Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

Selen 86 bu telkinin etkili olması için aklında beyninde en ufak bile şüphe kırıntısının olmaması gerekiyor. Telkinin faydalı olması için %100 inanmalısın. Yoksa kesinlikle işe yaramaz. Sen bu yağdan alıcam demişsin. Demekki hala olmazsa onuda alıcamdüşüncesi var. Bu tarz telkinlerde düşünce çok önemli. Ben yoğunlaşamadığım için düzenli dinleyemiyorum.ç

Özel bir siteden ben kendi adıma özel telkin cd si hazırlattırdım ama onu bile dinleyemedim düzenli

ve bu mesaj sele'e değil okuyan herkese kızlar. yüzde yüz büyüyeceğine inanmalısınız.

bu müzikle büyüyorlar, eminim, istediğim boyuta ulaşacağım, göğüslerim çok güzel, diri ve büyük. her geçen gün dahada büyüyorlar. beynim gerekli emirleri aldı ve zamanı geldiğinde istediğim boyuta ulaşacak gibi şeyler söyleyin kendi kendinize. ve öncelikle kendinizi inandırın.

ve aceleci olmayın her şeyin zamanı var. öncelikle inanın. bedeniniz gereken görevi yapacak ve göğüsleriniz büyüyecektir.

eğer başka büyütme durumlarını araştırırsanız bakarsanız inanmıyrosunuz demektir.

nasıl her hangi bir şeye üzüldüğünüzde. mideniz ağrır, iştahınız kaçar başınız ağrırsa. nasıl vücudunuz bunu hissedip ona göre tepki veriyorsa. mutlu olduğunuzda gözleriniz parlıyorsa

göğüslerinizin büyüyeceğinede kendinizi inandırın.

başka konularda da geçerlidir bu. ne demişler inanmak başarmanın yarısıdır

hadi kızlar

evt bazı kremler ya da yağlar zararlı ama bunun içeriğini bilyrm bitkisel yağlardan oluşuyor ne zararı olabılıyr kı mesela yeşilçay ya da rezene, anason zaten bunları çay olarak da tüketiyrm bence hıc bırı zararı yok çünkü tamamen bıtkısel zaten oyle abartılcak kadar da buyume yapmıyor şişirmiyor yapsaydı zaten kımse göğüs büyütmek ıcın amelıyat olmazdı tek zararı sıvılce çıkaryr benım cıldım yaglı zaten yağlar da gözeneklerı tıkıyor bu yuzden sıvılce olusuyor yani herkesın dusuncesı farklı olabılır tabi. ama ben kullanıcağım telkin btnce.

bnde öle dşünüyodm btksel snçta fln diyodmm ama genedee kmysl şylerr olablrmş içnde ve gğste ktle riskini artırıyormuşşş böle syledi nekdr doğru bilemiyorum

Selen 86 bu telkinin etkili olması için aklında beyninde en ufak bile şüphe kırıntısının olmaması gerekiyor. Telkinin faydalı olması için %100 inanmalısın. Yoksa kesinlikle işe yaramaz. Sen bu yağdan alıcam demişsin. Demekki hala olmazsa onuda alıcamdüşüncesi var. Bu tarz telkinlerde düşünce çok önemli. Ben yoğunlaşamadığım için düzenli dinleyemiyorum.ç

Özel bir siteden ben kendi adıma özel telkin cd si hazırlattırdım ama onu bile dinleyemedim düzenli

ve bu mesaj sele'e değil okuyan herkese kızlar. yüzde yüz büyüyeceğine inanmalısınız.

bu müzikle büyüyorlar, eminim, istediğim boyuta ulaşacağım, göğüslerim çok güzel, diri ve büyük. her geçen gün dahada büyüyorlar. beynim gerekli emirleri aldı ve zamanı geldiğinde istediğim boyuta ulaşacak gibi şeyler söyleyin kendi kendinize. ve öncelikle kendinizi inandırın.

ve aceleci olmayın her şeyin zamanı var. öncelikle inanın. bedeniniz gereken görevi yapacak ve göğüsleriniz büyüyecektir.

eğer başka büyütme durumlarını araştırırsanız bakarsanız inanmıyrosunuz demektir.

