Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

ikisi de çook güzel bence ortaya karışık olsun nezcim 3 saat birini 3 saat diğerini düşünerek dinle :KK35::KK35::KK35::KK35:

bencede cnm superler demı ıkısıde bende boyle tam yuvarlak sevıyorum ıste ınsallah olur hepımızın boyle:KK1: Kızlar kan dolasımını hısseden yokmu hıc yaa bugun bende acayıp oldu cok sık sekılde hıssedıyorum bunu sıcak oluyo bırden sonra soguyo gıbı oluyo gogusumun ıcı :21:valla ben bu telkın ısını cok sevdım yaa yarın veda etmek zor gelecek:KK43: Bugun omuzlarımda da agrı oldu alısdım artık agrı sızıyla yasamaya valla:KK9:

az kalmıs cnm 21 olmasına ınsallah olur neden olmasın asıl zaten 21den sonra baslayacak sanırım buyume bazılarımızda erken bıle oldu etkısı sanırım tamamla cnm sonra bır hafta ara ver bakalım ne olacak o surecde bırde hıc aksatmadan dınledın demı gunluk bıde kac saat dınlemısdın:KK34:

yok canım hiç aksatmadım hergün dinledim en fazla 3 gün 4 saat dinlemişimdir diğer günler hep 6yı buldu,benim aşırı küçük belki ondan etki etmiyo :KK43: ara verip tekrar dinliycem artık

yok canım hiç aksatmadım hergün dinledim en fazla 3 gün 4 saat dinlemişimdir diğer günler hep 6yı buldu,benim aşırı küçük belki ondan etki etmiyo :KK43: ara verip tekrar dinliycem artık

ne kadar mesela cevız kadar varmı cnm cok kucuk derken yanı olabılır tatlım bı 21 gun daha dınlemen gerekebılır ara verdıkden sonra bır hafta tekrar baslarsın ben etkı ettıgı halde dusunuyorum kı yanı bı 21 gun daha senın de dınlemende fayda var

ne kadar mesela cevız kadar varmı cnm cok kucuk derken yanı olabılır tatlım bı 21 gun daha dınlemen gerekebılır ara verdıkden sonra bır hafta tekrar baslarsın ben etkı ettıgı halde dusunuyorum kı yanı bı 21 gun daha senın de dınlemende fayda var

75 A tatlım işte düşün :KK43: öyle yapıcam artık,vücudum nerde onlar nerde bi küçük onlar kalmış

biraz daha küçük ondan

senın kı benım ılk halım gıbı sanırım cevız kadardı valla abartısız ama suan buyuk boy yarım greyfurt kadar var yanı cnm:KK9: Dınlemeye devam et tatlım sakın pes etme gercekden cok ıse yarıyo bu telkın dıger seylerı de denedım ama cıddı manada sonuc aldıgım tek sey dıyebılırım yanı dıgerlerı bosa vakıt kaybı:KK34:

senın kı benım ılk halım gıbı sanırım cevız kadardı valla abartısız ama suan buyuk boy yarım greyfurt kadar var yanı cnm:KK9: Dınlemeye devam et tatlım sakın pes etme gercekden cok ıse yarıyo bu telkın dıger seylerı de denedım ama cıddı manada sonuc aldıgım tek sey dıyebılırım yanı dıgerlerı bosa vakıt kaybı:KK34:

aynen tatlım varla yok arası 2 nokta şeklinde :KK43: bırakmıyorum..su telkin bitsin artık tuylenmeyi bile goze aldım çörekotuna başlıycam

aynen tatlım varla yok arası 2 nokta şeklinde :KK43: Bırakmıyorum..su telkin bitsin artık tuylenmeyi bile goze aldım çörekotuna başlıycam

cnm hıc bulasma bak ben onuda denedım bın pısmanım keske su telkın daha once olsaydıda onu yapmasaydım dıyorum valla yaa :KK5:ama telkınle masaj yapabılırsın ıstersen cnm yavas hafıf sekılde bebek yagıyla tabı en zararsız o cunku bana gore ınanırsan basarırsın cnm gogus buyumez falan dıyenler halt etmıs valla ısteyınce oyle bı buyuyokı yeterkı sen ınan sabırlı ol cnm:KK34:

bende de var o etkiler sağ göğsümde vardı ilk başta hep sızılar bugun ılk defa solda da başladı :KK1:
demek kı 2. haftaya grnce dgerınde de baslyr ne guzel:KK49:

bnmde arada ağrı oluyo hemen geçiyo ama göğsmn yanlarna altlarına fln bastrnca acıyoo büyüyomudr ascaba? sdyeni takıncaa dnlerkn dha dolgn oluyomş gibi geliyo ckartncaaa pek bşy hssetmiyorm dnlerken flan

bencede cnm superler demı ıkısıde bende boyle tam yuvarlak sevıyorum ıste ınsallah olur hepımızın boyle:KK1: Kızlar kan dolasımını hısseden yokmu hıc yaa bugun bende acayıp oldu cok sık sekılde hıssedıyorum bunu sıcak oluyo bırden sonra soguyo gıbı oluyo gogusumun ıcı :21:valla ben bu telkın ısını cok sevdım yaa yarın veda etmek zor gelecek:KK43: Bugun omuzlarımda da agrı oldu alısdım artık agrı sızıyla yasamaya valla:KK9:

ama aslında bundan sonrasını merak ediyoruz, dinlemezkenki hallerini, bunu da ilk sen öğreneceksin aramızda, sabırsızlıkla bekliyorum gelişmeleri umarım bu bir hafta içinde büyüme hızlanarak artar :KK76:

kızlar telkini dnleyenlerr... nasıl gidiyoo memnunmusnzz gelşme vrmı??:82::82::82:

şimdilik çok bir fark yok cnm yalnızca sol göğsümde de sızılar ağrılar başladı iğne batırır gbi cm olarak büyüme aynı şekli değişti biraz.çok etki alamadım regldım belkıde ondandır bakalım bundan snra ne olacak gelişmeleri her gun yazyrm zaten.

şimdilik çok bir fark yok cnm yalnızca sol göğsümde de sızılar ağrılar başladı iğne batırır gbi cm olarak büyüme aynı şekli değişti biraz.çok etki alamadım regldım belkıde ondandır bakalım bundan snra ne olacak gelişmeleri her gun yazyrm zaten.

benmde 7.günüm göğsmn altlarna ynlarna bastrnca hafif acıyoo büyüyomudr acaba :KK43::KK43: akşmları dnlerkn dha dolgn hssediyorm sdyende ama suan bi dolgnlk yk:KK37:

X