• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gögüs Estetigi Ameliyatı

Kız ben sana erken yat,dinlen demedimmi bakiyim..:57: Saat kaç olmuş hala buralarda takılmışsın :20: :9::9:

Canııımmmm.. bnm birtanem yeni telefonuacdim 12.de! Ameliyata girdim 15:30da gozumu actim daha yenide corba icdim sucook icdim iyiyim agrilarim var agrikesiciyle azaldi hemsireler bana iyibakior ...
(375cc) takildi yenigordumde kocamanlar bu haliibilecoook guzel hepinizecook tsk ederim ettiginiz dualar icinde Allah razi olsun... sizlerden yemegimi yemek icin dogruluyum dedimde yapamadim hastanenin wifisindengiriorum telden yaziorum kendinize coook iyi bakin hepinize cok tsk ederim hepinize ayri ayri cvp yazmak isterdim ama telden yazamiorumbirde kolumcoook yoruldu opuorum hepinizi♥

Geçmiş olsun canım.. Çok sevindim ya :) hadi biraz dinlen yorma kendini fazla.

Kız ben sana erken yat,dinlen demedimmi bakiyim..:57: Saat kaç olmuş hala buralarda takılmışsın :20: :9::9:

Canııımmmm.. bnm birtanem yeni telefonuacdim 12.de! Ameliyata girdim 15:30da gozumu actim daha yenide corba icdim sucook icdim iyiyim agrilarim var agrikesiciyle azaldi hemsireler bana iyibakior ...
(375cc) takildi yenigordumde kocamanlar bu haliibilecoook guzel hepinizecook tsk ederim ettiginiz dualar icinde Allah razi olsun... sizlerden yemegimi yemek icin dogruluyum dedimde yapamadim hastanenin wifisindengiriorum telden yaziorum kendinize coook iyi bakin hepinize cok tsk ederim hepinize ayri ayri cvp yazmak isterdim ama telden yazamiorumbirde kolumcoook yoruldu opuorum hepinizi♥

çok sevindim canım benim..ne olur kendini iyi hissedince konuşalım....ne güzel atlattın darısı başıma..

Kizlar msjlarinizi okudum cok mutlu oldum cook iyiyim sukur rabbime :))) hepinize Ayri ayri cevap vermek isterdim ama kolum agrior teldende coook zor oluyor hepinize tsk ederim... sagolun...

Kizlar msjlarinizi okudum cok mutlu oldum cook iyiyim sukur rabbime :))) hepinize Ayri ayri cevap vermek isterdim ama kolum agrior teldende coook zor oluyor hepinize tsk ederim... sagolun...

coook geçmiş olsun begcüm.. çok sevindim hem de gönlüne göre büyük cc konulmuş, hayırlı uğurlu olsun şimdiden :D sakın cevap yazmak için zorlama kendini.. biliyorum senin aklın forumdadır şimdi.. biraz dinlen toparlan, hastaneden cıkınca bol bol vaktin olucak zaten.. insallah tek basına zorlanmıyosundur. Hemşirelerden hiç çekinme, ne zaman neye ihtiyacın olursa çağır. Yemeklerini suyunu hemşireler yedirsin içirsin. Kendine ne kadar iyi bakarsan o kadar kolay atlatırsın. Kendim olmuş kadar sevindim valla :)

coook geçmiş olsun begcüm.. çok sevindim hem de gönlüne göre büyük cc konulmuş, hayırlı uğurlu olsun şimdiden :D sakın cevap yazmak için zorlama kendini.. biliyorum senin aklın forumdadır şimdi.. biraz dinlen toparlan, hastaneden cıkınca bol bol vaktin olucak zaten.. insallah tek basına zorlanmıyosundur. Hemşirelerden hiç çekinme, ne zaman neye ihtiyacın olursa çağır. Yemeklerini suyunu hemşireler yedirsin içirsin. Kendine ne kadar iyi bakarsan o kadar kolay atlatırsın. Kendim olmuş kadar sevindim valla :)

Cnm bnm yazdiklarinin hepsi dogru yemegimi hdmsire hanima rica etdim sagolsun guzelce yetirdi aklim burda dogru ama dikkat ediorum kendime cicilerime bisiy olsa olurum ben :))))))
Birazdan hemsire gelicek yututucek beni narkozsan uuandigimda cook usuordum yorgan orttuler simdi terlemeye badladim iyice iyi oldugumda hepinize doncem :) acaip bir uykum geldi gozumu kPTsam dalarim hemen biraz kalkiyim yuruyum sonra uyurum kendibizecoook iyi bakin iyilesme surecim de de dualarinizi bekliorum opuorum canlarm byby

Evveettt..... Yarın senin için büyük gün :52: Allahım yardımcın olsun bebeğim,dualarımız seninle :16:
Son hazırlıklarını yap,çantanı kontrol et,gece duşunu al,temziligini yap.Erkenden uyumaya çalış... Ameliyata ne kadar dinlenmiş,uykunu almış,rahat girersen o kadar rahat çıkarsın unutma :34: Gece saat 12 den sonra yemek içmek yok unutma,tabi o saate kadar bırakma.10-11 de yemeyi içmeyi bırakırsan daha iyi :34:..
Bir an önce foruma girip bizi bilgilendirmeyide unutma :29:

arzumm arkdaşlık isteğimi onaylar mısın önceden atmıştm hala onay bekliyo :) bnde martta olcam ilkay hüthüt beye. ama çok korkuyorum yaa :( ben kayserideym o istanbulda o yuzden cc leri falan pek konuşamadık bilmiyorum nasıl olcak çok heyecanlıyım :)

Cnm bnm yazdiklarinin hepsi dogru yemegimi hdmsire hanima rica etdim sagolsun guzelce yetirdi aklim burda dogru ama dikkat ediorum kendime cicilerime bisiy olsa olurum ben :))))))
Birazdan hemsire gelicek yututucek beni narkozsan uuandigimda cook usuordum yorgan orttuler simdi terlemeye badladim iyice iyi oldugumda hepinize doncem :) acaip bir uykum geldi gozumu kPTsam dalarim hemen biraz kalkiyim yuruyum sonra uyurum kendibizecoook iyi bakin iyilesme surecim de de dualarinizi bekliorum opuorum canlarm byby

Aklım sende kendimi unuttum ya :):):) Allah sabrını versin biran önce sağlığına kavuş canım benim...

