• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gögüs Estetigi Ameliyatı

Canim bisey diyimi sana 8den itibaren agrim atdi suan kotuyum cidden yeni agri kesici icdim gogsumde basinc vardi ama artti nefes alip verirken gucluk cekiorum uzandigimda biraz iyi oluyordum suan oda yok belden yukarisi agriyor disimi sikip sabrediorum insallah sabaha gecer..

dahada artarsa acilde iğne yaptırırsın..özel mesajımı aldınmı

KiZlar gunaydin agrim sizim gercekden cook var korkmalimiyim normalmi bu nefes alip vermek bazen guc oluyor goguslerim cok gergin ve sert dun aksamdan bu yaniya hani sporcu sutyenini cikarsam rahatlar mi die dusundum ama iyi oluyum derken yannis yapmis olursam die korkdum kizlar :(((((

KiZlar gunaydin agrim sizim gercekden cook var korkmalimiyim normalmi bu nefes alip vermek bazen guc oluyor goguslerim cok gergin ve sert dun aksamdan bu yaniya hani sporcu sutyenini cikarsam rahatlar mi die dusundum ama iyi oluyum derken yannis yapmis olursam die korkdum kizlar :(((((

Canım sabret biraz daha. Bence ağrı kesici iğne vurul eğer sakıncası yoksa. Tabi gidip vurulma imkanın varsa.

Inank bilmiorum :(((((

canım bence ağrı kesici iğnenin zararı olmaz sonuçta regl döneminde bile ağrı kesici vuruluyor. Doktorunu ara danış ve hemen git. Neden acı çekiyorsun ki.. ben kuzenime ağrı kesici vuracaksın demi dediğimde evet merak etme demişti. Bir sakınca yok demek ki. Doktordan habersiz birşey yapma yinede

canım doktorundan habersiz bişey yapma ...korkulacak bişey yok ilk gün narkozun etkisiyle pek bişey anlamadın..2.ve 3. gün biraz ağır geçer..sütyenini çıkarma ama eğer fazla sıktığını hissediyorsan arada kopçasını açıp biraz rahatlat ama kesinlikle sütyensiz dolaşma...göğüse baskı sırtta ağrı bugün daha fazla olabilir...ama inan bugünü atlatınca yarına pek bişeyin kalmıcaktır...inşallah..bende öyle olmuştu...4.günden sonra sanki sihirli bir değnek değdi ve bi anda değişti....sabret canım bunların hepsi geçecek:16:

canım doktorundan habersiz bişey yapma ...korkulacak bişey yok ilk gün narkozun etkisiyle pek bişey anlamadın..2.ve 3. gün biraz ağır geçer..sütyenini çıkarma ama eğer fazla sıktığını hissediyorsan arada kopçasını açıp biraz rahatlat ama kesinlikle sütyensiz dolaşma...göğüse baskı sırtta ağrı bugün daha fazla olabilir...ama inan bugünü atlatınca yarına pek bişeyin kalmıcaktır...inşallah..bende öyle olmuştu...4.günden sonra sanki sihirli bir değnek değdi ve bi anda değişti....sabret canım bunların hepsi geçecek:16:

Dediklerin dogru dunden agrim cogaldibugun daha fazla dayanmakzorundayim disimi sikiorum insallah dedigin gibi olur korkum su 1hafta 10gun surerse die korkuorum dogrusu :((((( 4gune can kurban insallah oyle olur

kizlar gunaydin bsy sorucam size dudak dolgunlastirmasi ne kdr bileniniz varmi c.tesi istanbula ucuyorum uygun iyi yapan doktor bulursam yaptircam

Ay canim ya neden oyle oldu korktum valla ya :(

Neyden korkuosub pisman oldum demedim ki ben :))) agrim sizim cok var evet ama dayaniorum aynada bakdigimda kocamanlar ve guzeller bu ameliyati olmasa idim hayatda boyle goguslere sahip olamazdim ben ( aci gecici ) guzellik kalici olucak insallah.. aci ceke ceke yaziorum size kizlar :)) delimiyim :)

kizlar gunaydin bsy sorucam size dudak dolgunlastirmasi ne kdr bileniniz varmi c.tesi istanbula ucuyorum uygun iyi yapan doktor bulursam yaptircam

Kizz daha gogus ameliyati olali ne kadar oldu :)) iyiceeeee toparlandin sanirimki ;) simdi sirada bu var :) dusunmeye basladiysan kararini vermissin :) hadi hayirlisi olsun tatlim insallah gonlunce olur eminim cook da datli olur :))

Neyden korkuosub pisman oldum demedim ki ben :))) agrim sizim cok var evet ama dayaniorum aynada bakdigimda kocamanlar ve guzeller bu ameliyati olmasa idim hayatda boyle goguslere sahip olamazdim ben ( aci gecici ) guzellik kalici olucak insallah.. aci ceke ceke yaziorum size kizlar :)) delimiyim :)

:D helal olsun valla gayet güzel başa çıkıyosun bence :) evde sana yardım etcek biri olsa daha rahat ederdin.. oğluna kim bakıyor, nasıl hallediyorsun yeme içme işlerini? kocan ne tepki verdi? inşallah mutlu olmuştur o da :)

ay cnm hic sorma bgn ruyamda gördüm bi gzl olmustuki etkisinde baya bi kaldm uygun yapan doktoru bulursam hemen yapicam :52::16:

:D helal olsun valla gayet güzel başa çıkıyosun bence :) evde sana yardım etcek biri olsa daha rahat ederdin.. oğluna kim bakıyor, nasıl hallediyorsun yeme içme işlerini? kocan ne tepki verdi? inşallah mutlu olmuştur o da :)

Cnm bnm valla disimi sikiyorum :)))) oksuruk geio birde arka arkaya olunca canim cok acior oksurmemeye calisiorum ama olmuyor ic dikislere bisiy olurmu oksurmeden ?? Esim cok guzel destek oluyor guzel bakior bana sagolsun ...
Oglumda babasiyla beraber full :)) bn dinleniorum insallah biran once toparlanirim... dua edin bana

ay cnm hic sorma bgn ruyamda gördüm bi gzl olmustuki etkisinde baya bi kaldm uygun yapan doktoru bulursam hemen yapicam :52::16:

Cittimisin sen :)) ruyandami gordun kiz hemen anlamina bak neymis :d :)) ya ben onu azicik okumusdum o islemi bi kac sefer tekrarlatman gerekior dudagin icine sivi bir madde enjekde ediorlarmis 3;5ay suruormus sonra kendi kendine eriormus kalici olmasa icin islemi tekrarlatman gerekior :))) ama sonucu superr :))) biliorum iyibir hekim bulursan neden olmasin guzel olur sanada (yakisir) tatlim

afferin kız sana :9: hep böyle ol...sabret canım hepsi geçecek...bak göreceksin frezyam demişti diceksin...evde olduğunca yürüyüş yapmaya bak kendini yormadan sırt üzeri çok yatma arkana kollarının altına bolca yastık al öyle dinlen :34: ödemlerin geçicek,göğüs kafesine baskın geçicek,nefes alman rahatlıcak ama azıcık zaman lazım..sonrasında alışınca gözüne küçük gelmeye başlıcaklar:9:

Back