Gögüs Estetigi Ameliyatı

mutlaka canım sevdiğin insanların yanında ve destek olması bambaşka duygu ..Allahım onların yokluğunu göstermesin...darısı tüm isteyenlerin başına yaza bomba gibi gireceğiz inşallah
Yaz deniz kum güneş ...istediğim gibi desteksiz güzel bikiniler... Offff Allahım düşünmesi bile mutlu ediyor :))))

Atlatip o desteksiz camasirlari giymeyi hayal ediyorum yaza o desteksiz bikinilerle guneslenmeyi :)

bende bendeeee :))

Yaz deniz kum güneş ...istediğim gibi desteksiz güzel bikiniler... Offff Allahım düşünmesi bile mutlu ediyor :))))

düşün canım düşün :))) ben daha önce kullandığım hatta bol gelen bikinimi dayanamayıp denedim minnacık kaldı vallahi nasıl mutlu oldum anlatamamm

Canim benim yaa okadar sikinti cekmissin esin uzmus seni ama onada.. kolay degil tabiki onuda anlamak lazim kimbilebilir ozamanlarda kimbilir neler dusunuyordu neler hissediordu cevre baskisi sag sol duyarsa nolur isler yolunda gitmezse nolur vs vs vs birsuru sey dusunmustur.. ama coook sukur rabbime ihtiyacin oldugunda yalniz birakmamis seni ne mutlu destek olmus beceremesede yapamasada elinden geleni yapmis senin icin coook mutlu oldum okudugumda :))))))))) sacini filan toplamasida pekkk romantik olmus bu acilarin icinde yuzunu gulumsetmesi cooook guzel corba filan wawwwwwww :))))))
Sikinti vermis vermese iyiydi yaaa geri toparlamis herseyi coook sukur icine sindirmis canim coook mutlu oldum senin icin ♥ RABBIM AGZINIZIN TADINI KACIRMASIN her zaman her durumda guzel kareler biriktirmeniz dilegimle bitanem ♥♥♥♥♥♥

Kizlar nasil diyim 9gune girdim orasi guzel :))) (ama) benim gogus bolgem kasiniyor meme alti da kasiniyor sporcu sutyenim fulll uzerimde sutyenin ortasinda ince model yerleri varya onunda izi cikmis ayrica digeri larcdi onda iz olmamisdi bu tam oluyor vede sariyor arti toparlayici biraz cikartsam oyle dursa sabaha kadar dedim ama korkdum cidden bu sutyen hepppp durucakmi hic cikarmiycammi bilmiorum 2gun sonra dikislerim alinicak cook kasiniyorlar yaaa...

birazdan yolcuyum...ankaraya gidiyorum...hayallerime kavuşuyorum...ALLAHIM lütfen bana kolaylık ver...sizlerde dualarınızı eksik etmeyin...hakkınıızı da helal edin

birazdan yolcuyum...ankaraya gidiyorum...hayallerime kavuşuyorum...ALLAHIM lütfen bana kolaylık ver...sizlerde dualarınızı eksik etmeyin...hakkınıızı da helal edin

Cnm bnm insallah yolculugun iyi gecmisdir ... bak ben hayallerime kavusdum coooook sukur hergun dua ediyorum rabbime cook sukur darisi senin basina :) deliiii ölümemi gidion hakkiniMizi helal edin dion :)) helal olsun tatlim :))) korkma olurmu insallah hayirlisiyla girip cikicaksin rabbim hakkinda hayirlisini nasip etsin sakin ol kendini cook derin dusuncelere salma hersey daha guzel olucak senin icin :)))) 9gunum bugun inanki bakmaya iyamiorum :) kendimi cimdikliorum bunlar benim mi die :))) benim hersey cook guzel olucak..

