Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bekliyorum seniNırra telefonum terelelli bugunlerde gıremeyebılırım bırkac gun fakat bılkı duam senınle.Insallah cuma ıyı haberler gelecek hepımıze :*
Başlangıç denildi çok şükür, 3. Kemodan sonra tekrar muayneler olacak, kemonun işe yarayıp yaramadığına bakılacak.Günaydın hayırlı günlerimiz olsun. Kaçıncı evre olduğu hakkında birşey söylediler mi nirra
İyi bari başlangıç olması da güzel birşey. Çok şükür. Özeline bakabilir misinBaşlangıç denildi çok şükür, 3. Kemodan sonra tekrar muayneler olacak, kemonun işe yarayıp yaramadığına bakılacak.
Evet bu iyiBaşlangıç denildi çok şükür, 3. Kemodan sonra tekrar muayneler olacak, kemonun işe yarayıp yaramadığına bakılacak.
Başlangıç olması mükemmel birşey aslında biliyor Musun. Benim kayınpederim de akciğer kanserini yendi başlangıçta olduğu için öyle farkedildiği için bi kez ameliyat oldu ve geçti şükğr onun için hiç üzülme korkma geçecek güven bizlere. Rabbime güven onun vardır bir bildiğiBaşlangıç denildi çok şükür, 3. Kemodan sonra tekrar muayneler olacak, kemonun işe yarayıp yaramadığına bakılacak.
Amenna. Zaten kendimi Rabbimin merhametine bıraktım, doktorlar ilaçlar hepsi vesile, bana şifamı Rabbim tez zamanda verecektir.Başlangıç olması mükemmel birşey aslında biliyor Musun. Benim kayınpederim de akciğer kanserini yendi başlangıçta olduğu için öyle farkedildiği için bi kez ameliyat oldu ve geçti şükğr onun için hiç üzülme korkma geçecek güven bizlere. Rabbime güven onun vardır bir bildiği
Bu 2. duyuşum akciğer kanserini yenen.Birde Hülya Koçyiğit var sanırım.Geçen sene akciğer kanseri olmuşdu heme ameliyat oldu başkada bir tedavi uygulandığını duymadımBaşlangıç olması mükemmel birşey aslında biliyor Musun. Benim kayınpederim de akciğer kanserini yendi başlangıçta olduğu için öyle farkedildiği için bi kez ameliyat oldu ve geçti şükğr onun için hiç üzülme korkma geçecek güven bizlere. Rabbime güven onun vardır bir bildiği
İŞte ısrarla moralin iyi olsun dememde ki sebep bu nirra ya çünkü ameliyattan önce ve sonra kayınbabam sigara içti hala da içiyor dinlemiyor bizi.. ama öyle hayat dolu ki anlatamam hastalığı yokmuş gibi davrandı.. ama Nirran’ın yorumları bile hüzünlü. Ne olur toparlan lütfenBu 2. duyuşum akciğer kanserini yenen.Birde Hülya Koçyiğit var sanırım.Geçen sene akciğer kanseri olmuşdu heme ameliyat oldu başkada bir tedavi uygulandığını duymadım
Benim bir tanidigim 25 26 yil once bunun ameliyatini oldu ve atlatti,uzun yillar hastaligi hatirlatan hicbir sey olmadan rahat yasadi,bugünkü imkanlarla hele ben eminim nirra da bu sıkıntılı günleri geride birakacakBu 2. duyuşum akciğer kanserini yenen.Birde Hülya Koçyiğit var sanırım.Geçen sene akciğer kanseri olmuşdu heme ameliyat oldu başkada bir tedavi uygulandığını duymadım
Yeni bir başlangıç yap nirra,komik fikralar oku,neseli muzikler dinle,komedi izle,duayı da unutmuyorsun zaten.Seratonin,endorfin hormonları iyilestiriciymis,bunlar da ancak neşe ve mutluluk aninda salgilaniyor.Ben hiç öyle neşe dolu , haha hihi bir insan olmadım, şimdi herşeye gülüp geçmek istiyorum, ama olmuyor:) elimden geleni yapacağım.
Heh bir tane anlatalım:Yeni bir başlangıç yap nirra,komik fikralar oku,neseli muzikler dinle,komedi izle,duayı da unutmuyorsun zaten.Seratonin,endorfin hormonları iyilestiriciymis,bunlar da ancak neşe ve mutluluk aninda salgilaniyor.
Aaahhaahhhhaaa cook iyi yaaaHeh bir tane anlatalım:
Karagümrüklü Bilet Atmaz!
Otobüs şöförü yola çıkar. Sorunsuz bir şekilde bir duraktan diğerine ilerler. Derken; durağın birinde iri yarı, güçlü kuvvetli ve oldukça tehlikeli görünüşe sahip bir adam otobüse biner. Şöföre sert bir bakış fırlatır ve, "Karagümrüklü bilet atmaz." diyerek arkadaki bir koltuğa geçer ve oturur.
Ertesi gün, ondan sonraki gün ve hergün aynı şey tekrar olur. Bu durum otobüs şoföründe kompleks oluşturmaya başlar. Hat değiştirme dilekçesi de red edilince son çare olarak bir jimnastik kursuna yazılır. Artık kendine güveni gelen iyi bir dövüş ustası haline gelmiştir.
Ertesi günü tekrar otobüsüyle yola çıkar. Uzaktan, Karagümrüklü'nün durakta beklediğini görür otobüsün kapısını açar. Karagümrüklü otobüse biner, şöföre sert bir bakış fırlatır ve, "Karagümrüklü bilet atmaz." diyerek ilerleyecekken tam o sırada, sıkı bir kavgaya hazır olan şöför birden koluna yapışır:
- "Neden atmıyormuşsun?"
Şöföre şaşkınlıkla bakan adam şöyle der:
- "Karagümrüklü'nün mavi kartı var."
Ahhahha biz de seni:-*seviyorum sizi