- Konu Sahibi ---Lily---
- #41.281
Merhabalar plastik Cerrah Baver Acaban ile ilgili görüş bildirebilecek biri var mıdır? Muayene olmak istiyorum? Bilen birisi varsa yazabilir mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba suan memnunmusunuz son halinden aceba her isi yapabiliyormusunuzAmeliyat ücreti 103bin 3 bin euro TL.oglum yönetici olduğu için yakın aileye 100/30 indirim yapılıyormuş.bana biraz daha indirim yaptilar 65 bin TL'ye ameliyatı oldum.
Şimdi sürece gelelim
24 temmuz Çarşamba sabahı 10 gibi hastaneye girdik.kan tahlili gerekli olan herşey yapıldı Doktorum geldi çizimleri yapti.damar yolu acildi serum takilarak ameliyat saatini bekledim
Anestezi Dr odaya geldi gerekli soruları sorup evragi düzenledi.saat 1 gibi ameliyata alındım herşey o kadar güzel ve iyiydi ki oğlum gelinim eşim yanımda mutluyum ama çok korkuyorum.anestezi uzmanı bakti tansiyonum korkudan yükseldi hemen bir sakinlestirici yaptı.ameliyathaneye bir girdim ışıkları gördüm gerisi yok.
Ameliyat 3 saat 15 dk surmus.odaya almışlar uyandirdilar.saat 4 ceyrekten akşam 9 kadar su yasaktı bir kolumda içinde ağrı kesici serum.
Diğerinde her 5 dk da tansiyonumu ölçen cihaz
Akşam 9 da şu icebildim bir kase çorba getirdiler
Bütün gece üşüdüm yandım ağrı yok gibiydi gogsumu hissetmiyordum.
Sonda takılmış sabah farkettim.sabah hafif bir kahvalti.sonra hemşire geldi yavaşça kaldırdı yurumem gerekmiş.biraz yürüdüm.oglen gibi doktorum geldi.
İşte o an gogislerimi açtılar Allah'ım bunlar benim mi dedim, çok guzellerdi.cok mutluydum
Doktorum ameliyat öncesi
ölçüm yaptiginda sol 35 sağ 31 santim demişti.standart meme ölçü 18 ile 22 santimdir.
Benim ölçüm şuan 19 santime çekilmiş ve sanırım 80 ya da 85 beden oldum şuan çok sisler.
Doktorum 2 kg 100 Gr doku alındığını söyledi.
3 gün sonra 1 ay oluyor dikişler Perşembe alınacak inşallah doktorum fling sistemi yaptı ameliyati büyük olduğu için normal küçültme yapılamaz dedi.
İyileşme süreci zor oldu ama buna değer diyorum.
Dr gerçek görüntüye 6 ay sonra ulasacaksin dedi çok şükür göze alıp bu ameliyatı olmuşum.bu kadar zor bir süreç olacak deselerdi olamazdım sanırım.
inşallah güzel geçerBaşka şehirlerde durum nasıl bilmiyorum ama bende Ankara'da 4 yıl boyunca araştırdım, uğraştım ama devlet Hastanesi'nde olmuyor. Zaman kaybı sadece. İnşallah iki gün sonra özelde olucam. Çok korkuyorum, endişeliyim ama sırt ağrıları, sütyen sıkıntısı, özgüven eksikliği çok kötü. İnşallah herşey çok kolay olur.
Ameliyat olan bayanlardan şunu öğrenmek istiyorum, hastanede pijama vs ihtiyaç neler oluyor.
bu arkadaşımız ona olmuş,okuyun istersenizMerhabalar plastik Cerrah Baver Acaban ile ilgili görüş bildirebilecek biri var mıdır? Muayene olmak istiyorum? Bilen birisi varsa yazabilir mi?
Merhaba ameliyat oldunuz mu acaba? Nasıl geçti, umarım iyisinizdir?Başka şehirlerde durum nasıl bilmiyorum ama bende Ankara'da 4 yıl boyunca araştırdım, uğraştım ama devlet Hastanesi'nde olmuyor. Zaman kaybı sadece. İnşallah iki gün sonra özelde olucam. Çok korkuyorum, endişeliyim ama sırt ağrıları, sütyen sıkıntısı, özgüven eksikliği çok kötü. İnşallah herşey çok kolay olur.
