öle diyosun canımda adam gizli tehdit ediyo resmen estetik diye yaparsam 3-5 milyarı bulur ekstrada ben de bıçak parası alırım dedi ne yapıyım bende razı oldum zaten parayı fatura fiş kesmeden alıyo isbat edemessin işindede çok iiyimiş yurtt dışından hastaları bile geliyor yani işini ii yapıyo devlet hastanesinde başka esteikçilerde vardı ama güvenemedim bide benim çocuğumda yok iisi olsun diye sesimi çıkarmadım benneyaptımki
Ameliyat oldunuz mu nerde oldunuzCanım sen nerde yaptırdın ya bana bilgi verir misin? bende gidip olayım hemen
Ameliyat memnun kaldinizmicentral hospital kozyatağında. dr. ozan balık. 4000 meme 2000 lipo 6000 ödüyorum toplamda
Ameliyat tan menunmusunuzHayirli olsun canim şimdiden
Ameliyatını nasıl geçti mennunmusunuzameliyat olmus arkadaslar sonuctan memnun kalanlar bana hangi doktora gittiklerini bide fiyat yazarsaniz cok memnun olurum:)kafam cok karisik begendigim doktorlar cok pahali hem ii hem ucuk rakamlar olmasin isterim bütcem kisitli 3000-5000
Ameliyat süreci kolay geçti. Göğüs ucunda iz kaldı malesefAmeliyat memnun kaldinizmi
Neden tekrar bir ameliyata gerek duydunuzBursadayim ben.ilk meme büyütme ameliyatimi 2,5 sene önce alper bayraktara oldum.dun tekrar görüşmeye gittim.ikinci ameliyata karar verdik.kasim ayında olcam ameliyatimi. 8.500 fiyat verdiler.
Bayan doktor var mi bu hastanede ?Estetik international 5.000
Doktorlarım erkekti bayan doktor yok canımBayan doktor var mi bu hastanede ?
Araştırma hastahaneleri eğer doktorunuz rapor verirse ücretsiz göğüs küçültme amelyatı yapıyorlar. 2 gün önce muayene oldum ve ücretsiz olucam :)
Hayır Boludayım. Prof. Dr Metin Görgü. Rapor için pek bişey yapmadım asistanı kontrol etti metin bey de baktı ve rapor verelim dedi bu kadar :)İstanbul'da mısınız, doktorunuz kim, rapor için ne yapmak gerekiyor.. bu bilgileri ve ameliyat olduysanız tecrübenizi paylaşır mısınız? şimdiden geçmiş olsun