Göğüs küçültme/büyütme estetik operasyon fiyatları !

RaporE="sena34, post: 42141328, member: 265094"]İstanbul'da mısınız, doktorunuz kim, rapor için ne yapmak gerekiyor.. bu bilgileri ve ameliyat olduysanız tecrübenizi paylaşır mısınız? şimdiden geçmiş olsun[/QUOTE]
Raporu dr yaziyo zaten 1 hafta 10 gun kadar onu dert etme canim. Bende iatanbulda oldum ameliyatimi

RaporE="sena34, post: 42141328, member: 265094"]İstanbul'da mısınız, doktorunuz kim, rapor için ne yapmak gerekiyor.. bu bilgileri ve ameliyat olduysanız tecrübenizi paylaşır mısınız? şimdiden geçmiş olsun
Raporu dr yaziyo zaten 1 hafta 10 gun kadar onu dert etme canim. Bende iatanbulda oldum ameliyatimi[/QUOTE]

Rapor işinin zor olduğunu duymuştum canım, ayrıntılarını (doktorunun adını, hastaneyi vs) paylaşır mısın? Daha da önemlisi süreç sıkıntılı mıydı, ne zaman ameliyat oldun, memnun musun şu an? Ne çok soru sordum :)

Raporu dr yaziyo zaten 1 hafta 10 gun kadar onu dert etme canim. Bende iatanbulHuthut.um ameliyatimi

Rapor işinin zor olduğunu duymuştum canım, ayrıntılarını (doktorunun adını, hastaneyi vs) paylaşır mısın? Daha da önemlisi süreç sıkıntılı mıydı, ne zaman ameliyat oldun, memnun musun şu an? Ne çok soru sordum :)[/QUOTE]

Sorucaksin tabi canim ameliyat olmadan once bende senin gibiydim. Merak etmen cok normal :-) ben kayseride yasiyorum hemsireyim ama ameliyatimi istanbulda liv hospitalde oldum. 10. Ayimdayim doktorum İlkay Huthut gayet memnunum cok basarili bi dr kendisi. Ameliyattan sonra biraz agri ve kol hareketlerinde kisitlilik oluyo ben kendi kendime yemek yiyememistim mesela 1 hafta boyunca. Doktorum 10 gun rapor yazdi ben uzerine bir hafta da saglik ocagindan rapor aldim iki hafta da yillik izin kullandim. 1 ay evde dinlendim cok iyi oldu canm.

Raporu dr yaziyo zaten 1 hafta 10 gun kadar onu dert etme canim. Bende iatanbulda oldum ameliyatimi

Rapor işinin zor olduğunu duymuştum canım, ayrıntılarını (doktorunun adını, hastaneyi vs) paylaşır mısın? Daha da önemlisi süreç sıkıntılı mıydı, ne zaman ameliyat oldun, memnun musun şu an? Ne çok soru sordum :)[/QUOTE]
Darisi basina insallah en kisa zamanda En Büyük KK:KK200::KK68::KK68::KK68:

Rapor işinin zor olduğunu duymuştum canım, ayrıntılarını (doktorunun adını, hastaneyi vs) paylaşır mısın? Daha da önemlisi süreç sıkıntılı mıydı, ne zaman ameliyat oldun, memnun musun şu an? Ne çok soru sordum :)

Sorucaksin tabi canim ameliyat olmadan once bende senin gibiydim. Merak etmen cok normal :-) ben kayseride yasiyorum hemsireyim ama ameliyatimi istanbulda liv hospitalde oldum. 10. Ayimdayim doktorum İlkay Huthut gayet memnunum cok basarili bi dr kendisi. Ameliyattan sonra biraz agri ve kol hareketlerinde kisitlilik oluyo ben kendi kendime yemek yiyememistim mesela 1 hafta boyunca. Doktorum 10 gun rapor yazdi ben uzerine bir hafta da saglik ocagindan rapor aldim iki hafta da yillik izin kullandim. 1 ay evde dinlendim cok iyi oldu canm.[/QUOTE]

Canım anlayışın için sağol. Bu ameliyata ihtiyacım var hatta çok geciktirdim. Nekahat süresi demek kişiden kişiye değişiyor ama şu anda memnun olmana sevindim bana da cesaret verdin. Yalnız rapor konusunda küçük bir yanlış anlaşılma oldu sanırım. Ben heyet raporu alıp mümkünse en düşük fiyatla ameliyat olmak istiyorum ve bu işin prosedürü, sonuçları vs. hakkında fazla bilgim yok. Teacher2121 Bolu'da halletmiş bakalım ben burada yapabilecek miyim.. Tekrar teşekkür ederim, sevgiler... :)

Doktorumdan çok memnunum canım çok iyiyim çok mutluyum 5.günümde koruparkta alışverişteydim doktorum Bülent bey iyi ki yaptırdım Öneririm
bülent tekeroğlu mu ne kadara yaptırdın öncesi ve sonrası fotoların varmı. bülent beyin sonucunu görüp beğenmiştim daha önce

Ameliyat süreci kolay geçti. Göğüs ucunda iz kaldı malesef

Arkadaşım Merhaba.

