- Konu Sahibi KadinlarKulubu
-
Yaz deniz kum güneş ...istediğim gibi desteksiz güzel bikiniler... Offff Allahım düşünmesi bile mutlu ediyor :))))mutlaka canım sevdiğin insanların yanında ve destek olması bambaşka duygu ..Allahım onların yokluğunu göstermesin...darısı tüm isteyenlerin başınayaza bomba gibi gireceğiz inşallah
Nasil guzel anlatmissin :))) aynen soyledigin herseye katiliorum bende :))) niyet cok onemli niyet azim istek bunlar oldumu daha guclu oluosun citten bende oyleyim geldi gecti hala bende inanimiorum cook sukur rabbime rabbim gonlumuze gore nasip etti istiyen tum herkeze insallah nasip eder ... inan hayata bakisi degisiyor insanin... kendine oz guveni artiyor rabbim ihtiyaci olan herkeze nasip etsin... ayyy kiz :d esin onceleri karsi imis simdi pervane oluyor dedin ya :)))) "koptum bn gulmekden" :))))))))) rabbim mutlulugunuzu artirir insallah.. sevindim :)) Eee hatun tas gibi cicilerde tassss gozuu firliordur :))) ici gidiordur cook mutlu oldum senin adina :)) isinin.. masa basi olmasi iyiymis en azindan cook fazla yorulmazsin ama yinede tedbiri elden birakma kollari fazla yorma ilk bir ay cok onemli bende cook dikkat ediorum gozumgibi bakiorum :)) kendim ellemeye kiyamiorum sonradan gorme olunca dermisim :d hihihihi :))))) evet senin 5gunun bnm8gunum arada birazcik daha iyilesme farki var 8gun dahada iyi olucaksin disimizi sikioruz cook sukur sabredioruz rabbim sabrini oyle guzel veriyorki cooooook sukur mevlama..
Insallah tatlim insallah rabbimin izniyle cook guzel gunler yakin ... :)))))
Atlatip o desteksiz camasirlari giymeyi hayal ediyorum yaza o desteksiz bikinilerle guneslenmeyi :)
bende bendeeee :))
Yaz deniz kum güneş ...istediğim gibi desteksiz güzel bikiniler... Offff Allahım düşünmesi bile mutlu ediyor :))))
.
(Söylediklerinin hepsine) Aminnnn😃 ben bu eşimle ne sıkıntılar yaşadım bir bilsen o zamanlar çook üzülmüştüm hergün tartışma falan. İşten eve gitmek istemiyordum tartışıcaz diye. Ama adam birden 180 derece döndü :)) şaka gibi yani. Sabah işe gelirken saçımı falan topluyor. Çorba yapmaya çalışıyor ( ama sadece çalışıyor:))) o daha neler neler :)))) birde Sagolsun burda arzum ve frezyam çok yardımcı oldular manevi yönden destek oldular. Birde bişey dicem ben hala aynaya bakamıyorum korkudan:)) cuma günü tekrar doktora gidince görücem inşallah😄
Kizlar nasil diyim 9gune girdim orasi guzel :))) (ama) benim gogus bolgem kasiniyor meme alti da kasiniyor sporcu sutyenim fulll uzerimde sutyenin ortasinda ince model yerleri varya onunda izi cikmis ayrica digeri larcdi onda iz olmamisdi bu tam oluyor vede sariyor arti toparlayici biraz cikartsam oyle dursa sabaha kadar dedim ama korkdum cidden bu sutyen hepppp durucakmi hic cikarmiycammi bilmiorum 2gun sonra dikislerim alinicak cook kasiniyorlar yaaa...