nasıl her hangi bir şeye üzüldüğünüzde. mideniz ağrır, iştahınız kaçar başınız ağrırsa. nasıl vücudunuz bunu hissedip ona göre tepki veriyorsa. mutlu olduğunuzda gözleriniz parlıyorsa

göğüslerinizin büyüyeceğinede kendinizi inandırın.

başka konularda da geçerlidir bu. ne demişler inanmak başarmanın yarısıdır

hadi kızlar

telkinin içeriğini gayet iyi biliyorum cnm zaten inanarak dinliyorum inanmasam zaten baslamazdım fakat o yağı ben daha once almstm telkin buyutecgne ınanıyrm tabı kı onu da snradan kullancgm telkınle 3 cm buyur ıns oyle beklyrm gerı kalan buyutmeyı de yağ yapıcak zaten bır hafta ara verılecek telkın bttıkten snra o arada da yagı kullancgm hıc bır kaybım olmycak yani.:21:

bnde öle dşünüyodm btksel snçta fln diyodmm ama genedee kmysl şylerr olablrmş içnde ve gğste ktle riskini artırıyormuşşş böle syledi nekdr doğru bilemiyorum

doktorlara kalsa zaten hemen ameliyat şahsen göğüs büyütmek için ameliyat olmak ıstemem o alınan narkoz bana kötü etki ediyor. en guzelı doğal yollar telkin ya da içeiriği bilinen yağlar.

nişanlımda ilk bebekten sonra kesin silikon yaptıralım diyor. şimdiden diyor düşünün.:84::84::84:

ben kullandım cnm ama yarı bıraktım çünkü sivilce yaptı gerçi bırakınca batıyor ben yaklasık 10 gun kullandım ve nezın dger melodısını de dınledım 10 günde 4 cm buyudu 3 cm melodı buyuttu 1 cm de yag. Telkin bitsin yağı kullanmaya devam ediceğim faydasını gördüm.

therma büyütücü yağ kıllanma yaptı mı peki ?
Kıllanma yapmıyorsa ses telkini bitince buna başlıcam :82::82:

therma büyütücü yağ kıllanma yaptı mı peki ?
Kıllanma yapmıyorsa ses telkini bitince buna başlıcam :82::82:

tüylenme fazla olmadı bende yalnızca tüylerin uzamasını erkenleştrdi öyle rahatsz edecek kadar dgl yani.bende başlycgm btnce. fakat sıvılce yapabılır dıkkatlı ol ben gercı bıraz fazla surdum ondanda sıvılce yapmıs olabılır daha az surmek gereklı sabah-aksam kullanılıyor çünkü.

kızlar bir şey sorucam

bazı sprey ve kremler var. onları sıkınca ya da sürünce göğsünüz büyüyor dikleşiyor ama etkisi 4 saat sonra falan geçiyormuş. 2 hafta sonra düğünüm var bundan alıp kullanmak istiyorum. o güne kadar 2 beden büyümezse :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

bu bahsettiğim krem yada spreyden kullanan var mı

isimleri CC Bust Booster, Ggs Bytc, Ggs Bytcler, Ggs Bytc Krem, Ggs Bytc Kremler, Ggs Bytc Hap, Ggs Bytc Haplar Gs Bytme Kremi

2 tane daha bir iç çamaşırı sitesinde görmüştüm. sıkıyormuşsunuz 4-5 saatlik etkisi varmış. sonra yine sıkıyorsunuz.

sadece düğünümü kurtarsa yeter. eşim için değil. gelinlikteki göğüs dekoltem için:KK69::KK69::KK69:

straplez. göğsümün tahta gibi durmasını istemiyorum

teşekkür ederim canım. Hepimize etki edecek inşallah. :KK16:

Ilk başlarda 6 saati zorla dinliyordum canım. Sonra birşeyler olduğunu görünce 8 saati dinlemeye başladım ama bu saat bile az gelmeye başladı. :KK60:

