Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

merhaba kızlar

bende meme asimetrisi var sağ göğsüm çok büyük küçülttürmeyi düşünüyorum.fiyat olarak hiç bir bilgim yok.este worldte ameliyat olan varmı acaba

bende 4 ay once meme asimetrisinden dolayi ameliyat oldum benimde sol gogsum buyuktu onu kucultturdum doktorum digerinide diklestirebilirim dedi ama istemedim tek gogsumden ameliyat oldum doktorum devlet hastanesinin doktoru ama beni ozelde ameliyat etti 2000 lira verdim este word demissin onun hakkinda bilgim yok

merhaba bahar82

ameliyatınızı nerde oldunuz doktorunuz kimdi süt bezlerini aldılarmı şimdi ağrı sızı varmı diğer göğsünüzü neden dikleştirmek istemediniz ben dikleştirmeyi düşünüyorum biri sarkık diğeri dik olmazmı. koskoca forumda bir tek sizi buldum benimle aynı dertte olan 23 yaşındayım ve bugüne kadar kimsede meme asimetrisi görmedim aşırı derecede kendimden başka.iyi günler..

istanbulda ozel balat hastanesine oldum doktorumda vakif gurebanin doktoru aydin bey doktor sut bezlerini ellemedigini soyledi ama ne derece dogru oldugunu ikinci cocugu yaptigimda gorucem diger gogsumu diklestirmek istemedim cunku gogsum buyuk degildi kotu bir goruntu yoktu yani simdi ikiside kotu gorunmuyor meme asimetrisi genelde herkeste var gerci gittigim bircok doktor bana bendekinin cok olmadigini bir cok kadinda daha buyuk oldugunu anlatti ama ben kendimi psikolojik olarak rahat hissetmedigim icin esimde istiyorsan ol dedi ve turkiyeye geldigimde ameliyatimi oldum senin iki gogsunun arasindaki fark cok mu?

bendeki fark çok fazla iki katı büyüklüğünde.psikolojim bozuldu iyice.büyüğünü küçülttüğümde diğeri sarkık duracak birde süt bezlerini alıyolar diyede tekinden ameliyat olmak istiyorum hiç çocuğum yok çünkü.kararsızım daha.perşembe doktora gideceğim bakalım ne kadar fiyat verecek.ne diyecek.

bugün görüştüm doktorla.este world bahçelievlerde olacağım.küçük olanı dikleştireceğim büyüğüde küçülttüreceğim 4000 tl tutuyo toplam.çok korkuyorum ameliyattan forumdaki yazıları okuyunca biraz hafifledim

merhaba arkadaşlar,ya herkes değişmiş yeni yeni arkadaşlar var:)) herkes bu dertten muzdarip anlaşılan ben normal sütyene geçebilirmişim doktrum öyle dedi ,belki erken değilmi diyceksiniz ama hala biraz ödemliler bu yüzdende normal südyen biraz daha derli toplu tutar diye normal takabilicem artık .çünkü sporcu südyeninde daha serbestler, artık yarında tam olarak bir ay olmuş olacak:)) ama tabi doktorumun dediğine göre tam olarak istenilen şekle girmesi 6ayda olurmuş,napalım beklicez artık biraz daha sabır:)

selam alkan86,bende 1ay önce oldum bu ameliyatı inan korkulacak hiç bişey yokmuş.okadar abartmışımki ameliyatı olduğumda günlük hayatıma hemen geçebildim ve bumuydu yani dedim kendime kızdım,3senedir olmayı istiyorum hatta geçen sene altunuzade esteworld'de eser hanım diye bir plastik cerrahla görüşüp(şimdi ordan ayrıldı) ameliyat günü ve tarihi almışdım ve korkudan ameliyata yakın bir zamanda iptal etmişdim:) yani uzun lafın kısası ol ve rahatla......nezaman olacaksın peki?:hulya:

