- 14 Aralık 2015
- 11.972
- 28.991
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bekarım maalesef. Zaten şu an olmam ameliyat olacaksam da, çocuktan sonra olurum. O yüzden alternatif şeyleri sordum.Evli veya çocuklu musun bilmiyorum ama emzirirken daha da büyüyor o meretler. Bence en azindan bir cocugun olmadan bos yere ameliyat olma. Jillian 30 day shred yaptim bir ara 10 günde 5 cm incelmisti tavsiye ederim
Bekarım maalesef. Zaten şu an olmam ameliyat olacaksam da, çocuktan sonra olurum. O yüzden alternatif şeyleri sordum.
Nasıl bir şey o? Krem falan mı?
Çok çok teşekkür ederimSpor canım. Bir de duştan çıkmadan soğuk su tut göğsüne.
Yüzücüydüm uzun zaman, omuzlarım geniş ama sırtım ince yanlış ifade ettim sanırım.160 boya 51 kilosunuz, yuzucu falan olmaniz lazim sirtinizin 95 olmasi icin, ki sirtim dar diyosunuz. Giydiginiz sutyenin sirtinizi simsiki sarmasi lazim, bolluk olmamasi gerekiyor. D kup memenin buyuklugu 80 90 falan da sirt genisligi oluyor. Marks spencer varsa bulundugunuz sehirde oraya gidin. Gorevliler mezurayla bedeninizi olcup soyluyorlar.
Sırtım dar evet, omuzlarım ağrıyor arada ama sırt ağrısı çekmiyorum çok şükür.
İlerde çocuğum olursa ben de ameliyat olmak zorunda kalacağım sanırım
Yüzücüydüm uzun zaman, omuzlarım geniş ama sırtım ince yanlış ifade ettim sanırım.
Oraya gitmemiştim daha önce penti, dagiden falan alıyorum çünkü. En iyi ihtimalle 90 buldum o mağazalarda da, doksan bile zor olmuştu maalesef.
Birçok farklı yerde ölçtük..Sırtın dar ve 51 kiloysan 95 nasıl oluyor. Olsa olsa 80d 80e giyersin. Yanlış biliyorsun bedenini.
Çok çok teşekkür ederimBir de sirti kucuk gelen sutyenler icin sirt buyultucu satiliyor camasircilarda, sutyenin kopcasina takiyosunuz, ekstra kopca gibi dusunun, ondan kullanabilirsiniz oyle bir durumda.
Birçok farklı yerde ölçtük..
Zaten boşuna demiyorum, vücudum orantısız maalesef.
D kup 95,bazı sütyenlerde 90 geçen gün aldığım bir sütyen 90 Dı mesela ama taşma yapıyor. Sadece küçültücü sütyenle rahat ediyorum.Kaç ölçün?
Soruyorum cunku yanlış sütyen seçimi de etkiliyor görüntüyü.
D kup 95,bazı sütyenlerde 90 geçen gün aldığım bir sütyen 90 Dı mesela ama taşma yapıyor. Sadece küçültücü sütyenle rahat ediyorum.
Sütyen seçimini direkt kendim yapmıyorum, dediğim gibi çok görevli yardımcı oldu şimdiye kadar ama 90 altı bir sütyen olmuyor ne yazık ki.
Allah razı olsunSakin kilo alma iyi gorunsun diye. Daha beter olur. Su linki incele bi belki isine yarar. :)
https://www.kadinlarkulubu.com/port...r-ameliyatsiz-nasil-kucultulur-87707.html/amp
Gercek mi buBoyum 177
Kilom 48
Veee 105 beden dd kup memem var. Daha dogrusu morportakalin memesi yok memenin morportakali var.
Sutyen askisinin kesmesi derdini anlatamam igrenc bir durum. Kiyafet bulmakta da zorlaniyorum.