Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

ben kendime lazer epilasyon aleti aldim 500 € ya...bacaklarima falan yapiodum hem simdi bacaklarimi biraktim koltuk alti ve genital bölgeye yogunlastim...bilmiorum ya ama lazerde kesin cözüm degil bi zaman sona tekrar cikiyolar..öyle biliorum ben
kaldıkmı yıne telkıne:KK9: Kızlar neden ılk belırtıler sag gogusde oluyo anlamadım hepımızde oyle ılk sagda oluyo sonra solda neden acaba bu arada gunu doldurdukdan sonra agrı bıle bı farklı olmaya basladı kızlar bıran once hepınızın 21gunu dolsa da keske daha ıyı anlasak bırbırımzı:KK1:

sanırım bgn 15. günüm 2cm buyume olmus ama görünüm olarak aynı sanki :KK31:

Son düzenleme:
kızlar ben bu sabah regl oldum ne şişlik kaldı ne ağrı ne sızı :KK43:(((((((((((((
merak etme cnm devam edecektır sızı agrı falan benımde reglıyle bırlıkde dolgunlugun bırazı gıttı ama o regl dolgunlugu oldugunu bılıyodum ben zaten sasırmadım da dınlemeye devam et cnm etkısı olacakdır emın ol

sanırım bgn 15. Günüm 2cm buyume olmus ama görünüm olarak aynı sanki :KK31:

ayy cnm bıde ınsan yenı halıne alısıyo eskısını unutuyo sonrada yaa hep aynı nıye buyumuyo bunlar dıyo ama halbukı eskı halıne nazaran baya bı fark oluyo belkı senın de oyle olmus olabılırmı gozun bu halıne alısmısdır belkıde:KK53:

ayy cnm bıde ınsan yenı halıne alısıyo eskısını unutuyo sonrada yaa hep aynı nıye buyumuyo bunlar dıyo ama halbukı eskı halıne nazaran baya bı fark oluyo belkı senın de oyle olmus olabılırmı gozun bu halıne alısmısdır belkıde:KK53:

bilmiyorum cnm beden olarak ilerleme olsa daha iyi olurdu cm ne ki pek fark olmuyo :KK30:

kızlar ben bugun uzun süre göğüslerimi inceledim de :KK1: değişiklikleri anlamak için göğsümüm alt tarafında damar belirginleşmiş korktum bir an ama nezcgm sende de olmstu aklıma gelınce korkum geçti bir de göğüslerim parlak gözüküyor yağlanma gibi :KK1: olucak bu iş ALLAHIN izniyle :KK9:

kızlar ben bugun uzun süre göğüslerimi inceledim de :KK1: Değişiklikleri anlamak için göğsümüm alt tarafında damar belirginleşmiş korktum bir an ama nezcgm sende de olmstu aklıma gelınce korkum geçti bir de göğüslerim parlak gözüküyor yağlanma gibi :KK1: Olucak bu iş allahın izniyle :KK9:

parlatıcımı suruyon kız yoksa:KK1: Hangı gogusunde cnm benım sag gogusumde kahverengı bolumun ust kısmında olmusdu damar belırgınlıgı:KK9:

parlatıcımı suruyon kız yoksa:KK1: Hangı gogusunde cnm benım sag gogusumde kahverengı bolumun ust kısmında olmusdu damar belırgınlıgı:KK9:

bende anlamadım valla memişler güzelleşmeye başladı:KK64: benım sağ göğsümün o kahvrengi kısmın altında oldu ne varsa bu sağ kısımda oluyor gerçi dün gece solda da iğne batırır gbi biraz ağrı oldu ama sağ da daha fazla belirtiler.

cnm benımde oylu oldu reglm bıttı şişlikler indi biraz ama yine şekilli biraz dolgunlaşma var daha da olucak ıns bırakmak yok :KK8:
bugun zaten tüm olumsuzluklar beni buldu. üstüne bide minişlerimde sönünce valla çok kötüyüm çokkk :KK43: geri dolgunlaşırmı sizce. gerçi pazar günü 21 günüm doluyor :KK43:(((

ya ben sey sorcaktım hani böyle olur ya bi kilo alıp bi zayıflayınca beyaz syler olur derinin altından belirginlesir uzun ince .. anlatabildim mi bilmiyorum isde büyütelim derken onlardan olabilir mi

X