Göğüs küçültme/büyütme estetik operasyon fiyatları !

öle diyosun canımda adam gizli tehdit ediyo resmen estetik diye yaparsam 3-5 milyarı bulur ekstrada ben de bıçak parası alırım dedi ne yapıyım bende razı oldum zaten parayı fatura fiş kesmeden alıyo isbat edemessin işindede çok iiyimiş yurtt dışından hastaları bile geliyor yani işini ii yapıyo devlet hastanesinde başka esteikçilerde vardı ama güvenemedim bide benim çocuğumda yok iisi olsun diye sesimi çıkarmadım benneyaptımki

Nerde ve kme olmustn bebegm

meme kücültmede anladim ki,Dr ilk randevuda seninle hizli konusup seni pek dinlemiyorsa,tmm kolaydir hemen yapariz hocam diyorsa
olmayacaksin kardesim,Dr sana zamanini vermeli,yoksa sonuc tüm hayatini zora sokar!!
ameliyatdan sonra ilk bandajin acilimini Dr yapiyor ya orda aynayla kontrol edeceksin
-gögüsler esit mi
-areol ile op.da esit yerlere mi dikilmis
-gögsün ortasinda mi
-dikisler nasil atilmis
-meme ucun duruyor mu
yoksa ödeme yapmayacksin

ameliyat olmus arkadaslar sonuctan memnun kalanlar bana hangi doktora gittiklerini bide fiyat yazarsaniz cok memnun olurum:)kafam cok karisik begendigim doktorlar cok pahali hem ii hem ucuk rakamlar olmasin isterim bütcem kisitli 3000-5000:KK43:
Ameliyatını nasıl geçti mennunmusunuz

Bursadayim ben.ilk meme büyütme ameliyatimi 2,5 sene önce alper bayraktara oldum.dun tekrar görüşmeye gittim.ikinci ameliyata karar verdik.kasim ayında olcam ameliyatimi. 8.500 fiyat verdiler.

Esteworld dr kamran efendiogluna yaptirdim sadece meme buyutme 6300 tl tabi ben yurtdisinda oldugum icin bu fiyata yaptilar ama 5000 ne yapan da olmus pazarlik yapmayi unutmayin :KK66:
Diklestirme eklendi bes ay sonra onada 1000€ verdim

Bursadayim ben.ilk meme büyütme ameliyatimi 2,5 sene önce alper bayraktara oldum.dun tekrar görüşmeye gittim.ikinci ameliyata karar verdik.kasim ayında olcam ameliyatimi. 8.500 fiyat verdiler.
Neden tekrar bir ameliyata gerek duydunuz

Araştırma hastahaneleri eğer doktorunuz rapor verirse ücretsiz göğüs küçültme amelyatı yapıyorlar. 2 gün önce muayene oldum ve ücretsiz olucam :)

İstanbul'da mısınız, doktorunuz kim, rapor için ne yapmak gerekiyor.. bu bilgileri ve ameliyat olduysanız tecrübenizi paylaşır mısınız? şimdiden geçmiş olsun

İstanbul'da mısınız, doktorunuz kim, rapor için ne yapmak gerekiyor.. bu bilgileri ve ameliyat olduysanız tecrübenizi paylaşır mısınız? şimdiden geçmiş olsun
Hayır Boludayım. Prof. Dr Metin Görgü. Rapor için pek bişey yapmadım asistanı kontrol etti metin bey de baktı ve rapor verelim dedi bu kadar :)

X