Buyutmemi küçültmemi bu mesajdan anlayamadım ve hangi tarihte ameliyat olduğunu. Benim kızım oldu 6 aylik şuan tek korkum emzirememek. Eğer mesajimi görürseniz sorularımı cevaplarmidsiniz bende bebegimi sütten kesin 1 yaşındayken falan kucultme istiyorum. Tecrübeli diğer arkadaşlar da cevaplara sevinirim. Teşekkürler şimdiden.

Arkadaşlar bende Bülent Türkyılmazı tavsiye ederim kendisine 2. operasyonum için gittim daha önce burnumu yapmıştı gayet memnunum, geçen haftada meme büyütme yaptık yine sorunsuz geçti kendisi sizin istediğinizden çok doğral olana yönlendirmeye çalışıyor biraz ama sonuçlar ilgi alaka çok güzel buraya da bir küçük teşekkür olsun diye yazıyorum açıkçası, kendisi yeni yeni bir marka kurmuş doctorbreast diye. indirim yaptı bu nedenle hem bu hemde eski hasta indirimiyle güzel fiyat aldım açıkçası. Tavsiye ederim nişantaşında muaynanesi.

Bende küçültmek istiyorum eşimi ikna edip bebegimi sütten kestigimde artık istemiyorum bu yüküüü

Minimizer sütyenlerdrn bıktım artık pazardan cesit cesit 10 liralık ince askı sütyen alıp takmak icin yaptırıcam bu ameliyatı

Anlıyorum canım, ben de tam tersi sütyen takmadan dolaşayım daha dik olsun istedim aslında, inşallah yük olmaz tabi.

Muhabbeti başlık konusuna çevirmenin vaktidir. :KK53:

Eylül ayında bana verilen fiyatları yazıyorum;

1. durak: Naci ÇELİK: Muayene Ücreti 150TL. Muayene odasında eldiven takarak elle muayene etti, herhangi bir makinada simulasyon falan olmadı, göğüs kemiğimin (iman tahtası denen yer) olması gerekenden daha aşağıda yer aldığını söyledi, memelerde bundan kaynaklanan eşitsizliği dengelemek ve silikon kontürünün belli olmasını engellemek için liposuction ile aynı ameliyatta vücudun başka bir yerinden alacağı bir miktar yağın göğsüme enjekte edilmesi gerekiyormuş. Kas zarı altı damla model kullanmanın uygun olduğunu söyledi, büyüklüğe ameliyat öncesi muayenede similasyonla karar veriliyormuş. Gördüklerimden şekil olarak yuvarlak görünümlü olanları beğenir ve ısrar edersem onları da uygulayabileceğini söyledi. Meme büyütme operasyonu tutarı 3500Euro, liposuction ile birlikte olursa 4500Euro. Liposuction sonra da yapılabilirmiş ancak yeni bir ameliyat gerektireceğinden daha pahalı olurmuş.

2. durak: Fatih FINDIK: Muayebe ücreti yok. Muayene odasında gözle muayene etti. Yuvarlak modelin ama kesinlikle kas altı konmasının uygun olduğunu; ayrıca göğüs kafesimin geniş olduğunu, 400cc'yi çok rahat kaldırabileceğimi söyledi. Bu kadar. Meme büyütme operasyonu tutarı 8000TL.

3. durak: Eser AYDOĞDU: Muayene ücreti: 120TL. Gözle muayene sonrası kas zarı altı damla modelin uygun olacağını söyledi. Muayene odasındaki deneme silikonlarından 300cc ve 325cc'yi sutyenin içine yerleştirerek aynada bakmamı, hangisini kendime uygun bulduğumu söylememi istedi. Meme büyütme operasyonu tutarı 9000TL.

