Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğum sonrası emzirme dolayısıyla göğüsler sarkıyor dikleştirmek için ameliyat olan varmı?
Canım ablam yaptırdı, deformeyi kamufule etmek için silikon protez konuyor ve göğüs hiç sarkmamış gibi gayet doğal bir şekil alıyor. Maliyeti de 5.000 Civarı diye biliyorum.Çok basit ve ağrısız bir operasyon.Meme büyütme operasyonuna çok benziyor.
Tabii yukarı çekince küçük duruyor haliyle silikon şart oluyor.Sağol cnm cevanın için.Ablan memnunmu peki ?Ağrısı çok oldumu ?
bence normalde göğüs şeklin nasılsa ona göre yaptır... damla ise damla yuvarlak ise yuvarlak...Sevgili lalara ve ssheker 07 merhabalar .Bende meme büyütme düşünüyorum.Ankaradayım. Hatta lalara seninle görüşüp tanışmak isterim.Aylardır bu siteyi takip ediyorum.Tuğrul Turana yaptırmayı düşünüyordum ama herkese yuvarlak yapıyor dediler ve kafam karıştı.Ankarada olduğum için dün ilk adımı atıp Prof.Dr. Ruşen Kapucu ile görüştüm.Benim memeler küçük olduğu için sana 215 cc ile 255 cc arsında olur dedi.Damla model,meme ucu kesisi,kasüstü dedi.Kızlar benim boy 174 kilo 56 falan zayıfım yani. 255cc benim boy ve kiloma göre küçükmü olur,ayrıca damlamı yuvarlakmı kararsızım.Kızlar siz tecrübelisiniz lütfen bana yardımcı olun ve fikir verin. Çok karasızım....LÜTFFFFFEEEN.
öle diyosun canımda adam gizli tehdit ediyo resmen estetik diye yaparsam 3-5 milyarı bulur ekstrada ben de bıçak parası alırım dedi ne yapıyım bende razı oldum zaten parayı fatura fiş kesmeden alıyo isbat edemessin işindede çok iiyimiş yurtt dışından hastaları bile geliyor yani işini ii yapıyo devlet hastanesinde başka esteikçilerde vardı ama güvenemedim bide benim çocuğumda yok iisi olsun diye sesimi çıkarmadım benneyaptımki
3.250 ytl ye oldum hİÇ bİr Şİddetlİ aĞrım olmadı sporcu sÜtyenİ herŞey dahİl ANTAKYA DEFNE HASTANESİNDE TUNCAY KAYNAR DOKTORUM