Ay büyüyeceği günleri görmek için sabırsızlanıyorum canım. Ne yalan söyleyim en çok da o günü görmek istiyorum ya. :KK59:

aynı seylerı dusunuyoruz cnm hatta bu muzıkden sıkıldım dıyenlere sasıyodum ben aa olurmu hıc falan dıye ılk dedım kı yaa 6 saat cok fazla sonra bakdım kı buyuyo 8e cıkardım yaa azmı dınlıyomkı ne falan oldum yanı dusun cnm gununu tamamladıkdan sonra agrılar daha bı farklı sekılde devam edıyo bugun bakdımda resmen buyumus yaa cok mutluyum gercekden aynen bende beklıyorum kı ne zaman 80 beden olacak dıye bıde kızlar hanı dıyosunuz ya telkını dınleyım sunuda yapacam ama ınanın ıhtıyacınız olmayacak ben ınanıyorum sadece bekleyın ve gorun dıyorum:KK9:

bugün benim 16. günüm,bende aynı belirtileri görmeye devam ediyorum.son 4-5 gündür geceleri beni bir ateş basıyor,göğsüm ateş gibi oluyor,su gibi terliyorum.buna benzer bir belirti yaşayan var mı?bir de ben her gece uykuya dalana kadar dinliyorum tekrar sesiyle uyanana kadar böylece 2-3 saati buluyor.tabi gün içinde de dinliyorum

ya akızlar cok sevndm sizn adınıza darısı başımıza artkkk bnde pek bşy yok suan gerçi dhaa 7.gnm ama

benim de cuma günü keşfedip de dinlediğim 2 saati saymazsak, 5. günüm... henüz ağrı falan yok ama hafif hafif kaşıntı başladı bugün, günde en az 6 saat civarında dinlemeye çalışıyorum... güzel bir gelişme sanırım :KK66: C cups istiyoruuuuum :KK24:

bugün benim 16. Günüm,bende aynı belirtileri görmeye devam ediyorum.son 4-5 gündür geceleri beni bir ateş basıyor,göğsüm ateş gibi oluyor,su gibi terliyorum.buna benzer bir belirti yaşayan var mı?bir de ben her gece uykuya dalana kadar dinliyorum tekrar sesiyle uyanana kadar böylece 2-3 saati buluyor.tabi gün içinde de dinliyorum

bende de oldu cnmates basması gıbı yazmısımdır zaten burayada terleme sonrasındada :KK9: Kızlar benım dunden berı sag gözum sag bacagımdada seyırme oluyo yaa :KK51:alakası varmı bılmıyorum ama:44: Bu arada goguslerımde de agrılar devam edıyo kızlar:KK1: Yaa bencede kıllar ıcınde telkın bende ıstıyorum yaa yoksa lazer epılasyon dusunuyorum :26:

süper büyüklügü sekli falan daha ne bu kadra olsun yeterr bana:KK66: Benimkilerin sekli zaten buna benzio ama sadece sadece bunun kücügü :) büyüklüügüde o kadar oldumu da ne isterim :)

hem kizlar ya su istenmeyen tüylere telkin mi yaptirsak agda yaptiktan sona cikmicak bidaha diye :d cok iyi olur bence

benımde cnm sekıl olarak gayet guzel sadece dolgunluga ıhtıyacım var hele telkınden sonra ıyıce yusyuvarlak oldu valla:KK52: Katılıyorum sana cnm parfaıt gelsede ıstesek kıllardan kurtulmak ıcın telkın:KK76: Kızlar bugun oyle degısık bı acı oldu kı sag gogsumde ozellıkle bıcak kesıgı acısı gıbı bı acı hıssettım ıcden ıce boyle cok tuhafdı valla sızı agrı degıl resmen acı hıssettım :KK53:

bende de oldu cnmates basması gıbı yazmısımdır zaten burayada terleme sonrasındada :KK9: Kızlar benım dunden berı sag gözum sag bacagımdada seyırme oluyo yaa :KK51:alakası varmı bılmıyorum ama:44: Bu arada goguslerımde de agrılar devam edıyo kızlar:KK1: Yaa bencede kıllar ıcınde telkın bende ıstıyorum yaa yoksa lazer epılasyon dusunuyorum :26:

ben kendime lazer epilasyon aleti aldim 500 € ya...bacaklarima falan yapiodum hem simdi bacaklarimi biraktim koltuk alti ve genital bölgeye yogunlastim...bilmiorum ya ama lazerde kesin cözüm degil bi zaman sona tekrar cikiyolar..öyle biliorum ben

X