Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Merhaba arkadaşlar;
Siteyi uzun süre takip ettim ve sonunda annemden ve eşimden izin kopartmayı başardım. Bende meme küçülttürmek istiyorum. 85 DD bazen E takıyorum. ıki çocuğumu 2'şer emzirdim ve artık taşıyamayacak boyuta ulaştılar. 1 yıldır siteyi takip ediyorum. Bebeğimi emzirmeyi 8 ay önce bıraktım. Bakıyorum ıstanbul'da en çok Aylin hanımın adı geçiyor, Aylin hanımı seçenler neden seçtiler ve sonuçtan memnunlar mı? Bana da kesinlikle tavsiye ederler mi? Şimdiden sağolun.

Merhaba Pane ben ameliyat olalı 4 ayı geçti. Aylin hanımı iyiki tanımışım ve ameliyatımı ona olmuşum diyorum. DD cup olan memeleçrim C cup şu anda şekillenmeleri ve ödem inmesi devam ediyor, ama bu halleri bile oldukça estetik bana göre:)))). Aylin hanımı gözüm kapalı tavsiye ederim

Aylin hanimla Pazartesi görüşeceğim canım çok heyecanlıyım. İnşallah bir problem çıkmaz. Yakın bir zamanda olmak istiyorum bayram evveli. İzni kopartmışken vazgeçmem asla

merhaba acaba mee küçültme ameliyatını aylin hanım hangi hastanede kaça yapıyor

Merhaba Gulgul74 ben bugün görüştüm Aylin hanımla. Bayekte 4500, Medikıl Parkta 5000Acıbademde 8000'e yapıyor canım. Ben Perşembe olucam inşallah heyecandan ölüyorum

sensiii yazdıkların acaip moral verdi bana bende arastırıodum ve tuğrul beyle görüsmeyi düsünüyorum 2 ay snra 1 aylık 1 tatilim var o ara yaptırmayı düsünüorum herseyi cok güzel anlatmıssında sigara konusunda bi yasak varmı bi süre önceden bırakmak faln gerekiyomu bide telefon numarasını bi türlü bulamıorum cevaplarsan cok sevinirim:) simdiden tesekkürler

Herkese selam, bu sitede okuduklarimdan sonra ameliyat olmaya karar verdigim icin buraya yazmayi bir vicdan borcu sayiyorum :) Dun bu siralar ameliyattaydim bugun evimdeyim ve cok rahatim. 16.40 gibi ameliyata girdim 19 da odamdaydim. Acikcasi en zor yani narkozdan uyanmak oldu. Agri yokmu tabiki var ama inanin cok siddetli degil. Tuvaletime kendim gittim, hele sabah drenler ciktiktan sonra (cikarirken canim yandi ama olacak kadar) cok rahatladim. Elimi kolumu kullanabiliyorum makineye camasir bile attim. Gelelim ne kadar kuculdugune gozume pek bi kucuk geldiler hatta biraz moralim bile bozuldu ama iyi duruyorlar. Olmak isteyipde cesaret edemeyenler hic korkmasinlar. Biraz caniniz aciyor ama deger inanin.Simdilik her sey cok iyi. Herkese sevgiler sorusu olani memnuniyetle cevaplarim.

Pelinsu çok geçmiş olsun.Bende dört ay önce oldum.Çok küçük bulduğunu yazmışsın.Emin ol aylar sonra büyük bile bulacaksın.Bende ilk gördüğümde iki gün ağladım ne kadar küçükler diye....:)Şimdiyse sanki hiç küçültmemişim gibi bile geliyor.:)))))

benfiknur tesekkurler. Buda herkes sislikten filan bahsediyordu. Ben pek sislik hissetmiyorum bide sismis hali buysa desene mandalina kadar kalacaklar :) Sonradan buyuyormu acaba? Cunki bir arkadasin ablasi olmus yillar once buyumus ve yine olmayi dusunuyormus? Boyle bir sey duyan varmi ?

Pelinsu,kilo alınırsa,eskisi kadar olmasada yağlanmadan dolayı büyüme tehlikesi var tabki.Birde ameliyatta meme dokusu ve yağ dokusunun çıkarılma oranıda belirleyici bir etken.Liposaction mantığı.....yağ dokusu çok ve küçültme oranının çoğu yağ dokusu alımınıdan sağlandısa büyüme riski kilo alımıyla daha çok artıyor.