SIRT AĞRILARIMDAN KURTULDUM 3 KG ÇIKARDILAR ADET SORUNUM VARDI 15 AYLIK BİR BEBEĞİMİ YENİ SÜTTEN KESMİŞTİM AMELİYAT ERTESİ BU SORUNDA ORTADAN KALKTI FAKAT DR UM ÇOK BERBATTI MAHFETTİ BENİ İZ VE İKİ GÖĞÜSTE FARKLILIK OLDU GİYSİLERDE ANLAŞILMIYOR AMA BENİM İÇİN AMELİYAT SONRASI TAM BİR KABUSTU DR ÇOK İYİ ARAŞTIRILMALI BU İŞİN BİDE NARKOZU VAR BEN 4 SAAT KALDIMcqTcqT9srYH9srYH

Herkese merhaba..
Forumdaki tüm yazdıklarınızı okuyarak nihayet amliyat olmaya karar verdim. Dr ile görüştüm ve ameliyat tarihi aldım. Göğüslerim gerçekten büyük olduğu için ve boyun fıtığı sorunum olduğu için devlet karşılayacak bir kısmını dedi. Fakat yine de benden belli bir miktar ücret istedi. Eğer ameliyatı asistanlar yaparsa ücret alınmayacak dedi. O gün tamam dedim. Fakat şimdi kuruş verecek durumda değilim. Extra bir durum gelişti ve maalesef para veremem. Asistanlara hastanede yaptoırmak konusunda sizlere danışmak istedim. Sizce yaptırmalı mıyım? Sonuçta benim Dr. um da başlarında duruyor. Parasızlık yüzünden ertelemek istemiyorum artık bu ameliyatı. Cidden psikolojimi etkiliyor çünkü. Lütfen yardımcı olun.

Yazmanda bir sakınca olacağını zannetmiyorum canım. Hangi hastanede ameliyat olacaksın? Daha önceden foruma yazan bir arkadaş vardı, o da bir hastanede ders alan asistanlara ameliyat olmuştu, sanırım ameliyatı başarılı geçmişti, ameliyat sonrasında bazı küçük problemleri olmuştu, göğüslerinde ödem tarzı bişeylerdi sanırım ama o da kısa sürede tedavi edilebilen birşeydi. Daha sonrasında iyi olduğunu falan yazmıştı sanırım :uhm: istersen bu konu başlığındaki mesajları oku derim bayağı yardımcı oluyorlar. Forumu iyice araştır canım. Eminim bu sayede karar verebilirsin. Bende ameliyat düşünüyorum ama zayıfladıktan sonra, 15-20 kg. kadarcık bişey kaldı kaydirigubbakcemile3 sanırım nisana kadar verebilirim. Zayıfladıktan sonra ameliyat olmak daha mantıklı çünkü. Fikir olması açısından hangi hastanede, hangi dr. ile görüştün ve fiyatı nasıl canım? Paylaşmanda bir sakınca olduğunu düşünmüyorum, burada herkes tüm ameliyat tecrüblerini paylaşıyor canım. Uzun oldu biraz sanırım :kedi:

Canım yine de iyi düşün demek istiyorum ameliyat işini, şakaya gelmez. Asistan falan ne bileyim fisfisfis uzman dr. un ameliyatı yapması bana daha doğru gibi geliyor ama yine de bilemiyorum. Sadece benim fikrim bu. ıyice araştırıp ameliyat ol derim :uhm:

Forum da bir türlü bulamadım hastanede bu şekilde ameliyat olan birilerini Ben Hacettepe de olacağım. Ama çok kararsızım. Yani asistanların deneme tahtası mı olurum bu durumda? Doktor Aycan Bey ile görüşmüştüm o zaman ilk randevu aldığımda. Doktor da başlarında duruyordur heralde diye düşünüyorum. Sonuçta şakaya gelir bir yanı yok ciddi bir ameliyat. Henüz çok tecrübe edinmemiş insanları hasta ile ameliyathane de başbaşa bırakıp gitmiyorlardır diye düşünüyorum. Ya da kendimi mi kandırıyorum..offf çok karasızım ve ameliyata 15 gün kaldı. Bir an önce karar verip doktoruma durumu anlatmalıyım. Bu arada saydin 78 ben de senin gibi kilo derdindeyim. 6 kilo kadar fazlam vardı. Ama benim hep üst bölgede toplandığı için beter duruyodu. Ameliyat bahanesi ile onları da verdim. Sigarayı da bıraktım yaklaşık bir aydır. Bu kadar hazırlık boşa gitmez umarım ??? :)