Aklım sende kendimi unuttum ya :):):) Allah sabrını versin biran önce sağlığına kavuş canım benim...

Cnm bnm sagol tsk ederim iyiyim coksukur insallah kavusurum simdi hemsire gelicek bende yuruyecem biraz kalkmam icin arkamdan destek vermesi gerekior bn cook terledim yaaa birden opuorum sizi gorusuruZ.

Oldum cnm bnm en sonunda coook sukur rabbime :) tamam cnm dikkat edicem uyardigin icin tsk ederim balim ♥bi yuruyusu yapiyimda sonra uyuycam goZler gidio ya :) cicislerde 375 :)))

Ohhh super valla kocaman olmustur simdi:)) sen bol bol dinlen iyi oldugunda konusuruz canim tekrardan gecmis olsun

Canım arkadaşım geçmişler olsun çok.Sen yazdıkça ben heyecanlandım.6 ay önceki hallerim geldi gözüme.Ben şimdi çok iyiyim.Düşünsene 6 ay sonra sende yaza bomba gibi gireceksin.Müthiş bi şey ya:))

17 yaşımdan beri ameliyata karar veremiyo ama parasızlıktan olamıyordum .

tavsiye üzerine giderek zeki bey ile tanışma fırsatını yakaladım.

Ameliyata karar vermek öncelikle kişinin kendini cidden hazır hissetmesi ile alakalıdır her zamanda buna inanmışimdir bazı erkekler eşlerini zorla meme büyütmek için ameliyat konusunda zorluyorlar bunu duymustum.
zeki beyin ilk olarak soru da "siz kendınızı hazır hissediyormusunuz demesi oldu...

gercekten de gerısı boş.
Zeki Bey telefonunun 24 saat acık oldugunu soyleyerek tum sorularıma yanıt verdi sonrasında aklıma gelen soruları hep sordum cidden bıkmadıda buda bende ayrı bir güven güven yarattı.

hasta trafiği yogun bır doktor ılk goruşmeye gıttığımde hastalarıyla karşılaştım kı zaten karşılaşmama durunumuz yok... herkesten cok olumlu yorumlar aldım kapı önünde......neyse asistanları ile sonrasında üst kata cıktım yaptıgı o guzel ve dolgun goguslerı gordum mutıs duruyorlardı hayal ettıgım :)))))))))

bekeleyen hastalardan sorularımı yönellttim herkez çok memnun mutlu mesut bekleyenler. kesınlıkle ol, dedı herkes... hatta bir bayan istiyorsan acıyım bak dedi ya :)))))))))
10 şubat 2013 'te amelıyatım gercekleştı..

ilk gün ayıldığımda kendime geldim diren takılıydı 300 cc yapıldı asıstanlar her saat geldıler kontrol doktorum da aynı sekılde

cok gergın kocaman göğüslerim oldu biliyorum hissedıyordum,agrılı oldu iki gün hastanede yattım amelyat sonrası amelyat bez sütyen taktım sıkı bir sütyendi
dört gün yattım sonra gezdim tozdum 10 gun oldu masaj cok onemli sag sola yatmakta bir nevi masajdı
her gun batıcon ve kremle pansuman yaptım sabah aksam doktor bey gorunce ınanamadı cok cabuk ılestı kontroller vs derken artık dantelli bez sütyenler alıyorm
bu ay tam bir sene oldu cok mutluyum
Ekip mükemmel, cok ozverili ... . Her sey cok olumlu gitti..

Ankara üniversitesi Tıp Fakültesi
Prof.Dr Zeki CAN a bu nedenle doktorum ve ekıbıne sonsuz teşekkurler

tavsiye :ön görüşmede ücret ödemedim hiç bir şekilde ,randevu ile hasta bakıyor doktor bey, 4.500tl ameliyat oldum.

kendınıze ıyı bakın mutlu kalın

Canım arkadaşım geçmişler olsun çok.Sen yazdıkça ben heyecanlandım.6 ay önceki hallerim geldi gözüme.Ben şimdi çok iyiyim.Düşünsene 6 ay sonra sende yaza bomba gibi gireceksin.Müthiş bi şey ya:))

Sagol cnm bnm benim coook tsk ederim iyiydim :)) yuruyus yaparken cook basinc oluor agrior ama uzerinden geliorum cook sukur :))) yuruse kalkdigimda yada yattigimda cook agrior simdi agri kesici vurdu bugun icinde ikinci agri kesici coook yorgunum uykum var uyusam iyi olur bence tskler desteginiz icin opuorum

Oldum cnm bnm en sonunda coook sukur rabbime :) tamam cnm dikkat edicem uyardigin icin tsk ederim balim ♥bi yuruyusu yapiyimda sonra uyuycam goZler gidio ya :) cicislerde 375 :)))
Canm cok geçmiş olsun hayrli olsn Cok sevndm adına umarım iyisindir :) gule gule kullan insallah

Back