-
- Konu Sahibi ---Lily---
- #1.941
OOO, Benfiknur, Ethimos, merhaba!
Ben buralara takılmayalı çok oldu. Sizi gördüğüme sevindim. Bende de durum sizinki gibi aynen. Jeli 1 tüpten az kullandım ve bıraktım. Gögüslerim güzel ama bir tarafta iz neredeyse yok gibi, diğerindeyse hala iç dikiş koyu koyu (resmen ip rengi) belli oluyor. Malum ben İzmir'den hemen ayrıldım, doktora gidip göstermedim, ip filan alınmadı sonradan. Artık doğasına bıraktım. Ama areolada hala his yok ve etrafı ütü yanığı gibi yusyuvarlak parlıyor.
Bu arada yeni ameliyat olanlara da geçmiş olsun. Olacaklar da korkmasın.
Aylacım ,merhaba.Hissetmenin bir yılı alabileceği söyleniyordu bu forumda.İnşallah en kısa zamanda düzelirler.Genel durumunun iyi olması daha önemli sonuçta:)))
Pane,ben bir ay hiç bir iş yapmamıştım.Üçüncü ayımda az temizlik yaptığımın akşamı bir baktımki dikişlerin sonlandığı yerler genişlemiş.Bir daha da kollarımı yukarıya doğru kasacak,uzanacak hiç bir harekette bulunmadım.Dikkatli olmakta yarar var.
Bahar82,bir yıl alıyormuş tam şeklini alması.Benimde çok küçük de olsa fark var.Normalde de büyük olan göğüsüm gözüme farklı geliyor.Dışardan hiçççççççç anlaşılmıyor.Takmamaya çalışıyorum:)Seninde dışardan anlaşılmıyorsa,boşverrrrrrrrr.
selam canim uzun suredir buralarda gormemistim seni bende ameliyat olali 5 ay oldu gogus artik seklini aldi ama yinede digerine gore hala buyuk nasil ameliyat yapti bu adam ben zaten asimetri oldugu icin ameliyat olmustum offfffffff ya esimede birsey soyleyemiyorum cunku o hic razi degildi ameliyata zorla ikna ettim turkiyeye gittigimde oldum doktoru bir gorsem sorucam hesabini izler zaten aynen duruyor ama bu buyuklugu kafaya baya takiyorum birde fibro kist bi tane olusmustu bugun gogsumu elledigimde bir tane daha kucucuk fark ettim seninkiler ne oldu gectilermi?
Aylacım ,merhaba.Hissetmenin bir yılı alabileceği söyleniyordu bu forumda.İnşallah en kısa zamanda düzelirler.Genel durumunun iyi olması daha önemli sonuçta:)))
QUOTE]
Evet, umarım düzelir. Bekliyorum. İyi bayramlar.
Kızlar nihayet ameliyatımı oldum ve artık küçük göğüslüyüm:) Hala inanamıyorum inanılmaz bir mutluluk. Ameliyat 3 saat sürdü. Dikiş yerlerinde hafif sızlamalar vardı. Anestezinin etkisi tam geçene kadar yataktan kalkmadım zaten. Kalktığımda ise hafif ağrılarım oldu. Direnlerim ertesi gün sabah çıkartıldı ve taburcu oldum. Doktor yeni bir teknik kullandığını söyledi, az iz kalacakmış. Pansumanlarımı da bugün çıkardı ve sporcu sütyenimi giydim. Darısı olmak isteyenlerin başına diyorum. Şimdi iyileşme sürecini bekliyorum. Bu arada merak edenleriniz için söylemek istiyorum; Ameliyatımı Hacettepe de oldum. Toplam 2500 e yakın bir masrafım oldu. Herkese iyi bayramlar...
Kızlar nihayet ameliyatımı oldum ve artık küçük göğüslüyüm:) Hala inanamıyorum inanılmaz bir mutluluk. Ameliyat 3 saat sürdü. Dikiş yerlerinde hafif sızlamalar vardı. Anestezinin etkisi tam geçene kadar yataktan kalkmadım zaten. Kalktığımda ise hafif ağrılarım oldu. Direnlerim ertesi gün sabah çıkartıldı ve taburcu oldum. Doktor yeni bir teknik kullandığını söyledi, az iz kalacakmış. Pansumanlarımı da bugün çıkardı ve sporcu sütyenimi giydim. Darısı olmak isteyenlerin başına diyorum. Şimdi iyileşme sürecini bekliyorum. Bu arada merak edenleriniz için söylemek istiyorum; Ameliyatımı Hacettepe de oldum. Toplam 2500 e yakın bir masrafım oldu. Herkese iyi bayramlar...
