olanlara umut dağıtacağını düşünüyorum ya da öyle hayal ediyorum bilmiyorum. Ama sürekli aklımda hayalimde bu günler bitmiş gitmiş sen kaldığın yerden devam ediyorsun diye geçiyor. Ne garip yanımdan geçip gitsen tanımam etmem ama hep aklımdasın hatta hayal kuruyorum güzel günlerle ilgili.
Geçen allah beni güldürdü demiştim ya sana, onun vesilesi ile oruç tutuyorum gece ezanda sana dua ederken nirra kardeşim.... demek çok garibime gitti. Adını bile bilmiyorsun ama hep duanda dedim. Rabbim görsün duysun sesimizi. Herşey çok güzel olacak .
Ben de sürekli sayfa yeniliyorum güzel bir gelişme var mı diye. Sizin tabirinizle müslümanın müslümandan hakkını istiyorum deyip dua istiyorsunuz ya , bizde müslümanın müslümandan hakkını isteyip yılmadan pes etmeden sabırla umutla bu illetten kurtulmanızı istiyoruz. yani anlaşıldığı üzere ilk önce çocukların, sonra kendin ve sana dua eden insanlar için umut etmek, yılmama, pes etmemek ve iyi olmak zorundasın. Başka şık yok arkadaşım. Selam ve dua ile...Allah a Hamd olsun, benim icin dua Eden o kadar tanimadigim insan varki, bende teheccüdlerimde namazlarımda sizler için dua ediyorum. Rabbim oldurmayacağını hayal ettirmezmiş. Sizlerin bana verdiği manevi güç sayesinde ayaktayım, kendimi nezaman yalnız hissetsem hemen girip biri bişey yazmışmı diye bakıyorum. Burayı yapanlardanda Allah razı olsun, güzel kullananlardanda.
yolda yine burnum kanadı, şimdi kulak burun boğaz doktoruna geldim sıra bekliyorum, bu bugünki 4. Kanama, onkoloğum damarların çatlamıştır yaktır dedi. Kemik sonuçlarım haftasonuna kalmadan çıkarmış, en azından hangi cins olduğunu öğrenip ona göre farklı kemo ilacı kullanacaklar. Vardır bundada bir hayr, Rabbim korktuğum yere uğratmasın. Siz bana ve benim gibi muhtaçlara dualarınızı gönderin ♥ Benim çook ihtiyacım var
Allah dua edendende vesile olandanda razı olsun, ayağınıza taş değmesinNırra benım telde sorun var baskasından gırıyorum.Uzun mesaj yazmıstım ulaşmamış.
Arkadasıma soyledım dun dua grupları var dua edecekler sana.artı dıger arkadas gruplarına yazacaklar onlar da dahıl olacaklar. Rabbım hepsını kabul etsın en acil tarafından ınsallah
Amin canim,Allah bütün hastalara sifa versin,tum darda kalanlara yardim etsin,hayirli dilekleri kabul etsin insallahAllah dua edendende vesile olandanda razı olsun, ayağınıza taş değmesin
Aldılar şükür, artık cuma günü hangi cins olduğunu öğreneceği, kötü huylu olduğu kesin gibi zaten, ona göre kemo ilacı ayarlanacakAldılarmı kemikden numune cici hanım?
Allah razı olsun gönlünüze göre versinBen de sürekli sayfa yeniliyorum güzel bir gelişme var mı diye. Sizin tabirinizle müslümanın müslümandan hakkını istiyorum deyip dua istiyorsunuz ya , bizde müslümanın müslümandan hakkını isteyip yılmadan pes etmeden sabırla umutla bu illetten kurtulmanızı istiyoruz. yani anlaşıldığı üzere ilk önce çocukların, sonra kendin ve sana dua eden insanlar için umut etmek, yılmama, pes etmemek ve iyi olmak zorundasın. Başka şık yok arkadaşım. Selam ve dua ile...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?