Allah kolaylıklar versin sabır versin bak ameliyattan bir çık yavaş yavaş yoluna giricek herşey.ama hep güzel şeyler düşün o narkozu yiyene kadar.olumsuz hiçbirşey aklına getirme .şansın bol olsun

ffz şimdiden gözün aydın, gerçi ameliyat bitmiştir sanırım, güle güle sağlıkla kavuş inş.

leybis bu arada çok sevindim, eşinin de destek olması çok iyi olmuş, güle güle iyileş, tadını çıkar artık canım.
bu arada çocuk varmıydı senin?

düşün canım düşün :))) ben daha önce kullandığım hatta bol gelen bikinimi dayanamayıp denedim minnacık kaldı vallahi nasıl mutlu oldum anlatamamm

çook teşekkür ederim canm.henüz çocuk yok.1 yıllık evliyim yeni sayılır (bana göre tabi:) bu konuda bende çok tereddüt ettim ama doktorum beni hiçbir sıkıntı olmayacağına dair ikna etti :))

anladım canım, benim emzirme sürecim deformasyona sebep oldu o yüzden, 2. olursa tekrar deforme olursa diye çok korkuyorum.
eşim de sonunda ikna oldu:) ama 2.den sonra yaptıralım diyor
sen böyle deyince bilemedim şimdi, burunla aradan çıkarmak istiyorum ben aslında burunu yakın bir zamanda mecburen olacağım da.

nasılsın bu arada, rahat geçti sanırım ameliyat sonrası?

yani çok rahatsızsan bu durumdan bence hiç erteleme.ilerde bir problem olursa (herşeyin çaresi var) ben durumumdan çok rahatsızdım.yoksa banada dediler çevremden çocuk yap öyle silikon taktır diye.biraz sarkma olabiliyormuş.inşallah olmaz ama göze aldım ben hepsini.şimdi yaşayacağım mutluluğa değer diye düşünüyorum :))) ameliyatım iyi geçti 11 de girdim akşam 7 gibi çıktım hastahaneden.ilk günler yatıp kalmak zor oluyor.destek almadan mümkün değil pek.arada ağrılar oluyor ama doktorum ağrı kesici vermişti onun çok faydası oldu.gün gün iyiye bariz iyileşme farkını görüyorsun zaten:) burdan çok şey örendim.yani ameliyat sonrası hiçbirşey için doktorumu aramama gerek kalmadı.burda arkadaşların tecrübelerinden faydalandım.aynı ağrılar sızılar genelde herkeste olmuş zaten.yarın bir hafta oluyor.korse çıkartılcak.heycanla sonucu görmeyi bekliyorum :))

ne güzel canım, pek çok arkadaşa göre oldukça rahat atlatmışsın anlaşılan, anlatış tarzından bile anlaşılıyor

açıkçası sarkma yapar diye korkuyorum ben de(bir bebek daha emzirirsem), yani bir kez daha aynı sorun için bıçak altına yatmaya pek sıcak bakmıyorum, ihtiyaç duyulursa elbette ama asgari düzeyde hastane koşullarına maruz kalsam süper olur
ama şimdi burunla olursa da meme için 2. kez anestezi almak zorunda kalmayacağım, hepsi tek seferde olup bitecek..

bir taraftan da biran önce olsun bitsin kavuşayım istiyorum, çünkü yaş alıyoruz zamanla öyle de bir durum var, gençken tadını çıkaramayacak olduktan sonra ne fayda diyorum

sonuç olarak anlaşıldığı üzere kafam zamanlama konusunda çok karışık..:44:

kayseri ,ankara yazmışsın bana göre ankarayı tavsiye ederim.ankara'dada tek isim bana göre dr.zühtü demir ben kendimde ona gögüsten 3 sene oldu yapılalı ve cok memnunum

Merhaba ben de Ankara da ameliyat düşünüyorum ama milyon tane doktor var sanki ( zühtü demiri de görmüştüm iyi bi doktor olduğunu söylemişsin ya peki fiyat ne kadardı acaba ayıptır sorması :44: bi de ameliyatın hakkında biraz bilgi verebilir misin :26:

kızlar dun dikislerim alinmisdi doktora ne zaman yan yatabilirim die sormusdum doktorda yan yatabilirsiniz dedi bende dun gece yan yattim yan yatinca sanki agirlik yanlara cokto gerginlik oldu dikis yerleri acidi gibi oldu co degil 5.10dk durabildim geri duz yattim agirlik gecti aci azaldi bilemiorum yatsammi yatmasammi 3haftayi dolduruncami yan yatmaliyim yoksa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…