Gögüs Estetigi Ameliyatı

Ben NBB nin çift katlı olanını aldım S beden.Doktorum ne kadar sıkı olursa o kadar iyi olur güzel şekillenir demişti.20 tl ye almıştım yanlış hatırlamıyorsam.Fiyatıda uygun bence.Üzerine giydiğinde sıkı olmasına rağmen hiç rahatsız etmiyor.Albümde de var üzerimde zaten.

Cnmbnm tsk bende zaten senin albumde ilk okumusdum cift katli die bilmiodum bunu simdi sekil icinde onemli o okudugum konumdaki resmi elde etmek istiorum :)))) icime hic sinmedi bnm bu ustumdeki bugun6ci gunum daha coook yeni yanii gec kalmadim 375cc ye 85beden buyukmu oldu gibi dusunuorum Simov beden al diosun oylemi ? Olurmu bana

inşallah canı en çok şükrediyorum sizleri tanıdım çok ilinlendim cesaretlendim

375cc ye Larc beden sporcu sutyeni buyukmu oldu acaba ??? Kac beden olmali bilmiorum ...

canım sen neden sütyende tereddüt ettin anlamadım...piyasada çok çeşitli sprocu sütyeni var...ama bizim için önemli olan çevresini toparlaması ve özellikle ilk günlerde kalın askılı olması daha rahat oluyor...ben bir kaç çeşit aldım fakat ilk günlerimde ayyıldız sonrasında nbb çift katlı kalın askılı ve göğüs toparlayıcı ayrıcada yumuşacık ...bence sana larc beden büyük medium alsan daha rahat edersin ne kadar sarar ve toplarsa hem protezler iyi yerleşmiş olur hemde sana fazla bir yük vermez sarsmazsa sende rahat edersin ...benim fotoğrafımı gördün nbb marka ve medium beden çok dar değil ama güzel sarıyor ve kavrıyor ip aslıkı olanıda var ama onu daha yeni arada kullanmaya başladım kalın askılı tercihin olsun ...

Cnm bnm cooook tsk ederim sagol sekil alirken bu sutyeninde onemli etkisi oluyor icime hic sinmedi siki siki sarmiyor gibi hissediorum oyuzden bu kadar tereddut ettim ... yardimci oldugin icin tsk ederim...

ncelikle ameliyat olan tüm arkadaslarima geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum bende bu dertten muzdaribim bu yüzden arastiriyorum hangi ilde ve kime ameliyat oldugunuz hakkinda bilgi verir misiniz?

ncelikle ameliyat olan tüm arkadaslarima geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum bende bu dertten muzdaribim bu yüzden arastiriyorum hangi ilde ve kime ameliyat oldugunuz hakkinda bilgi verir misiniz?

Sagol cnm tsk ederim...
Darisi senin basina :))) ins. Kayseride oldum cnm doktorum Ahmet Tuna Eren ..

çook sagol canm bilgi için.oldum bitti bakalım.şimdi ağrılarımın geçmesini bekliyorum hayırlısıyla :)

canım yardımın için sagol.girdim çıktım.cuma günü sabah 11 gibi oldu ameliyat.300 cc takıldı. yarısı kas altı yarsısı kas üstü :) cuma oldu hep evdeydim bugün iş yerine geldim ama çok durabileceğimi zannetmiyorum ağrılarım oluyor .birde hareket kısıtlılığı var maalesef

canım nasılsın sen şimdi.bende cuma ameliyat oldum.ağrılarım var hala.sen benden önce olmuştun nasıl hissediyorsunşimdi.

Cook sevindim gecmis olsun :)) gecti gitti bak 300cc guzel :)) agrin sizin var ise gitmissin bugun sanirim 5gun dikkat et kendine hareketlerine dikkat et bnmde 8gun agrilarim var hareket kisikligi bendede mevcut duramiycak gibi oldugunu dusunuorum fazla yorma kendini olmazsa halledebilirsen eve git iyi olur dinlen daha cook yeni taze ameliyatin dikkatli ol kollarini yormamaya cAlis tekrar gecmis olsun tatlim en zoru gitmis simdi sabirla iyilesme surecini de atlattikmi tamamdir :))) opuorum seni..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…