-
- Konu Sahibi ---Lily---
- #1.881
merhaba kızlar
bende meme asimetrisi var sağ göğsüm çok büyük küçülttürmeyi düşünüyorum.fiyat olarak hiç bir bilgim yok.este worldte ameliyat olan varmı acaba
Şükocuğum emzirme olayı hep yazdığımız gibi köprücük kemiği ile meme ucu arası ölçüye bağlı canım. 34 santimden fazlaysa emziremiyorsun. Ama tabii yine de doktorla görüşmende fayda var.
merhaba bahar82
ameliyatınızı nerde oldunuz doktorunuz kimdi süt bezlerini aldılarmı şimdi ağrı sızı varmı diğer göğsünüzü neden dikleştirmek istemediniz ben dikleştirmeyi düşünüyorum biri sarkık diğeri dik olmazmı. koskoca forumda bir tek sizi buldum benimle aynı dertte olan 23 yaşındayım ve bugüne kadar kimsede meme asimetrisi görmedim aşırı derecede kendimden başka.iyi günler..
istanbulda ozel balat hastanesine oldum doktorumda vakif gurebanin doktoru aydin bey doktor sut bezlerini ellemedigini soyledi ama ne derece dogru oldugunu ikinci cocugu yaptigimda gorucem diger gogsumu diklestirmek istemedim cunku gogsum buyuk degildi kotu bir goruntu yoktu yani simdi ikiside kotu gorunmuyor meme asimetrisi genelde herkeste var gerci gittigim bircok doktor bana bendekinin cok olmadigini bir cok kadinda daha buyuk oldugunu anlatti ama ben kendimi psikolojik olarak rahat hissetmedigim icin esimde istiyorsan ol dedi ve turkiyeye geldigimde ameliyatimi oldum senin iki gogsunun arasindaki fark cok mu?
bendeki fark çok fazla iki katı büyüklüğünde.psikolojim bozuldu iyice.büyüğünü küçülttüğümde diğeri sarkık duracak birde süt bezlerini alıyolar diyede tekinden ameliyat olmak istiyorum hiç çocuğum yok çünkü.kararsızım daha.perşembe doktora gideceğim bakalım ne kadar fiyat verecek.ne diyecek.
bugün görüştüm doktorla.este world bahçelievlerde olacağım.küçük olanı dikleştireceğim büyüğüde küçülttüreceğim 4000 tl tutuyo toplam.çok korkuyorum ameliyattan forumdaki yazıları okuyunca biraz hafifledim
Herkese merhaba..
Forumdaki tüm yazdıklarınızı okuyarak nihayet amliyat olmaya karar verdim. Dr ile görüştüm ve ameliyat tarihi aldım. Göğüslerim gerçekten büyük olduğu için ve boyun fıtığı sorunum olduğu için devlet karşılayacak bir kısmını dedi. Fakat yine de benden belli bir miktar ücret istedi. Eğer ameliyatı asistanlar yaparsa ücret alınmayacak dedi. O gün tamam dedim. Fakat şimdi kuruş verecek durumda değilim. Extra bir durum gelişti ve maalesef para veremem. Asistanlara hastanede yaptoırmak konusunda sizlere danışmak istedim. Sizce yaptırmalı mıyım? Sonuçta benim Dr. um da başlarında duruyor. Parasızlık yüzünden ertelemek istemiyorum artık bu ameliyatı. Cidden psikolojimi etkiliyor çünkü. Lütfen yardımcı olun.
Forum da bir türlü bulamadım hastanede bu şekilde ameliyat olan birileriniBen Hacettepe de olacağım. Ama çok kararsızım. Yani asistanların deneme tahtası mı olurum bu durumda? Doktor Aycan Bey ile görüşmüştüm o zaman ilk randevu aldığımda. Doktor da başlarında duruyordur heralde diye düşünüyorum. Sonuçta şakaya gelir bir yanı yok ciddi bir ameliyat. Henüz çok tecrübe edinmemiş insanları hasta ile ameliyathane de başbaşa bırakıp gitmiyorlardır diye düşünüyorum. Ya da kendimi mi kandırıyorum..offf çok karasızım ve ameliyata 15 gün kaldı. Bir an önce karar verip doktoruma durumu anlatmalıyım. Bu arada saydin 78 ben de senin gibi kilo derdindeyim. 6 kilo kadar fazlam vardı. Ama benim hep üst bölgede toplandığı için beter duruyodu. Ameliyat bahanesi ile onları da verdim. Sigarayı da bıraktım yaklaşık bir aydır. Bu kadar hazırlık boşa gitmez umarım ??? :)
Çook düşündüm araştırdım. Kesinlikle haklısın asistan ve uzmanın ameliyatı aynı olamaz. Bir şekilde paramı ayarlıyorum kredi kartı vs ve uzmana olucam ameliyatı. Ay çok da heyecanlıyım...
selam alkan86,bende 1ay önce oldum bu ameliyatı inan korkulacak hiç bişey yokmuş.okadar abartmışımki ameliyatı olduğumda günlük hayatıma hemen geçebildim ve bumuydu yani dedim kendime kızdım,3senedir olmayı istiyorum hatta geçen sene altunuzade esteworld'de eser hanım diye bir plastik cerrahla görüşüp(şimdi ordan ayrıldı) ameliyat günü ve tarihi almışdım ve korkudan ameliyata yakın bir zamanda iptal etmişdim:) yani uzun lafın kısası ol ve rahatla......nezaman olacaksın peki?:hulya: