• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gögüs Estetigi Ameliyatı

Bgn nasilsin cnm daha iyisindir umarimm besinci gune geldiginde dahada rahatlicaksin ins..

Cnm bnm coook tsk ederim sagol tatlimm
bugun biraz iyiyim dune bakarak coook sukur rabbime yarin dikislerim alinicak yeni yuruyus yaptim simdi oturuyorum arkamda yastikla dolu ara sira kolumun altina destek koyuyorum insallah tatlim bende oyle umuorum yarin biraz daha rahatlarim sen nasilsin nasil gidiyor ?

bugun biraz iyiyim dune bakarak coook sukur rabbime yarin dikislerim alinicak yeni yuruyus yaptim simdi oturuyorum arkamda yastikla dolu ara sira kolumun altina destek koyuyorum insallah tatlim bende oyle umuorum yarin biraz daha rahatlarim sen nasilsin nasil gidiyor ?
Her geçen gün bir önceki günden daha iyi olacak tatlım :21: Sırtını yastıklarla desteklemen çok iyi.. Sırt ağrıları,yorgunluk,uykusuzluk olacak tabi ama yavaş yavaş düzene girecek az sabır bebeğim :29: Yazın tadını çıkaracağın günleri düşün... :23: Sütyensiz o harika duruşu düşün,dekolteli kıyafetleri,incecik iç çamaşırları düşün :52:

Her geçen gün bir önceki günden daha iyi olacak tatlım :21: Sırtını yastıklarla desteklemen çok iyi.. Sırt ağrıları,yorgunluk,uykusuzluk olacak tabi ama yavaş yavaş düzene girecek az sabır bebeğim :29: Yazın tadını çıkaracağın günleri düşün... :23: Sütyensiz o harika duruşu düşün,dekolteli kıyafetleri,incecik iç çamaşırları düşün :52:

Cnm bnm cook tsk ederim senin msj beni cooook mutlu eddi ;) insallah tatlim öyle olur insallah dedigin gibi olur rabbimin izniyle iyilesdikden sonra insallah yillarin acisini fazlasiyla cikarticam :)) istedigim herseyi giyebilecegim insallah :))) sagol bitanem tsk ederim (sari prensesim)

Cnm şimdilik bende bi gelişme yok. Ayrı bir doktordan daha randevu aldım 12 şubata verdiler onu bekliyorum.. Onlada görüşünce kararımı verip harekete geçicem cnm. En ağır ağrıları atlattın cnm bundan snra daha rahat olursun. Nası oldular çokk merak ediyorum :)

Cnm şimdilik bende bi gelişme yok. Ayrı bir doktordan daha randevu aldım 12 şubata verdiler onu bekliyorum.. Onlada görüşünce kararımı verip harekete geçicem cnm. En ağır ağrıları atlattın cnm bundan snra daha rahat olursun. Nası oldular çokk merak ediyorum :)

:)))))biriiii samaaaa bakior biri de bagdataaa sanirimmm :))))) kalbini ferahhh tuttt insallahh sende hayirlisiyla atlaticaksin siz tabii daha iyi biliosunuz oyle olucak insallah ne dediyseniz hepsi oyle oldu bende yasiya yasiya ogreniorum :))) insallah seninde kafan durulur bitanem hayirlisiyla morelini yuksek tut dua et bitanem bnm ♥

:)))))biriiii samaaaa bakior biri de bagdataaa sanirimmm :))))) kalbini ferahhh tuttt insallahh sende hayirlisiyla atlaticaksin siz tabii daha iyi biliosunuz oyle olucak insallah ne dediyseniz hepsi oyle oldu bende yasiya yasiya ogreniorum :))) insallah seninde kafan durulur bitanem hayirlisiyla morelini yuksek tut dua et bitanem bnm ♥

Saol tatlımm :) sende güzel bak kendine çabucak iyileş :) bakınca inanabiliyomusunn :D hihi senin adına çok mutlu oldum. İnşalla benim ameliyatımda güzel geçer güzel bi sonuç alırım artık.

Saol tatlımm :) sende güzel bak kendine çabucak iyileş :) bakınca inanabiliyomusunn :D hihi senin adına çok mutlu oldum. İnşalla benim ameliyatımda güzel geçer güzel bi sonuç alırım artık.

Cnm bnm inan cook dikkat etmeye calisiorum elimden geldigince ara sira bakiorum inanamiorum cook sukur diorum :)))) sagolcnm.. insallah sende ameliyatini hayirlisiyla atlaticaksin beraber mutlu mutlu keyfini cikarticaz insallah kalbini ferah tut hersey cooook guzel olucak bizim icin tatlim bnm :))) kendine cooook iyi bak opuorum seni:))

dikişler estetik değil mi ki. estetik dikişler kendiliğinden eriyo diye biliyodum ben. niye dikişi aldırman gerekiyo anlamadım ben ?

ah ahhhhhhhhhhh:ssz::ssz::ssz:insanın içi gidiyo

dikişler estetik değil mi ki. estetik dikişler kendiliğinden eriyo diye biliyodum ben. niye dikişi aldırman gerekiyo anlamadım ben ?

Bilmiorum cnm bnm doktor oyle soyledi cumartesi gel alalim dikislerini dedi bende biliorum estetik dikisin kendi kendibe eridigi ama doktora bisiy soylemedim guveniyorum kendisine sonucda uzman olan o ... yani...

Bilmiorum cnm bnm doktor oyle soyledi cumartesi gel alalim dikislerini dedi bende biliorum estetik dikisin kendi kendibe eridigi ama doktora bisiy soylemedim guveniyorum kendisine sonucda uzman olan o ... yani...
Benim dikişlerimde alınan dikişti.. Bazı durumlarda kendinden eriyen dikiş kullanılıyor dikiş alınmasına gerek kalmıyor.. Bazı durumlarda alınan dikiş kullanılıyor,. Gögüs çok gergin olduğunda kendinden eriyen dikiş tutmuyor ve sorun çıkarabiliyor..Endişe etmeyîn,herşey sizin iyiliğiniz için tercih ediliyor.. Sorun yaşamamanız için ne iyi olacaksa o tercih ediliyor... Iz kalmıyor,hepsi estetik dikiş ;)

Benim dikişlerimde alınan dikişti.. Bazı durumlarda kendinden eriyen dikiş kullanılıyor dikiş alınmasına gerek kalmıyor.. Bazı durumlarda alınan dikiş kullanılıyor,. Gögüs çok gergin olduğunda kendinden eriyen dikiş tutmuyor ve sorun çıkarabiliyor..Endişe etmeyîn,herşey sizin iyiliğiniz için tercih ediliyor.. Sorun yaşamamanız için ne iyi olacaksa o tercih ediliyor... Iz kalmıyor,hepsi estetik dikiş ;)

Yuregime su doktun arkadasin yazdigi yorum beni panige endiseye sokmusdu cook korkmusdum icim icimi yiyodu sen varya meleksin melek erinmeden yorsunmadan yorum yapiosun rabbim de senin yuregini her daim ferahlatsin coook tsk ederim iyiki varsin sen ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

ah ahhhhhhhhhhh:ssz::ssz::ssz:insanın içi gidiyo

Insallah sende bu ameliyAti olucaksin hayirlisiyla sabret bak benim bu ameliyati olmam bi mucize bende senin gibiydim ama asla yilmadim usandim hep caba gosterdim bedenende ruhande cidden coook yoruldum tam vazgececek gibi oluodum olmuyo tamam sen elinden geleni yaptin kaderin bu zorlamanin anlami yok dedim ama geri tekrar gucumu toplayip kaldigim yerden devam eddim umudumu kesmedim dua dua gozyaslarimla rabbime yalvara yalvara umudumun pesinden gittim cooook sukur nasip oldu insallah sende bu ameliyati olucaksin sabir canim hayirlisi olur insallah hakkinda....

Benim de icm rahatladi walla sagol arzum.arkadaslik istegmi onaylar msn :-)

hayırlısı ile inşallah canım...nasılsın ağrılar gerginlikler alıştın artık değilmi memişlerine :9:

Canim bnm doktorun yanina 11de gittim ama yokmus 3de gidicem hayirlisiyla insallah alinicak sagol tatlim bnm sen nasilsin nasil gidior bugun kacinci gunun oldu nasilsin hareketlerin nasil herseyi nezaman yapabilmeye basliyoruz yan yatmaya ne zaman basliyabildin kisitli hareketlerin varmi ? Tatlim

Canim bnm doktorun yanina 11de gittim ama yokmus 3de gidicem hayirlisiyla insallah alinicak sagol tatlim bnm sen nasilsin nasil gidior bugun kacinci gunun oldu nasilsin hareketlerin nasil herseyi nezaman yapabilmeye basliyoruz yan yatmaya ne zaman basliyabildin kisitli hareketlerin varmi ? Tatlim

müsaitmisin şimdi.........

biraz daha iyi olmana sevindim canım...zoru atlattın artık...ben çok şükür gayet iyiyim ağır kaldırmak dışında her türlü şeyi yapabiliyorum :34: 3 hafta oldu artık...yavaş yavaş yan yatmayada başladım ama tabiki fazla üzerine yüklenmeden...ama tedirgin olup kendimi yine sırt üzeri yatar vaziyette buluyorum :9: darısı senin başına canım bi ara foto eklede görelim artık :1:

Back