Gögüs Estetigi Ameliyatı

biraz daha iyi olmana sevindim canım...zoru atlattın artık...ben çok şükür gayet iyiyim ağır kaldırmak dışında her türlü şeyi yapabiliyorum 3 hafta oldu artık...yavaş yavaş yan yatmayada başladım ama tabiki fazla üzerine yüklenmeden...ama tedirgin olup kendimi yine sırt üzeri yatar vaziyette buluyorum darısı senin başına canım bi ara foto eklede görelim artık [/QUOTE]

Bende canim cook seviniyorum insallah bundan sonra yavas yavas agrilarim azalicak zamana ihtiyacimin oldugunu biliyorum sabirla insallah hersey daha iyi olucak agir kaldirmiyorum dedin ya agirdan kasdin ney ? Mesela merak eddim ...

Dikislerim alinmadi doktorum 1hafta sonra dikisleri alicam dedi pansuman yapti durumlari iyi coook sukur rabbime ilik suyla banyo yapabilirsin artik dedi ... bolbol yuruyus yapiorum su iciorum hayirlisiyla bi iyilesseydim gercekden sabir ve zaman gerekiyor insallah atlaticam hic gecmiycek hic bitmiycek gibi geliyor bu surec ama sabrediorum.. cok sukur

Veeeeeeee bende ameliyat oldunnm. Hastanede yatıoummmmmm

Hadi bakalım sana da çok geçmiş olsun.Atlattın bitti gitti işte.Biraz detaylarından bahsedersen seviniriz.Malum özellikle bu sıralar çok arkadaşımız ameliyat olmakta.Bazen karıştırabiliyoruz canım.Tekrar güle güle kullan.Seni memnun edecek bir sonuç alırsın inşallah.

Göğüs dokum olduğu için kaszarı bişeyi oldu... 265cc sanırım sormadım :) tm öğrenip yazarım. Rabbım agrısız sancısız gecırıp bıtırsın sureci. ..

Veeeeeeee bende ameliyat oldunnm. Hastanede yatıoummmmmm

Canimsin :)))))))))))))
Cooooook sukur sende atlatdin yuppi :)))))))) insallah en az agrilarla atlaticaksin rabbimin izniyle ilk gordugunde ki hissi tahmin edebiliorum :))) kendini yorma simdi sen nasil susasmissindir ben su icin oluodum bi yudum su die :))) hemsireye su icmek istiorum konusamiodum bile :)) bekleyin vericez dedi kucuk bardak su kesdimi beni kesmedi cantamda 1litre su vardi onu icmisdim kana kana ruyan gerceklesdi cok sukur kendini yorma kendini iyi hissettiginde kalkabilicegini kesdirdiginde birazda olsa kalk yuru onu yaptinmi tamamdir :)))) coook sevindim inanki tekrar gecmis olsun tatlimm ♥♥♥

Yürüdümmm canımmmm. Şimdi ağrı kesıcıden agrim yok bklım yrn nolcak.

Tungizcim geçmiş olsun iyi geçmesine çok sevindim :) bugün alsancaktaki kent hastsnesine geldim seni görmek için ama cemil bey ameliyatları çiğlideki hastanede yapıyormuş. Sen nerdesin canım, yarın kaçta taburcu olursun?

Tebriiiiik ederimmmm :)))) ara siraa yuru elinden geldigince ama kendini zorlama yuruyebildigince :))) biliorum :))) agri kesicinin sendeki etkisini :)) yarin agrili olucak ama korkma sakin rabbim sabrini veriyor inan kiiiiiiii :)))))

Günaydın canım bugün öğlen gibi çıkarım sanırım... çiğili kent hastanesi sanırım :)

Çok teşekkür ederim herkese :) şimdi eve geldim yani kuzenime...

Canim taburcu olmussun evede gitmisiz :)) cook guzel :))) nasilsin bakalim insallah iyisindir kendine dikkat et agrin sizin var biliorum sabret.. gecicek 4gun agrilarin azalicak ondan sonraki hergun biraz daha azalicak bnmde 6gunum arkandan yastigi kolundan destegi eksit etme yuruyus yap bol bol su ic odemi daha hizli atarsin insallah hayirlisiyla iyilesicez :))))

Çok teşekkür ederim herkese :) şimdi eve geldim yani kuzenime...

Cnm bnm ozel msj kutusunda 5dk beklemem gerekti meil atamadim ordan...
Bugun 6gunum yorgunum her yerim inanki tutuldu sirt ustu yatmakdan duzene giremedim amA biliorum sabir ve zaman gerekior bu surecde hic gecmiycekmis gibi gelior ama gecicek sonumuz coook guzel olucak insallah tatlim bnm su icmeye calis ( su candir can ) yeni yarimlitre su icdim :))) az da olsa ic lutfen insallah hayirlisiyla bugunlerimiz gecicek keyfini surucez :))))

Offff sporcu sutyenim aldigim gunden beri hic icime sinmedi sebebini bilmiyorum...
Cift katli sporcu sutyeni kullanmis pictakos arzum onden kopcali dedi sagolsun linkde atti ama alamadim pahali geldi...
375cc larc beden 85 aldim acaba 80mi alsam bilmiorum agridanda hani nasil oldugunu da gormedim uzerimdede bilmiorum elliyemiorum yandan cekip bolluguda anliyamam azicik hareket etsem aciyor napmaliyim ben 375ccye 85beden iyimi yoksa 80beden ve cift katlimi olmali bulursam cift katli aliyim mi yoksa duz sporcu sutyenimi !!!!! Kizlar fikriniz ne yonde ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…