Göğüs küçültme/büyütme estetik operasyon fiyatları !

pinkozzyyyyyyyyy mehaba nasil gecti ameliyatin hasan findik ta bende onu düsünüyorum bana yardimci olurmusun,ne ameliyati oldun sagol

Açıkcası ben daha çok internet üzerinden araştırma yaptım.. Döndüm dolaştım Naci Çeliğin ismini okudum hep ve sonunda görüşmeye gittim.. Üç boyutlu bir çalışma yaptıktan sonra net bir fiyat verebileceğini söyledi ama 7.000 - 7.500 civarı olacağını söyledi. Ben göğüs büyütme ameliyatı istiyorum.
Naci Bey işinde gerçekten iyi görüşünce anlıyorsunuz güven de verdi.. Ama hala düşünüyorum sanırım onda karar kılacağım.. Ameliyat olan arkadaşlar sonrası için memnuniyetleri hakkında bilgi verirlerse çok sevinirim :)

slm bende goguslerimin kucuklugunden sikayet ediyorum ayni zamanda hatayliyim bende suan herhangi bi sebepten dolayi sikinti duyuyormusunuz? orjinalmis gibi duruyor mu gercekten simdiden tsk ederim :) hayirli olsun darisi benim basima

Doğum sonrası emzirme dolayısıyla göğüsler sarkıyor dikleştirmek için ameliyat olan varmı?

:nazar:slm ben gecen hafta meme kücültme oldum 4 milyara hic birsey degil ,,,EREN CERRAHI TIP MERKEZI ;DR ISMAIL BÜYÜKCAYIR .suan gayet saglikliyim ve huzurluyum 3 gün direnli kaldim soldan 550 gr sagdan 750 gr almis hatta gözümlede gördüm ....:KK9:

selam kızlar,
ben de 2008 mart ayında Teoman Doğana meme büyütme-protez ameliyatı oldum.
Birkaç seçenek sunmuştu hastane seçeneklerine göre fiyatta değişim oluyordu.
Benım ameliyatımı Baykent tıp merkezinde Zincirlikuyuda yaptı,hastaneden,ekipten çok memnun kaldım.Teoman bey ne dediyse hepsi aynen anlattığı gibi oldu.Ameliyatımı Perşembe günü yaptı ben Pzt günü işe gittim.1hafta sonrada araba kullanmaya başlamıştım.Toplamda 6.000 gibi mal oldu.
Size doktorlardan verilen ücretler genelde sadece operasyon ücretleri oluyor.Hastane ve diğer ekstralar girince otomatikman 1-2.000 tl kadar daha artış gösteriyor.Tabi seçtiğiniz yönteme göre de değişiyor ama Teoman bey dünya standartlarını çok sıkı takip eden ve en sağlıklı methodu uygulayan bir doktor.
Örneğin meme ucundan açmayı desteklemiyor ve siz istesenizde yapmıyor.En son yöntem (o zaman) meme altından 4 cm.lik açarak silikon protezin yerleştirilmesiydi, ve o da abna onu uyguladı.Protezlerin tanesi 1.000Euro idi o zaman.Ömür boyu kullanabiliceğim,hamilelik ve emzirme öncesi çıkarılmaya yada ilerleyen dönemlerde yenilemeye ihtiyaç olmayan bir türmüş bu.
Ama Teoman bey hakkında kesinlikle çok iyi olduğunu söyleyebilirim,hiçbir sorun,aksama yaşamadım.Ameliyat izi kalmayacak demişti ve gerçekten de kalmadı.ileride Eşine bu operasyonu geçirdiğini sölemesen asla anlayamaz demişti, gerçekten öyle oldu:) ben nişanlılık dönemimizde söyledim tabiki ama eşimde sölemesen anlamazdım çok doğal duruyor demişti.
İşini çok iyi yapan bir doktor, asistanı Solmaz hemşire de şeker gibi :)
Umarım sizlerde her kim ile bu yola çıkarsanız çıkın sorun yaşamadan,sağlığınız ile ilgili bir riske girmeden atlatırsınız ve memnun kalırsınız.Yalnız maliyetten kaçıp sakın,adı sanı bilinmeyen yarın öbür gün bir prob yaşadığınızda muhattap bulamayacağınız insanları tercih etmeyin.Sonuçta bu lüx.Eğer durumunuz müsaitse en iyisini tercih edin,değilse şartları en iyi şekilde olgunlaştırana kadar bekleyin.
Unutmayın ki,adı bilinmeyen birinin kaybedicek bir şeyi yoktur sizden alıcağı 3.000lira onun için çok değerli olabilir ama adını,ünvanını mesleğini riske atamayacak,leke süremeyecek insanlara gidersiniz her zaman en iyi hizmeti alırsınız.Naçizane bir tavsiye.
Sevgiler

Doğum sonrası emzirme dolayısıyla göğüsler sarkıyor dikleştirmek için ameliyat olan varmı?

