- Konu Sahibi ---Lily---
- #1.921
Merhaba arkadaşlar ben dün ameliyatımı oldum. Bugün eve geldim, çok iyiym ama eşim bilgisayar başına oturtmadı yorma ökendini diye, yarın paylaşıcam sizinle . Ama şimdilik şunu söyleyeyim düşünen hiç beklemesin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkese selam..bu çarşamba ameliyatım var kızlar.Çok ama çok heyecanlıyım. Sizin yazdıklarınızı okuyup cesaret aldım ve şimdi az bir süre kaldı. Pazartesi günü tetkikler için gideceğim hastaneye. İnanın ameliyattan daha korkutucu geliyor bu tetkikler. Meme ultrasonu falan korkutuyo beni.Hani allah korusun da ya bişey çıkarsa falan diye. Ama iyi düşünmek istiyorum herşeyi. Bu kadar zamandan sonra buna karar vermek ve bu tarihe kadar gelebilmek o kadar büyük bir adım ki benim için anlatamam. İnşallah herşey güzel olacak.
merhaba arkadaslar yeni ameliyat olanlara çokk geçmiş.forumu devamlı okuyorum aranıza fazla katılmasamda sizin sayenisde tecrübelerinisle cesaretlendim ameliyat olmaya karar verdim 10 kasımda ameliyat oldum kayseride herşey iyi yalnız psikolojim biraz bozuldu gibi sabredemiyorum hemen düzeliyim istiyorum biliyorum yalnış ama kendime sözüm geçmiyo bu durumu yaşayan varmı aranısda bu konuda yardım ederseniz çok sevinirim tecrübeli arkadaşlar var bide bu şişlikler tam ne zaman iniyo yaratsız ediyo beni msj sabırsızlıkla bekliyorum herkese çok teşekkürler yardımlarınız için.
Bende iki gün önce ameliyat oldum arkadaşlar , bende sizdenim ama sabretmek lazım. Yıllarca boynumuzda 5 kilo yük taşıdıktan sonra şimdi oldukça rahatız dimi? Ben şimdilik fazla şişmedim, daha şişermiyim bilmiyorum. Ama muhteşem hissediyorum valla ben kendimi eninde sonunda toparlıyacaz yaaa . Kurtulduk oldu bitti ya
merhaba pane geçmiş olsun
Çok sağol canım sana da. Kime oldun sen? Kaç bedendi kaça indi?
bende bugün dikişlerimi aldırdım biraz rahatladım.bişey sorucam kızlar.iz giderici jel varmış kullanan varmı aranızda sonuçları nasıl birde koltuk altınızda meme bezi var ameliyat olduğunuzda doktorunuz aldımı orayı.benimki çok belli oluyo moralim bozuluyo.
Bende bugun pansumana gittim. Sargilari cikardi ve artik yikanabilirsin dedi. Dikisleri sordum ne zaman alinacak diye. Dikis alma olayi yok eriyecek kendisi dedi. Ilk kez bugun gordum bakmaya cesaret edememistim moralim bozulmasin diye. Ameliyat olali 5 gun oldu. Izler fena tabiki ama alkan86 benimde meme altinda yanlara dogru sislik gibi bir seyler var meme bezimi onlar? Sanki memenin ustunu almislar ortaya dogru altlar kalmis gibi, ustelik uclarda yamuk yumuk.Internette hep okuyorum ilk gunler hayal kirikligi olur sonra yaralar iyilestikce duzelir diye ama yinede cok moralim bozuldu. senağlama .Ama sekileri super olmus hic bir donemimde boyle guzel sekilli goguslerim olmamisti. Insallah duzelir uclari ve yanlari .
merhaba pelinsu28
dr hem kendiliğinden eriyen dikiş kullanmış hemde alınan dikişten.ben ilk baktığımda moralim çok bozulmuştu ağlamıştım sinirden.sanki eski hali çok güzelmiş gibi asimetriden dolayı ameliyat olmuştum.belkide kilodan dolayı vardır bende meme bezi.doktor lokal anesteziyle ilerde alırız dedi.jel ismi verdi kullanan varmı acaba nasıldır etkisi.birde masaj yap dedi