Arkadaşlar merhaba. Meme büyütme ameliyatı olmayı düşünüyorum. Yeni olan arkadaşlar ya da yeni görüşme yapmış-fiyat bilgisi almış olan arkadaşlar güncel fiyatları paylaşabilir misiniz? Yardımınıza ihtiyacım var.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nerde yaptiriyorsun :))Ben yarın büyütüyorum. 4000 tl ek masraf inşallah çıkmaz çünkü başka param yok bunun içinde kredi çektim zaten. Bundan sonra aç oturcam ayın 15ine kadar :)
Nerde yaptiriyorsun :))
central hospital kozyatağında. dr. ozan balık. 4000 meme 2000 lipo 6000 ödüyorum toplamda
Hayirli olsun canim şimdiden
Arkadaşlar merhaba. Meme büyütme ameliyatı olmayı düşünüyorum. Yeni olan arkadaşlar ya da yeni görüşme yapmış-fiyat bilgisi almış olan arkadaşlar güncel fiyatları paylaşabilir misiniz? Yardımınıza ihtiyacım var.
Devlet hastanesinde 1600tl büyütme 1200yuvarlak protez,1800 tl damla protez....bilginize ...bir ay oldu yaptıralı....
Canım sen nerde yaptırdın ya bana bilgi verir misin? bende gidip olayım hemen
bende küçültmeyi düşünüyorum acaba ne kadar olur
Benım kıler buyuk bende kucuktmek istıyorum ama korkuyorum
Antalya eğitim araştırma hastanesinde oldum.devlet hastanelerinde de fiyat bu civardadır...
teoman doğan a msj attım meme kücültme maliyeti ile ilgili bana dönen msj da 4500 tl civarı denmiş
benım bı arkadasımda benım ısrarlarımla meme küçültme operasyonu yaptı.utana sıkıla doktora götürdüm ve doktor 26 yasındakı arkadasımın bu amelıyatı olması gerektıgını ve yaş ılerledıkce bunun rahatlıgını görecegını söyledı.özellıkle agırlık yaptıgı için sırtına çok agrı verıyormuş.bırde tabı buyuk oldugundab bıraz sarkıktı. şimdi bır beden daha küçük memelerı var üstelık dımdık.cok mutlu.hıç pişman degıl.ıyıkı oldum dıyor.arkadaslar ıyı bı doktorda bu işler hıç sorunsuz halloluyor