hb canım senın nasıl gidiyor gelişmeler nasıl
benmde 7.günüm göğsmn altlarna ynlarna bastrnca hafif acıyoo büyüyomudr acaba akşmları dnlerkn dha dolgn hssediyorm sdyende ama suan bi dolgnlk yk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hb canım senın nasıl gidiyor gelişmeler nasıl
benmde 7.günüm göğsmn altlarna ynlarna bastrnca hafif acıyoo büyüyomudr acaba akşmları dnlerkn dha dolgn hssediyorm sdyende ama suan bi dolgnlk yk
anladım cnm devam edelim bakalım neler olucak bende de öyle bastrnca acıyor. Inşallah daha fazla belirti alırız
kızlar ben bir şey farkettim telkini dinlerken göğüslerim dolgunlaşıyor ve ölçtüğümde fazla çıkıyor fakat dinlemedğm zamanlarda ise ölçtgmde yıne eski ölçü kadar oluyor neden böyle anlamadım geçici büyüme mi yapıyor :26:
umarım oyle olur cnm bakalım gelısme olursa yazarım zaten bende merakla beklıyorumama aslında bundan sonrasını merak ediyoruz, dinlemezkenki hallerini, bunu da ilk sen öğreneceksin aramızda, sabırsızlıkla bekliyorum gelişmeleri umarım bu bir hafta içinde büyüme hızlanarak artar
ben hepsını bırden ısterım dermısımikincisini beğendim ben kımıl kımıl Ilki daha mı küçük ne sanki, ben birinci aşama benim resimdeki gibi olsun ikinci aşamada daha büyüyünce böyle olsun isterim
ınsallah olacak cnm bencede ıkıncı resımdekı gıbı olsa ne guzel olurdu bızımde2.si çok güzel yha ne güzel dolgun bugun sabah ölçtüm ben o 1cmlik fark regldenms off yha ölçü olarak aynı değişiklik yok 10. Günüm bugun büyüsünler artık
kızlar ben bir şey farkettim telkini dinlerken göğüslerim dolgunlaşıyor ve ölçtüğümde fazla çıkıyor fakat dinlemedğm zamanlarda ise ölçtgmde yıne eski ölçü kadar oluyor neden böyle anlamadım geçici büyüme mi yapıyor :26:
nezcim aynı senin gibi benimde göğsümde yanma, yani sıcaklık oluyor.
Bu seferde sol göğsüme acısı belirgin şekilde ağrı oldu. Orada da birşeyler oluyor herhalde.
demekkı burda onemlı olan tek sey zaman kızlar senın de baya oldu demı cnm kacıncı gunundesın sen sıcaklık kan dolasımı cnm sonra bırden soguyo gıbıde oluyo zamanla agrılar netlesıyo cnm evet devamı gelır umarım
senınde olmus baya tatlım tebrıkler cnm evet bende aynen ıse yaradıgını gordukce bu telkının cok mutlu oluyo ınsan bır kac ay sonra nasıl olacak kımbılır17. Günümdeyim canım. Pazar günü son kez dinleyip, 1 hafta ara ile bırakacağım. Bakalım neler olacak.
Ama gerçekten büyüdüğünü hissediyorum. Mutluyum ya.
kızlar şu melodinin linkini biri yazsın nolurrrrrrrrrrrrrrrrr:84::84::84::84:
kızlar şu melodinin linkini biri yazsın nolurrrrrrrrrrrrrrrrr:84::84::84::84:
ılk sayfadakı ılk lınk cnm
senınde olmus baya tatlım tebrıkler cnm evet bende aynen ıse yaradıgını gordukce bu telkının cok mutlu oluyo ınsan bır kac ay sonra nasıl olacak kımbılır
Kızlar ses telkiniyle dolgunluk büyüme oluyoo......bunu bitirdikten sonra therma göğüs büyütücü yağ kullanmayı düşünüyorum....
Bu yağı kullananlar var mı ???
Kızlar ses telkiniyle dolgunluk büyüme oluyoo......bunu bitirdikten sonra therma göğüs büyütücü yağ kullanmayı düşünüyorum....
Bu yağı kullananlar var mı ???
bu yğı bende duymuştm.ama kullanmadm ne olr ne olmaz diye.bir videoda izledğm bir doktor bu tarz şeylern zaaralı olduğunu syledi vee asıll bu tarz seyler büyütüyorsaa ozaman korkun dedi bendee korktmm yağ kullanmaya o yzden telkini dniyorm masajda yapıyorm ama yağla fln değl