mrhb gecmis olsun!benimkilerde biraz büyük bende yaptirmak istemistim ama bebegi emzirince zaten kücülcek dediler ve su an 21 aylik bi oglum var ve 8 ay emzirdim sonuc ayni ne kücüldüler nede sarkma yapti ama tek bildigim eetrafimda bu ameliyati yaptiranlar bebekleri oldugunda sütleri fazla olmuyo.doktorlar etkilemiyo diyolar ama yinede yaptilaranlarin hepsinin sütü ya olmadi yada cok azdi.umarim bebegin oldugunda pisman olmazsin
Teşekkür ederim canım. Doktorum Aycan Kayıkçıoğlu Hacettepe den. Hem doktorumdan hem hastaneden memnun kaldım açıkçası. Sadece şimdi aynanın karşısına geçip sürekli bakıyorum. Büyük gelmeye başladılar gözüme. Ameliyat olan arkadaşlar da aynı durumu yaşadılar mı acaba? evet biliyorum şişler şu anda henüz 6 gün oldu. Ama sanki daha küçük olsalar iyi olacakmış gibi geliyo.Sporcu sütyenimin bedeni 85 B. Ama göğüslerin üst kısımlarıaçıkta kalıyor tamamen kaplamıyor yani..
mrhb gecmis olsun!benimkilerde biraz büyük bende yaptirmak istemistim ama bebegi emzirince zaten kücülcek dediler ve su an 21 aylik bi oglum var ve 8 ay emzirdim sonuc ayni ne kücüldüler nede sarkma yapti ama tek bildigim eetrafimda bu ameliyati yaptiranlar bebekleri oldugunda sütleri fazla olmuyo.doktorlar etkilemiyo diyolar ama yinede yaptilaranlarin hepsinin sütü ya olmadi yada cok azdi.umarim bebegin oldugunda pisman olmazsin
ameliyat olalı bir ay oldu.asimetriden ameliyat olmuştum.sağ göğsüm meme ucu dikiş yerlerinden çok ağrıyo dr la görüştüğümde normalmiş hissi yerine geliyo diyo.ağrılarımın azalması gerekirken iyice kötü oluyorum göğsümünde birisi hala büyük gibi.akıntılar geliyo dikiş yerlerinden.hala pansuman yapıyorum.kollarımı rahat kullanamıyorum.banyomu yapamıyorum tek başıma.sinirlerim bozuluyo.
üşüttüğümüzde dikiş yerlerimiz sızlarmı ki.birde bebek olmadan önce meme küçültme ameliyatı yaptıran varmı
Çok geçmiş olsun. Memeden gelen akıntının rengi nasıl, kokulu mu, bulanık mı?:teselli:
OOO, Benfiknur, Ethimos, merhaba!
Ben buralara takılmayalı çok oldu. Sizi gördüğüme sevindim. Bende de durum sizinki gibi aynen. Jeli 1 tüpten az kullandım ve bıraktım. Gögüslerim güzel ama bir tarafta iz neredeyse yok gibi, diğerindeyse hala iç dikiş koyu koyu (resmen ip rengi) belli oluyor. Malum ben İzmir'den hemen ayrıldım, doktora gidip göstermedim, ip filan alınmadı sonradan. Artık doğasına bıraktım. Ama areolada hala his yok ve etrafı ütü yanığı gibi yusyuvarlak parlıyor.
Bu arada yeni ameliyat olanlara da geçmiş olsun. Olacaklar da korkmasın.
çok uzun zamandır girmiyodum buraya artık rahatlayınca boşladık buraları tabi:kedi: ameliyat olan herkese çok geçmiş olsun diyorum darısı işsteyen herkesin başına:Saruboceq:
ben ameliyat olalı 10 ay oluyo zaman ne çabuk geçmiş yaa:) ayla ablacım benimde sadece areoladan dikiş ipleri alındı ters t şeklinde olan dikişler alınmadı ordaki ip eriycekti belki sendeki erime uzun sürüyodur bünyeden dolayıbenim izler gayet ii durumda 2tüp jel bitirdim sonra sıkıldım bıraktım ama baya etkisi oldu sadece dikişin bittiği yer dısında yani düğüm yerimi oluyo artık bilemiyorumda orda hafif bi kabartı var ama 2-3ay öncesine göre daha ii durumda şimdi sanırım bu iz meselesi 1yıl oyalıycak biziCADIARZU buarada areolanın etrafı ütü yanığı gibi yusyuvarlak parlıyor demişsin orası bendede öyleydi etrafı kabarık ve parlak duruyodu bu aralar parlaklık gitti gibi ama hafif bi kabarıklık var ben dert etmiyorum onları küçüldü ya o yeter bana diye..bide 1yıl dolsun diye bekliyorum 1 yılda ancak toparlanıyorlar diye..
buarada kudret narı diye bişi vermişti komşumuz izler için tipik bir kocakarı ilacı..daha öncede yazmıstım buraya bir kaö sene önce elim yanmıştı yine vermişti aksatmadan sürdüm şimdi elimde yanık izinden eser yok.başlamayı düşünüyorum işe yararsa haberdar ederim sizi:lepi:
şimdilik hoşçakalın görüşmek üzere ve ameliyat olan arkadaslar izleri takmayın kafanıza sonuçta büyük kalsaydı dahamı iyiydi biz herşeyi göze alıp ameliyat olduk bazen buldumda bunuyorum diyorum ve mutlu olmaya devam ediyorum tavsiye ederim