Geçmiş olsun canım, kurtulmuşsun o yüklerinden ne mutlu sana kaydirigubbakcemile5 Bende ameliyat düşünüyorum ama kilo vermem gerekiyor öncelikle 15-20 kg. kadar :kedi: Kilo verdikten sonra sarkmalar olacağı için önce bu işi halletmem lazım. Anladığım kadarıyla sadece 1 gece yatmışsın hastanede ne kadar çabuk çıkmışsın maaşallah Nerede oldun ameliyatı canım? Herhangi bir sağlık güvencen var mı? Ondan mı faydalandın? Ne kadara mal oldu ameliyat? Dr. adını da verebilir misin rica etsem? Bende Dr. araştırıyorum da canım o yüzden sordum. Kilo verince bende ameliyat olucam. Şimdiden teşekkürler... kaydirigubbakcemile5

kızlar ameliyat olduktan sonra kontrollere ne sıklıkta gittiniz 18 gün geçti ameliyatımdan p.tesi günü dikişlerimi aldıracağım dikiş yerinden sızıntı oluyo kan rengi gibi değil ama normalmi bu.

Evet 1 gece yattim .Yan odada ayni gun, ayni ameliyati olan bayanda 1 gece yatti.Onunda durumu gayet iyiydi. Gazi hastanesinde oldum doktorum Doc. Dr. Reha Yavuzer . Dunya sekeri bir insan ve elide cok hafif . Drenlerimi cikarirken sagimda Reha Bey vardi solumda asistan ,ayni anda cikardilar asistan bayan cok canimi yakti ama Reha Bey cok nazik ozur dileyerek ve cok az aci vererek cikardi dreni. Ameliyatta zaten hc bir sey duymuyorsun.Saglik guvencem var aslinda ama devlet odemiyor hic bir seyi. Reha bey 4 milyara mal olur demisti ama o kadar tutmadi 3 civarina mal oldu. Gerci bundan sonrasi icin bir seyler istenirmi bilemiyorum. 15-20 kg vermek ciddi bir is bu kadar beklemeye degermi bilmiyorum. Bende kiloluyum 76 kiloyla girdim ameliyata. Benim zayiflama umudum yoktu zaten.Belki ondan deli cesareti deyip ameliyata atladim. Eger kararliysan ben bekleme derim.Sevgiler.

bende kilolu ameliyat oldum 102 kiloydum.asimetriklik vardı sağ göğsüm çok fazla gelişmişti sola göre.bende göbek çok.sadece banyo yaparken zorluk çekiyorum.zayıflamaya kalksam 1 sene belkide daha fazla sürecek dedim bir daha bu yaşıma gelemem.yeniden doğmuş gibiyim boyun ağrım yok sırt ağrım yok.

Canım çok geçmiş olsun, ya havalar da soğuk ya şimdi üşürüm ameliyathane soğuk olmaz mı ya fisfisfis biraz havalarda ısınsın istiyorum açıkçası, şöyle mart- nisan gibi falan olayım istiyorum. Kim bilir 15-20 kg. veremem de 10 kg. vermiş olarak ameliyata girerim. a.s Yine de düşünmeliyim gerçekten ertelemeli miyim ? :çok üzgünüm: Bir süre düşünmekte fayda var sanırım.

Evin sicaksa cok sorun olmaz diye dusunuyorum. Burda bir cok arkadas ayilma sirasinda cok usudugunden bahsetmisti . Ben normalde cok usurum,ameliyat sonrasi donarm diye dusunuyordum ama ayilma odasinda ustume battaniye ortmuslerdi. Hic usumedim ben. Gece hastane o kadar sicaktiki uzun kollu pijama ile cok terlemisim cikartip kisa kollu ince bir pijama giydim. Cok sicaklara birakma bence ameliyati.
Ama emin olmadan ameliyata girme tabiki. Bende son ana kadar kacma egilimindeydim :) Ama oldum kurtulum. Yaza kadar iyice iyilesmis olurum insallah. Ameliyattan sonraki iyilesme doneminide unutma. Ben yaza askili tisort giyecegim ona gore :)

Herkese selam..bu çarşamba ameliyatım var kızlar.Çok ama çok heyecanlıyım. Sizin yazdıklarınızı okuyup cesaret aldım ve şimdi az bir süre kaldı. Pazartesi günü tetkikler için gideceğim hastaneye. İnanın ameliyattan daha korkutucu geliyor bu tetkikler. Meme ultrasonu falan korkutuyo beni.Hani allah korusun da ya bişey çıkarsa falan diye. Ama iyi düşünmek istiyorum herşeyi. Bu kadar zamandan sonra buna karar vermek ve bu tarihe kadar gelebilmek o kadar büyük bir adım ki benim için anlatamam. İnşallah herşey güzel olacak.

İnş bakalım hayırlısı olsun canım hepimiz için opuyorumnanaktan

Canım hayırlısı olsun, inş. bir an önce sağlığına kavuşursun. Nerede ameliyat olucan canım? Ne kadara mal edeceksin ameliyatı? Dr. 'un kim canım? Paylaşırsan sevinirim opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…