- 26 Eylül 2013
- 873
- 58
- 73
- Konu Sahibi KadinlarKulubu
-
canım nasılsın sen şimdi.bende cuma ameliyat oldum.ağrılarım var hala.sen benden önce olmuştun nasıl hissediyorsunşimdi.
Sagol tatlim cook sukur rabbime iyiyim ilj gunlere bakarak inanilmaz fark var ilk gunlerde oturmak kalkmak gercekden cok zordu bugun 8gunum sabah kalkdigimda zorlandim ama olk gunlerde cook daha zordu sukur rabbime insallah daha iyi gidicek hersey senin adinada sevindim olduda bitdi :) 5gn bundan sonra her gecen gun daha iyi olucaksin insallah gecmis olsun cnm
iyi olmana sevindim canımdaha iyi ol tadını çıkar inşallah
Dikislerim alinmadi doktorum 1hafta sonra dikisleri alicam dedi pansuman yapti durumlari iyi coook sukur rabbime ilik suyla banyo yapabilirsin artik dedi ... bolbol yuruyus yapiorum su iciorum hayirlisiyla bi iyilesseydim gercekden sabir ve zaman gerekiyor insallah atlaticam hic gecmiycek hic bitmiycek gibi geliyor bu surec ama sabrediorum.. cok sukur
Cook sevindim gecmis olsun :)) gecti gitti bak 300cc guzel :)) agrin sizin var ise gitmissin bugun sanirim 5gun dikkat et kendine hareketlerine dikkat et bnmde 8gun agrilarim var hareket kisikligi bendede mevcut duramiycak gibi oldugunu dusunuorum fazla yorma kendini olmazsa halledebilirsen eve git iyi olur dinlen daha cook yeni taze ameliyatin dikkatli ol kollarini yormamaya cAlis tekrar gecmis olsun tatlim en zoru gitmis simdi sabirla iyilesme surecini de atlattikmi tamamdir :))) opuorum seni..
Sagol tatlim cook sukur rabbime iyiyim ilj gunlere bakarak inanilmaz fark var ilk gunlerde oturmak kalkmak gercekden cok zordu bugun 8gunum sabah kalkdigimda zorlandim ama olk gunlerde cook daha zordu sukur rabbime insallah daha iyi gidicek hersey senin adinada sevindim olduda bitdi :) 5gn bundan sonra her gecen gun daha iyi olucaksin insallah gecmis olsun cnm
ncelikle ameliyat olan tüm arkadaslarima geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum bende bu dertten muzdaribim bu yüzden arastiriyorum hangi ilde ve kime ameliyat oldugunuz hakkinda bilgi verir misiniz?
sagol canm benim:)).valla hala inanamıyorum nasıl karar verdimde geçti gitti diye.ruya gibi herşey.ama işte niyetine girince olupta geçiyormuş zaman :) hergün daha iyi oluyor sanki.daha azalıyor ağrılar.ameliyat öncesi deli gibi karşı çıkan eşim şimdi başımda pervane oluyor(maşalllah diyim) :))masa başı bir işte çalışıyorum yapmam gereken işler vardı yani biraz mecburi.yoksa en az 1 hafta dinlenilmesi gerektiği düşüncesindeyim:S fazla zorlıycak bişey yapmamaya çalışıyorum.senin ağrıların benden biraz daha azdır.malum gün farkı:)) eee napıyoruzz azz daha sıkıyoruz dişimizi.güzel günler yakın Allahın izniyle :)
bursa Mesut Özcan :) ama daha çok yeni 5 günlük..buraya kadar olan kısımda şükür herşey çok iyi :) doktorun bilgilendirmesi.ameliyat sonrası destek vs....yardımcı olabileceğim bir şey olursa seve seve
maşallah diyelim canım..bak gördünmü ağrılar sızılar bitti geçti gitti artık..bundan sonra tadını çıkarmaya bakıcaksın..eskiden ultra dolgulu sütyenlerle ulaşmak istediğin büyüklüğü şimdi incecik sporcu sütyeni ile sağlıyorsun değilmiçok büyük bir keyif hepbirlikte tadını çıkarmaya bakalım
