merhaba alkan86, geçmiş olsun.
ameliyatımın üzerinden 3 ay geçti. ben de forumdan ve özellikle benfiknurdan son derece destek almıştım dolayısı ile bildiklerimi aktarmak benim de borcum sayılır :)
ameliyattan 6 gün sonra tam olarak banyo yapabildim. biraz korka korka girdim suyun altına sanki dikişler eriyivereceklermiş gibi geldi ama hiç sorun olmuyor :)
direnler bir hafta sonra dikişler de sanırım 15. günde çıktı. ama hala içeriden erimeyen dikişler çıkabiliyor minik minik, doktorum alıyor hemen. en son iki gün önce aldı iki tane küçücük mesela.
ben bir hafta boyunca elimi hiçbir şeye sürmedim, son derece dikkatli oldum ağırlık kaldırmama konusunda. hala bile yan yatamıyorum ama sanırım bu psikolojik.
sporcu sütyenimi hala kullanıyorum zira çok rahat. ama en son gidişimde doktorum sen neden normal sütyene geçmedin hala dedi :) bana birinci aydan sonra normale geçebileceğimi söylemişti.
neyse kısa kesiyorum. birinci ay bittiğinde ameliyat olmamış gibi rahattım. zamanla şişlikler daha da indi, daha doğal görünüyorlar. jele devam - çok sık olmasa da
-
dikiş izlerim de benden 3 sene önce ameliyat olan arkadaşıma göre çok daha az :) ki daha da azalacak..
umarım kısa zamanda iyileşir ve tadını çıkarırsın :)
sevgiler.