Göğüste kitle

Hepimiz senin için dua ediyoruz canım bugün aklımdaydın hep ben inanıyorum ki çok iyi olacaksın ☺ en güzel olayda burada çok güzel dostluklar edindin baki kalacak mesafenin hiç önemi yok demek ki.Kendine çok dikkat et öpüyorum seni güzel haberlerini bekliyoruz :KK200:
Allah kimin ne muradı varsa versin. O güzel enerjinizi öyle yoğun hissediyorum ki, buraya her yazdığımda rahatlıyorum, ve benim için dua edildiğini okuduğumda ayrı bir güven geliyor.
Allah herkesten razı olsun, çok güzel insanlarla karşılaştırdı beni. Bende hepinizi çok öpüyorum ♥️

nirra nirra şimdi gördüm konunu Allahın izni ile iyi olacaksın ben senın için 3000 ya şafi okuyacağım....

Derdi veren Allah dermanını içinde gizlemiş.Sabır ve şükür edeceğiz.

Allahın verdiğide imtihandır vermediğide....

güçlü ol.sen bunu yenersin.

biz senınleyiz....
Allah razı olsun, inşaallah hayrlısı ile üstesinden gelmeyi Rabbim nasip etsin. Allah kimseyi darda zorda bırakmasın

Kemo nu ya etkisini yaşıyor musun. Bugun kafa taraman var değil mi. Güzel haberlerle gel arkadaşım.
Evet şuan yoldayım 1 saat sonra randevum var.
Sabah 4 de üşümeye başladım sırtım çok kötü ağrıyor. Midem bulanıyor. Sanırım 3 gün sürecekmiş, grip gibi

Limonlu suyu içiyorum, hatta kabuklarını bile yiyorum:) evet randevularım olmadığı zaman akşam yemeği saat 17:00 de yiyoruz. Amin önce diğer cümle hastalara sonrada bana şifa versin inşallah ♥
Diger hastalarla birlikte bana da diye dua et nirracim,rabbimiz sonsuz güç ve kudret sahibidir,herkesi dilerse bir anda iyi eder,inun herseye gücü yeter:KK200:

Allah kimin ne muradı varsa versin. O güzel enerjinizi öyle yoğun hissediyorum ki, buraya her yazdığımda rahatlıyorum, ve benim için dua edildiğini okuduğumda ayrı bir güven geliyor.
Allah herkesten razı olsun, çok güzel insanlarla karşılaştırdı beni. Bende hepinizi çok öpüyorum ♥
:KK60:
Burasinin en guzel yani bu,tanimadigin insanlarin destegini hissetmek,çok seviyorum bu siteyi

nirra nirra şimdi gördüm konunu Allahın izni ile iyi olacaksın ben senın için 3000 ya şafi okuyacağım....

Derdi veren Allah dermanını içinde gizlemiş.Sabır ve şükür edeceğiz.

Allahın verdiğide imtihandır vermediğide....

güçlü ol.sen bunu yenersin.

biz senınleyiz....
Hosgeldin arkadasim,etiketlemistim seni,gormedigini düşünmüştüm,sevindim gelisine:KK200:

Zaman burada dursa 1 sene sonrasına ışınlansanız ve herşey kaldığı yerden devam etse. Amin allahım sen duy sesimizi .
Cocugunun zor gunlerini yasayan bir arkadasim vardi.
Es dost boyle ne dualar okuduk,doktorlar herseye hazir olun diyordu.
Rabbim ya şafi ismiyle oyle sifalar verdi ki yavruya,heeepsi geride kaldi.Nirra da geride birakacak inşallah...

canım kk ya çok sık girmiyorum artık görür görmez hemen girdim ve okudum Rabbim tez zamanda şafi ism,iyle şida nasip etsin inşallah.

benımde kalbimde sıkıntı var banada dua edin lütfen.
Allah ferahlik versin en kisa zamanda,hayirli rahat gunleriniz olsun,amin

Allah’ıma ne kadar şükür etsem az kalır. Kafadan çekilen MRT temiz çıktı. Yalnız bu Radiolog diğer raporlarıma bakıp kemikte birşey yok, dizde görünenin kötü hücre olması zayıf diğer Yerler temiz, kalçada kireçlenme var dedi. Şok üstüne şok yaşıyorum. Karaciğerde 2 küçük nokta var 19.11.19 da CT altında biopsi yapılacak . Perşembe günü kemoterapim var, ve rahim -kalça bölgemden MRT çekilecek

Allah’ıma ne kadar şükür etsem az kalır. Kafadan çekilen MRT temiz çıktı. Yalnız bu Radiolog diğer raporlarıma bakıp kemikte birşey yok, dizde görünenin kötü hücre olması zayıf diğer Yerler temiz, kalçada kireçlenme var dedi. Şok üstüne şok yaşıyorum. Karaciğerde 2 küçük nokta var 19.11.19 da CT altında biopsi yapılacak . Perşembe günü kemoterapim var, ve rahim -kalça bölgemden MRT çekilecek
Allah çok çok büyük bitecek biliyorum aşırı sevindim

Allah’a şükürler olsun çok sevindim canı gönülden. Bir de farklı yere gösterin gene de demek ki Yok ve sağlığınıza çok çabuk kavuşacaksınız ❤️

Allah ım çok büyüksün diğer misafirinde tez zamanda gider inşallah sonuçta misafirliğin kısası makbul

Allahim ne guzel bir haber bu 🙏Belki de o noktalar da metastaz degildir. Insallah degildir. Baska doktorlara da gosterme sansin var mi? Ben bu tarz seylerde asla tek doktorla kalinmasi taraftari degilim.

En morale ihtiyacin oldugu zamanda bu sekilde konusmalari cok can sikici. Diger doktordan bahsediyorum. Karacigerinle ilgili soyledikleri 🤬 Kafana takma cunku irkciligindan bu sekilde merhametsiz konusuyordur muhtemelen. Cunku daha tam olarak ne oldugu bile kesin olmayan iki kucuk nokta icin hic bir doktor bu sekilde konusmaz, konusamaz. Allahindan bulsun.

X