Canım ablam yaptırdı, deformeyi kamufule etmek için silikon protez konuyor ve göğüs hiç sarkmamış gibi gayet doğal bir şekil alıyor. Maliyeti de 5.000 Civarı diye biliyorum.Çok basit ve ağrısız bir operasyon.Meme büyütme operasyonuna çok benziyor.

Canım ablam yaptırdı, deformeyi kamufule etmek için silikon protez konuyor ve göğüs hiç sarkmamış gibi gayet doğal bir şekil alıyor. Maliyeti de 5.000 Civarı diye biliyorum.Çok basit ve ağrısız bir operasyon.Meme büyütme operasyonuna çok benziyor.

Tabii yukarı çekince küçük duruyor haliyle silikon şart oluyor.Sağol cnm cevanın için.Ablan memnunmu peki ?Ağrısı çok oldumu ?

Tabii yukarı çekince küçük duruyor haliyle silikon şart oluyor.Sağol cnm cevanın için.Ablan memnunmu peki ?Ağrısı çok oldumu ?

hayatım onda da ilk 2-3 gün ufak sancılar oldu ama ağrı kesici ve antibiyotik kullanımıyla çok kolay atlattı. şuan da çok memnun iyiki yaptırmışım diyor.

annem boyu ve bel fıtığından ameliyet oldu heyet raporuyla göğüslerini küçültmek istiyo öncelikle nereye başvurulmalı fiziğemi estetik cerrahınamı lütfen yardım

Bende gögüslerimi büyütmek istiyorum ama kime kararimi veremedim Hasan findikta cok pahali geldi gibi =( bana yardim ederseniz sevinirim

Mahmut Dinçlere meme büyütme oldum imkanlarımı sonuna kadar zorladığımı ve maks 3700 gibi bi rakam verebileceğimi söyledim çok tatlıca hiç önemli değil siz bunu çok istiyosunuz ben de size elimden geleni yapıcam dedi ve bir bölümünü kartla vermemi de kabul etti anlayışlı ve başarılı biri parayı sorun etmeyin çünkü bu ameliyat bir kere olunuyor kızlar

Sevgili lalara ve ssheker 07 merhabalar .Bende meme büyütme düşünüyorum.Ankaradayım. Hatta lalara seninle görüşüp tanışmak isterim.Aylardır bu siteyi takip ediyorum.Tuğrul Turana yaptırmayı düşünüyordum ama herkese yuvarlak yapıyor dediler ve kafam karıştı.Ankarada olduğum için dün ilk adımı atıp Prof.Dr. Ruşen Kapucu ile görüştüm.Benim memeler küçük olduğu için sana 215 cc ile 255 cc arsında olur dedi.Damla model,meme ucu kesisi,kasüstü dedi.Kızlar benim boy 174 kilo 56 falan zayıfım yani. 255cc benim boy ve kiloma göre küçükmü olur,ayrıca damlamı yuvarlakmı kararsızım.Kızlar siz tecrübelisiniz lütfen bana yardımcı olun ve fikir verin. Çok karasızım....LÜTFFFFFEEEN.
bence normalde göğüs şeklin nasılsa ona göre yaptır... damla ise damla yuvarlak ise yuvarlak...

ben serdar eren e göğüs büyüte ameliyatı oldum. hastane masrafı sporcu sutyeni dahil 8000 euro. kas altı 310 cc slikon uygulandı. 1 ay oldu çok memnunum gayet doğal duruyolar. tavsiye ederim..

merhaba kızlar.son bir kaç ay içinde naci çeliğe göğüs büyütme ameliyatı olan varmı arkadaşlar?fiyat nedir acaba(herşey dahil)???

arkadaşları benim bütcem tl yi geçemez b fiyatta yaptırmam mümkün mü? dr ismi verirseniz sevinirim ist da oturuyorum

öle diyosun canımda adam gizli tehdit ediyo resmen estetik diye yaparsam 3-5 milyarı bulur ekstrada ben de bıçak parası alırım dedi ne yapıyım bende razı oldum zaten parayı fatura fiş kesmeden alıyo isbat edemessin işindede çok iiyimiş yurtt dışından hastaları bile geliyor yani işini ii yapıyo devlet hastanesinde başka esteikçilerde vardı ama güvenemedim bide benim çocuğumda yok iisi olsun diye sesimi çıkarmadım benneyaptımki

merhaba ya bana doktorun adını atabilirmisin lütfen hastanenin adını ve de bende olmak istiyorum

Merhaba,

Ben Ankara'dayım, Ankara'da ameliyat olan var mı? Varsa fiyat-doktor ve hastane bilgisi paylaşabilir mi?
Bir de Naki Selmanpakoğlu'na ameliyat olan varsa yorumlarını alabilirsem çok sevinirim.

X