birazdan yolcuyum...ankaraya gidiyorum...hayallerime kavuşuyorum...ALLAHIM lütfen bana kolaylık ver...sizlerde dualarınızı eksik etmeyin...hakkınıızı da helal edin
birazdan yolcuyum...ankaraya gidiyorum...hayallerime kavuşuyorum...ALLAHIM lütfen bana kolaylık ver...sizlerde dualarınızı eksik etmeyin...hakkınıızı da helal edin
Kizlar nasil diyim 9gune girdim orasi guzel :))) (ama) benim gogus bolgem kasiniyor meme alti da kasiniyor sporcu sutyenim fulll uzerimde sutyenin ortasinda ince model yerleri varya onunda izi cikmis ayrica digeri larcdi onda iz olmamisdi bu tam oluyor vede sariyor arti toparlayici biraz cikartsam oyle dursa sabaha kadar dedim ama korkdum cidden bu sutyen hepppp durucakmi hic cikarmiycammi bilmiorum 2gun sonra dikislerim alinicak cook kasiniyorlar yaaa...[/Q
tatlım bende yarın kontrole gidiyorum sanırım dikişlerle ilgili ve korse çıkartılacak diye umuyorum.bendede dün akşam başlayan ve hafif hafif devam eden kaşıntı var dikiş yerlerinde.biraz araştırdım internetten bu bir iyileşme süreciymiş.şu yazı vardı ''dikişte kaşınma yara iyileşmesi döneminde, metabolizmanın yeni oluşan hücrelere adaptasyonu ve gerekli alt yapının oluşması - sinirler, kılcal damarlar gibi - esnasında oluşan etkileşim.''
Kizlar nasil diyim 9gune girdim orasi guzel :))) (ama) benim gogus bolgem kasiniyor meme alti da kasiniyor sporcu sutyenim fulll uzerimde sutyenin ortasinda ince model yerleri varya onunda izi cikmis ayrica digeri larcdi onda iz olmamisdi bu tam oluyor vede sariyor arti toparlayici biraz cikartsam oyle dursa sabaha kadar dedim ama korkdum cidden bu sutyen hepppp durucakmi hic cikarmiycammi bilmiorum 2gun sonra dikislerim alinicak cook kasiniyorlar yaaa...[/Q
tatlım bende yarın kontrole gidiyorum sanırım dikişlerle ilgili ve korse çıkartılacak diye umuyorum.bendede dün akşam başlayan ve hafif hafif devam eden kaşıntı var dikiş yerlerinde.biraz araştırdım internetten bu bir iyileşme süreciymiş.şu yazı vardı ''dikişte kaşınma yara iyileşmesi döneminde, metabolizmanın yeni oluşan hücrelere adaptasyonu ve gerekli alt yapının oluşması - sinirler, kılcal damarlar gibi - esnasında oluşan etkileşim.''
cnm bnm :)) hayırlısıyla insallah ıyılesme surecımızıde atlaticaz :))
düşün canım düşün :))) ben daha önce kullandığım hatta bol gelen bikinimi dayanamayıp denedimminnacık kaldı vallahi nasıl mutlu oldum anlatamamm
düşün canım düşün :))) ben daha önce kullandığım hatta bol gelen bikinimi dayanamayıp denedimminnacık kaldı vallahi nasıl mutlu oldum anlatamamm
ffz şimdiden gözün aydın, gerçi ameliyat bitmiştir sanırım, güle güle sağlıkla kavuş inş.
leybis bu arada çok sevindim, eşinin de destek olması çok iyi olmuş, güle güle iyileş, tadını çıkar artık canım.
bu arada çocuk varmıydı senin?
anladım canım, benim emzirme sürecim deformasyona sebep oldu o yüzden, 2. olursa tekrar deforme olursa diye çok korkuyorum.
eşim de sonunda ikna oldu:) ama 2.den sonra yaptıralım diyor
sen böyle deyince bilemedim şimdi, burunla aradan çıkarmak istiyorum ben aslındaburunu yakın bir zamanda mecburen olacağım da.
nasılsın bu arada, rahat geçti sanırım ameliyat sonrası?
kayseri ,ankara yazmışsın bana göre ankarayı tavsiye ederim.ankara'dada tek isim bana göre dr.zühtü demir ben kendimde ona gögüsten 3 sene oldu yapılalı ve cok memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?