- Konu Sahibi KadinlarKulubu
-
Offff sporcu sutyenim aldigim gunden beri hic icime sinmedi sebebini bilmiyorum...
Cift katli sporcu sutyeni kullanmis pictakos arzum onden kopcali dedi sagolsun linkde atti ama alamadim pahali geldi...
375cc larc beden 85 aldim acaba 80mi alsam bilmiorum agridanda hani nasil oldugunu da gormedim uzerimdede bilmiorum elliyemiorum yandan cekip bolluguda anliyamam azicik hareket etsem aciyor napmaliyim ben 375ccye 85beden iyimi yoksa 80beden ve cift katlimi olmali bulursam cift katli aliyim mi yoksa duz sporcu sutyenimi !!!!! Kizlar fikriniz ne yonde ???
Ben NBB nin çift katlı olanını aldım S beden.Doktorum ne kadar sıkı olursa o kadar iyi olur güzel şekillenir demişti.20 tl ye almıştım yanlış hatırlamıyorsam.Fiyatıda uygun bence.Üzerine giydiğinde sıkı olmasına rağmen hiç rahatsız etmiyor.Albümde de var üzerimde zaten.
375cc ye Larc beden sporcu sutyeni buyukmu oldu acaba ??? Kac beden olmali bilmiorum ...
arkadaşım nedir bu çift taraflı meselesi banada anlatın bende alayım...yani sıkı ve saran mı olmalı
Ahh ahhh daha henuz tam cozebilmis degilim bende ....
ben burada buldum böyle sıkıca saracak birşey iki taraflı 20 tl...ama saracak sekilde sıkı onu alsammı acaba
Insallah sende bu ameliyAti olucaksin hayirlisiyla sabret bak benim bu ameliyati olmam bi mucize bende senin gibiydim ama asla yilmadim usandim hep caba gosterdim bedenende ruhande cidden coook yoruldum tam vazgececek gibi oluodum olmuyo tamam sen elinden geleni yaptin kaderin bu zorlamanin anlami yok dedim ama geri tekrar gucumu toplayip kaldigim yerden devam eddim umudumu kesmedim dua dua gozyaslarimla rabbime yalvara yalvara umudumun pesinden gittim cooook sukur nasip oldu insallah sende bu ameliyati olucaksin sabir canim hayirlisi olur insallah hakkinda....
375cc ye Larc beden sporcu sutyeni buyukmu oldu acaba ??? Kac beden olmali bilmiorum ...
inşallah canı en çok şükrediyorum sizleri tanıdım çok ilinlendim cesaretlendim
canım sen neden sütyende tereddüt ettin anlamadım...piyasada çok çeşitli sprocu sütyeni var...ama bizim için önemli olan çevresini toparlaması ve özellikle ilk günlerde kalın askılı olması daha rahat oluyor...ben bir kaç çeşit aldım fakat ilk günlerimde ayyıldız sonrasında nbb çift katlı kalın askılı ve göğüs toparlayıcı ayrıcada yumuşacık ...bence sana larc beden büyük medium alsan daha rahat edersin ne kadar sarar ve toplarsa hem protezler iyi yerleşmiş olur hemde sana fazla bir yük vermez sarsmazsa sende rahat edersin ...benim fotoğrafımı gördün nbb marka ve medium beden çok dar değil ama güzel sarıyor ve kavrıyorip aslıkı olanıda var ama onu daha yeni arada kullanmaya başladım kalın askılı tercihin olsun ...
Cnm bnm cooook tsk ederim sagol sekil alirken bu sutyeninde onemli etkisi oluyor icime hic sinmedi siki siki sarmiyor gibi hissediorum oyuzden bu kadar tereddut ettim ... yardimci oldugin icin tsk ederim...
Canimsin :)))) RABBim hakkinda hayirlisini eylesin....
Insallah darisi sana :)))) bebegim...
ncelikle ameliyat olan tüm arkadaslarima geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum bende bu dertten muzdaribim bu yüzden arastiriyorum hangi ilde ve kime ameliyat oldugunuz hakkinda bilgi verir misiniz?
amin amin canım benim dua ve desteklerinizle inş
Canım önden düğmeli pijama veya eşofman üstü al bedenınden 1 2 beden buyuk olsun rahat giyip cıkarmak ıcın. iç çamaşırı ve corap al. Meyve ve meyve suyu al ben yastık kılıfı da almıstım.Bi de pipet al bikaç tane cunku bardaktan vs bişey ıcemıyosun zor oluyo pipete daha rahat. bi de hastanede battanıyeler ustune agır gelebılır hafıf bişey al şal gibi goğsünü örtmek için alt tarafını battanıyeyle örtersin de.
Canım önden düğmeli pijama veya eşofman üstü al bedenınden 1 2 beden buyuk olsun rahat giyip cıkarmak ıcın. iç çamaşırı ve corap al. Meyve ve meyve suyu al ben yastık kılıfı da almıstım.Bi de pipet al bikaç tane cunku bardaktan vs bişey ıcemıyosun zor oluyo pipete daha rahat. bi de hastanede battanıyeler ustune agır gelebılır hafıf bişey al şal gibi goğsünü örtmek için alt tarafını battanıyeyle örtersin de.
Bende uyumamisdim cnm :)) icim icime sigmamisdi ogece sabaha dogru icim gecmisdi cook degil 3gun once :)))) anliorum yaniii seni :)) onden dugmeli pijama takimin varsa koy yoksada onden dugmeli bisiy ayarla altinida uydur temiz camasir koy .sal koy cidden iyiki sal koymusum yuruyus yaptigimda cook isime yaradi terlik koy baska bisiy koymadim ben bunlar gerekdi bana atlet corap pipet koydum ama ben pijamayi zor giyebildim onlar kaldi oyle birde sporcu sutyeni almalisin ben 2tane almisdim birini cikardigimda digerini giyerim die umarim yardimci olabilmisimdir opuorum seni tatlim.... insallah hayirlisiyla atlaticaksin cok guzel cicislerin olucak :)))) merak eddim kac cc ve yontem ney ? Sabahmi giriceksin ameliyata saat kac da ? Grsrz k.i.b
Dikislerim alinmadi doktorum 1hafta sonra dikisleri alicam dedi pansuman yapti durumlari iyi coook sukur rabbime ilik suyla banyo yapabilirsin artik dedi ... bolbol yuruyus yapiorum su iciorum hayirlisiyla bi iyilesseydim gercekden sabir ve zaman gerekiyor insallah atlaticam hic gecmiycek hic bitmiycek gibi geliyor bu surec ama sabrediorum.. cok sukur
canım yardımın için sagol.girdim çıktım.cuma günü sabah 11 gibi oldu ameliyat.300 cc takıldı. yarısı kas altı yarsısı kas üstü :) cuma oldu hep evdeydim bugün iş yerine geldim ama çok durabileceğimi zannetmiyorumağrılarım oluyor .birde hareket kısıtlılığı var maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?