canım çok geçmiş olsun..eşinle aranıda epey bi düzeltmişsin inan çok sevindim...sana yüreğini ferah tut diyordum...bak gördünmü şimdi eşin etrafında pervane oluyormuş...gördü tabiki daha şimdiden taş gibi memeleribirde ödemler geçince görse kimbilir neler yapar güle güle kullan canım sağlıkla mutlulukla inşallah
Kizlar 5.gunum sirt agrim göğüslerde gerginlik gecmedi hala normalmi nefes alirken batiyo
.Nasil guzel anlatmissin :))) aynen soyledigin herseye katiliorum bende :))) niyet cok onemli niyet azim istek bunlar oldumu daha guclu oluosun citten bende oyleyim geldi gecti hala bende inanimiorum cook sukur rabbime rabbim gonlumuze gore nasip etti istiyen tum herkeze insallah nasip eder ... inan hayata bakisi degisiyor insanin... kendine oz guveni artiyor rabbim ihtiyaci olan herkeze nasip etsin... ayyy kiz :d esin onceleri karsi imis simdi pervane oluyor dedin ya :)))) "koptum bn gulmekden" :))))))))) rabbim mutlulugunuzu artirir insallah.. sevindim :)) Eee hatun tas gibi cicilerde tassss gozuu firliordur :))) ici gidiordur cook mutlu oldum senin adina :)) isinin.. masa basi olmasi iyiymis en azindan cook fazla yorulmazsin ama yinede tedbiri elden birakma kollari fazla yorma ilk bir ay cok onemli bende cook dikkat ediorum gozumgibi bakiorum :)) kendim ellemeye kiyamiorum sonradan gorme olunca dermisim :d hihihihi :))))) evet senin 5gunun bnm8gunum arada birazcik daha iyilesme farki var 8gun dahada iyi olucaksin disimizi sikioruz cook sukur sabredioruz rabbim sabrini oyle guzel veriyorki cooooook sukur mevlama..
Insallah tatlim insallah rabbimin izniyle cook guzel gunler yakin ... :)))))
Canım benim sakin ol hepimiz aynı yollardan geçiyoruz. Bugun 8 gün oldu benımde. Hala yataktan desteksiz kalkamıyorum sabahları göğsüm kaskatı oluyo gün içinde kaslarım gevşiyo.Valla çok zormuş öyle cesaret etmekle bitmiyomuş işCanim atesimde 37,4lerde bir operasyon sonucta tepki olcak biliyorum ama stres yapyrm ya
canım çok geçmiş olsun..eşinle aranıda epey bi düzeltmişsin inan çok sevindim...sana yüreğini ferah tut diyordum...bak gördünmü şimdi eşin etrafında pervane oluyormuş...gördü tabiki daha şimdiden taş gibi memeleribirde ödemler geçince görse kimbilir neler yapar güle güle kullan canım sağlıkla mutlulukla inşallah
Frezyamm tatlım çooook sagol. geçmiş kadr oldu valla :) evet eşim şimdiden mutlu espiri bile yapıyor memişlerle ilgili :)) tabi o her anlamda yanımda olunca benimde keyfim yerine geliyor . Çünkü gerçekten tek başına atlatılacak bir durum değil.insanın çok destege ihtiyacı oluyor. Artık bekliyoruz şişlikler insin azbiraz kalan ağrılar geçsin diye. Çok farklı bir duygu. Allah isteyen herkese nasip etsin :)))
Normal normall :)) benimde 5.günüm ve aynı şeyler bendede var. Malum sürekli dik duruyorsun yatarken oturarak yatıyorsun. Bunlarda sırt ağrısı yapıyor :))Kizlar 5.gunum sirt agrim göğüslerde gerginlik gecmedi hala normalmi nefes alirken batiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?