Ameliyat olan bayanlardan şunu öğrenmek istiyorum, hastanede pijama vs ihtiyaç neler oluyor.
Ameliyat oldum. Bugün 9. günüm. Sağ meme başında sorun yaşıyorum. Bakalım süreç nasıl olacak, endiseliyimMerhaba ameliyat oldunuz mu acaba? Nasıl geçti, umarım iyisinizdir?
Öncelikle çok geçmiş olsun ameliyat sonrası ilk günler bu gibi sorunları yaşayan çok. İyi düşünelim iyi olsun sorun nedir acaba ben de haftaya çarşamba olmak istiyorum. Bir de hangi şehirdesiniz?Ameliyat oldum. Bugün 9. günüm. Sağ meme başında sorun yaşıyorum. Bakalım süreç nasıl olacak, endiseliyim
Ben ankarada Acibadem de oldum. Bugün 14. günüm hala daha doğrulamadim. Sağ meme başı hala sorunlu.Öncelikle çok geçmiş olsun ameliyat sonrası ilk günler bu gibi sorunları yaşayan çok. İyi düşünelim iyi olsun sorun nedir acaba ben de haftaya çarşamba olmak istiyorum. Bir de hangi şehirdesiniz?
Merhaba benim de sol meme başımda kanama var, doktor kanama olabilir dedi. Çarşamba günü ameliyat oldum ama hiç kolay bir ameliyat değilmiş. Çocuklarım olduğu için epey zorlandım. Bu ameliyatı olmak isteyenler güvendikleri bir doktora ve güvenilir hastanelerde olsunlar. Benim sürecin şu anlık iyi gidiyor, kontrol sonrası ne diyecek bakalım.Arkadaşlar merhabalar meme küçültme ameliyatının 4. Gunundeyım . Sol göğüsümde hiç bir sıkıntı yaşamadım fakat sağ göğüsümde meme ucu dikiş aralarımdan kanama oldu doktor normal dedi yaklaşık 2 gün sürdü rengi diğerine göre daha da koyulaştı ama siyah değil korktum açıkçası 4. Gundeyım taburcu etti kanama ya bağlı koyuluk olabılır takip edeceğiz ama canlılık var meme ucun sıcak renk geçişlerin var dedi çok tedirgınim kanama sorunu yaşayanlar varmı aranızda
Merhaba benim de kanlanma var bugün doktora gideceğim ben açıp bakma cesareti gösteremedim. Benim daha 3. Günüm olacak.doktordan sonra yazacağım.Merhaba 7gınumdeyım ameliyattan cıktıgımda meme başımda kanama oldu 2 gün sürdü bugün bantları çıkarttı doktor kanayan meme başımda kısmı siyahlık olusmus korkmamam gerektiğini kanlanma olduğunu kabuk bağlayıp temiz doku çıkacağını söyledi .asırı tedirginim. Birde su gibi geliyo zaman zaman meemden vücut sıvısı normal dedi. Pansumanla kapatıp pazartesiye kadar açma dedi .bu duru mu yaşayan varmı
Merhaba Perçin Caşkan hanımda amelıyat oldunuz mu acaba hakkında arastırma yapmaya calısıyorum da...Arkadaşlar merhaba,yarın dr perçin caşkan muayene olacağım.dr hakkında yorum yapabilecek olan var mı?
ne durumdasınızArkadaşlar merhabalar meme küçültme ameliyatının 4. Gunundeyım . Sol göğüsümde hiç bir sıkıntı yaşamadım fakat sağ göğüsümde meme ucu dikiş aralarımdan kanama oldu doktor normal dedi yaklaşık 2 gün sürdü rengi diğerine göre daha da koyulaştı ama siyah değil korktum açıkçası 4. Gundeyım taburcu etti kanama ya bağlı koyuluk olabılır takip edeceğiz ama canlılık var meme ucun sıcak renk geçişlerin var dedi çok tedirgınim kanama sorunu yaşayanlar varmı aranızda