- 22 Eylül 2014
- 5.141
- 7.348
Mamaplasti hiç görmedin mi?Valla meme hep yag dokusu diye biliyorum ben de
Bak buna üzüldüm
Fasya altı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mamaplasti hiç görmedin mi?Valla meme hep yag dokusu diye biliyorum ben de
Kimin cahil olduğu görülüyor, gidin siz göğsünüzde kas falan arayın hadi bol şans diliyorum, çok ihtiyacınız olacak zira.Aynen.
"derken"
Cahil demek istedim.
Muhtemelen pektoral kastan bahsediyorsun. Meme yag dokusundan olusur pektoral kasin uzerine oturur. Pektoralisin fasia'sidir bahsettigin.Mamaplasti hiç görmedin mi?
Bak buna üzüldüm
Fasya altı?
Yalniz anlattigin fizik hakikaten herkesin hayal ettigi fizik..herkes boyle olmak ister.insanlar bunun icin ameliyat oluyorlar.bence sporla ustesinden gelirsin.sikilasirsin..ama sikayet etme yaaaTüm vücudum yağlı değil, yani göğüslerim dışında bir sorunum yok. Kalçam da yuvarlak ama ondan memnunum. Derdim göğüsler.
Göğüste kas yok zaten kimsede.
Meme büyütme Kas zarı altıMuhtemelen pektoral kastan bahsediyorsun. Meme yag dokusundan olusur pektoral kasin uzerine oturur. Pektoralisin fasia'sidir bahsettigin.
Evet sutyenle yatmak sarkıtıyo. Her yerde bunla ilgili haberler var netten okuyabilirsinizNasıl yani geceleri sütyen takmak mı sarkıtıyor
Sutyensiz yatmak degil mi yaEvet sutyenle yatmak sarkıtıyo. Her yerde bunla ilgili haberler var netten okuyabilirsiniz
Anladım çok çok teşekkür ederim, deneyeceğim.Ben kilo aldigimda haliyle göğüslerim de buyudu verince tabi sporla simdi eski haline donduler kol hareketleri yapmanızı tavsiye ederim iki kolu öne dogru uzatip makas hareketi yapabilirsiniz gogus kaslarini calistiriyor diklestiriyor iki kolu ileri geri sirti kastiginizi hissederek yapin ve iki kolu asagi yukari kafanizda ellerinizi birlestirerek.. bunlar bende cok ise yaradi ama 4 ay sureyle her gun her hareketi 100 er defa yaptim ben faydasini gordum 20 kilo verdim umarım hareketleri ablatabilmisimdir zezella
Değil ne yazık ki :)Sutyensiz yatmak degil mi ya
Hatta sutyensiz spor
Araştırayım bi, çok teşekkürlerEvet sutyenle yatmak sarkıtıyo. Her yerde bunla ilgili haberler var netten okuyabilirsiniz
Canim baktim da yanlis biliyorsun tam tersiDeğil ne yazık ki :)
Tv de bikaç uzmana ve nette biçok yazıya denk gelmiştim ben hatta bu sebepten kendim de kullanmıyorumCanim baktim da yanlis biliyorsun tam tersi
Boyum kısa 160 anca, bedenim de ince olduğu için 95 D çok orantısız duruyor. Bi de zarif durmuyor, bol bir şey giyince şişman görünüyorum.
Utanırım ben ya
Aaa hiç duymadım dd beden falan. Araştırayım bi, allah razı olsunBence siz göğüs ölcunuzu tam bilmiyorsunuz. D memelerin olcusu, 95 de sirt ölçüsü. Anlattığınıza göre siz zayifsaniz 95D kullanmamalisiniz. 80 D falan olmalı. Sırt büyüdükçe cup da hafif de olsa büyüdüğü için size 80D olmuyor diye 95D kullanıyorsanız 80DD veya 80E gibi bedenler denemeniz lazım. Malesef bu bedenlerde üretim yapan marka tr de pek yok. Truimph veya marks&spencer a bakabilirsiniz. Diğer yandan freya diye bir İngiliz markası var. Ben bikinilerimi oradan sipariş etmiştim. Çok güzel iç çamaşırı modelleri de var. İllaki minimizer model kullanmanız da şart değil. Doğru sudyen modeliyle çok rahatlarsıniz. Brastop.com a bak. Ben orada çok sipariş verdim. 4-5 haftayı buluyor gelmesi ama güzel ürünler. İade de yapmışlığım var.