Canım çok iyi araştır bence. Dr. ile detaylı görüş derim ben. Asistanlar nasıl yapar ameliyatı bilemiyorum ama uzman dr. yapması daha sağlıklı olur sanırım fisfisfis Dr. kendi yaparsa ne kadara mal olacakmış ameliyat? Herşeyden emin olmadan ameliyat olma, ne diyeyim cnm. Dr. konuşunca belki ikna olabilirsin, karar senin cnm...

Son düzenleme:
Çook düşündüm araştırdım. Kesinlikle haklısın asistan ve uzmanın ameliyatı aynı olamaz. Bir şekilde paramı ayarlıyorum kredi kartı vs ve uzmana olucam ameliyatı. Ay çok da heyecanlıyım...

Çook düşündüm araştırdım. Kesinlikle haklısın asistan ve uzmanın ameliyatı aynı olamaz. Bir şekilde paramı ayarlıyorum kredi kartı vs ve uzmana olucam ameliyatı. Ay çok da heyecanlıyım...

Tabi haklısın insan heyecanlanmaz mı? Bende düşündükçe şimdiden geriliyorum. Kilo verip nisanı beklicem gerçi de yerimseniben

merhaba surisuri bende pazartesi ameliyat oldum benimki ağrılı geçti asimetriklik vardı bende sağ taraftan 1250 soldan 350 gr aldılar.direnler var bugün yada yarın aldıracağım.sen ne zaman aldırdın direnleri dikişlerini.

merhaba kızlar
ameliyattan kaç gün sonra banyo yaptınız.dikişlerinizi ne zaman aldırdınız.pansumanınızı ve masajınızı her gün yaptınızmı.doktorum banyo yapabilirsin dedi ama ben korkuyorum.bende hem eriyen dikiş var hemde doktorun alacağı dikiş.10 gün sonra alırım dedi dikişleri.1 hafta oldu ama kolumu fazla hareket ettiremiyorum.kaç gün sonra tam anlamıyla iyileştiniz.

merhaba alkan86, geçmiş olsun.
ameliyatımın üzerinden 3 ay geçti. ben de forumdan ve özellikle benfiknurdan son derece destek almıştım dolayısı ile bildiklerimi aktarmak benim de borcum sayılır :)
ameliyattan 6 gün sonra tam olarak banyo yapabildim. biraz korka korka girdim suyun altına sanki dikişler eriyivereceklermiş gibi geldi ama hiç sorun olmuyor :)
direnler bir hafta sonra dikişler de sanırım 15. günde çıktı. ama hala içeriden erimeyen dikişler çıkabiliyor minik minik, doktorum alıyor hemen. en son iki gün önce aldı iki tane küçücük mesela.
ben bir hafta boyunca elimi hiçbir şeye sürmedim, son derece dikkatli oldum ağırlık kaldırmama konusunda. hala bile yan yatamıyorum ama sanırım bu psikolojik.
sporcu sütyenimi hala kullanıyorum zira çok rahat. ama en son gidişimde doktorum sen neden normal sütyene geçmedin hala dedi :) bana birinci aydan sonra normale geçebileceğimi söylemişti.
neyse kısa kesiyorum. birinci ay bittiğinde ameliyat olmamış gibi rahattım. zamanla şişlikler daha da indi, daha doğal görünüyorlar. jele devam - çok sık olmasa da -
dikiş izlerim de benden 3 sene önce ameliyat olan arkadaşıma göre çok daha az :) ki daha da azalacak..
umarım kısa zamanda iyileşir ve tadını çıkarırsın :)
sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…