4. durak: Tuğrul TURAN: Muayene ücreti yok. Gözle muayene etti ve mezurayla ölçümler yaptı. Meme dokumun kas üstü operasyon için yeterli olduğunu söyledi. Yuvarlak model önerdi. Ben iman tahtasından kaynaklı kas üstünde belli olup olmayacağıyla ilgili tereddütlerimi dile getirdim. Sorun olmayacağını söyledi. Yağ enjektesi olması gerektiğini söyledim. Normalde (doğal halinde) memelerin hiç bir zaman simetrik olmadığını, yağ enjektesine ihtiyaç olmayacağını söyledi. Meme büyütme operasyonu tutarı 12000TL.

Umarım okuyanlara bir fikir verir.

Muhabbeti başlık konusuna çevirmenin vaktidir. :KK53:

Eylül ayında bana verilen fiyatları yazıyorum;

1. durak: Naci ÇELİK: Muayene Ücreti 150TL. Muayene odasında eldiven takarak elle muayene etti, herhangi bir makinada simulasyon falan olmadı, göğüs kemiğimin (iman tahtası denen yer) olması gerekenden daha aşağıda yer aldığını söyledi, memelerde bundan kaynaklanan eşitsizliği dengelemek ve silikon kontürünün belli olmasını engellemek için liposuction ile aynı ameliyatta vücudun başka bir yerinden alacağı bir miktar yağın göğsüme enjekte edilmesi gerekiyormuş. Kas zarı altı damla model kullanmanın uygun olduğunu söyledi, büyüklüğe ameliyat öncesi muayenede similasyonla karar veriliyormuş. Gördüklerimden şekil olarak yuvarlak görünümlü olanları beğenir ve ısrar edersem onları da uygulayabileceğini söyledi. Meme büyütme operasyonu tutarı 3500Euro, liposuction ile birlikte olursa 4500Euro. Liposuction sonra da yapılabilirmiş ancak yeni bir ameliyat gerektireceğinden daha pahalı olurmuş.

2. durak: Fatih FINDIK: Muayebe ücreti yok. Muayene odasında gözle muayene etti. Yuvarlak modelin ama kesinlikle kas altı konmasının uygun olduğunu; ayrıca göğüs kafesimin geniş olduğunu, 400cc'yi çok rahat kaldırabileceğimi söyledi. Bu kadar. Meme büyütme operasyonu tutarı 8000TL.

3. durak: Eser AYDOĞDU: Muayene ücreti: 120TL. Gözle muayene sonrası kas zarı altı damla modelin uygun olacağını söyledi. Muayene odasındaki deneme silikonlarından 300cc ve 325cc'yi sutyenin içine yerleştirerek aynada bakmamı, hangisini kendime uygun bulduğumu söylememi istedi. Meme büyütme operasyonu tutarı 9000TL.

4. durak: Tuğrul TURAN: Muayene ücreti yok. Gözle muayene etti ve mezurayla ölçümler yaptı. Meme dokumun kas üstü operasyon için yeterli olduğunu söyledi. Yuvarlak model önerdi. Ben iman tahtasından kaynaklı kas üstünde belli olup olmayacağıyla ilgili tereddütlerimi dile getirdim. Sorun olmayacağını söyledi. Yağ enjektesi olması gerektiğini söyledim. Normalde (doğal halinde) memelerin hiç bir zaman simetrik olmadığını, yağ enjektesine ihtiyaç olmayacağını söyledi. Meme büyütme operasyonu tutarı 12000TL.

Umarım okuyanlara bir fikir verir.

her dr inan hep yaptığı şeyi yapmış sanırım fatih fındık dediğin bizim hasan fındık
8 bin iyi bi fiyatmış
tuğrul beyle ne kadar görüşme oldu bende gidicem ona ama fiyatı ne kadar yüksekmiş ya
naci bey herkese damla ve kas zarı altı yapıyo
hasan bey hep yuvarlak ve kas altı ile doğala yaklaştırıyo eser hnm damla yuvarlak ikisinide kullanıyo vücut yapın ince ve uzun ise damla gerçekten hoş duruyo vücut yapına göre karar ver tuğrul bey esas memenin kas üstünde olması gerektiğini savunan biri haklı olduğu yönler var bazıları doğala yaklaştırmak için kas altı yapıyo kiminde gerçekten gerekli ama çoğunda bu kas altı aslında gereksiz.
hepsi de seçilebilir dr lar ama paran varsa tuğrul beyi öneririm kendisini çok sevdim nedense

Evet yanlış yazmışım Hasan FINDIK olacak. Fatih nereden çıktı bilmiyorum:KK48:

X