Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

benımde cnm sekıl olarak gayet guzel sadece dolgunluga ıhtıyacım var hele telkınden sonra ıyıce yusyuvarlak oldu valla:KK52: Katılıyorum sana cnm parfaıt gelsede ıstesek kıllardan kurtulmak ıcın telkın:KK76: Kızlar bugun oyle degısık bı acı oldu kı sag gogsumde ozellıkle bıcak kesıgı acısı gıbı bı acı hıssettım ıcden ıce boyle cok tuhafdı valla sızı agrı degıl resmen acı hıssettım :KK53:

Kızlarrrrrrrrr tüyler içinde telkininizz var mııııııııııııııııııı hııı :KK66:

kızlar ben bu sabah regl oldum ne şişlik kaldı ne ağrı ne sızı :KK43:(((((((((((((

ya çok komik benim de aynı oldu anlamıyorum bize ters mi tepti naaptı reglimin bitmesini bekliyorum resmen tekrar büyümeye geçsinler diye bakıyorum bakıyorum aynı ki benim reglimde acayip şişer hassaslaşır sızlardı şimdi hiiiç öööööyle duruyolar mel mel :78: böyle konuşup olumsuz düşünce geliştirmek istemiyorum ama durum bu :KK43: omuzlarımda koltuk altımda ağrı oldu ara ara bu bi iki gündür ama acaba ağır taşıdım kaslarım mı tutuldu ondan mı anlamıyorum :44:

kaldıkmı yıne telkıne:KK9: Kızlar neden ılk belırtıler sag gogusde oluyo anlamadım hepımızde oyle ılk sagda oluyo sonra solda neden acaba bu arada gunu doldurdukdan sonra agrı bıle bı farklı olmaya basladı kızlar bıran once hepınızın 21gunu dolsa da keske daha ıyı anlasak bırbırımzı:KK1:

ayyy nez sen yazmaya devam et yaaa moral kaynağımızzz :KK71:

ya çok komik benim de aynı oldu anlamıyorum bize ters mi tepti naaptı reglimin bitmesini bekliyorum resmen tekrar büyümeye geçsinler diye bakıyorum bakıyorum aynı ki benim reglimde acayip şişer hassaslaşır sızlardı şimdi hiiiç öööööyle duruyolar mel mel :78: böyle konuşup olumsuz düşünce geliştirmek istemiyorum ama durum bu :KK43: omuzlarımda koltuk altımda ağrı oldu ara ara bu bi iki gündür ama acaba ağır taşıdım kaslarım mı tutuldu ondan mı anlamıyorum :44:

cnm benımde oyle bugun reglmın son gunuydu regldyken 1 cm fazla cıkmstı sevınmedım pek şişliktendr dye bu sabah olctgmde eskı olcume gerı donms dolgunluk var bıraz gerçi bakalım ıns daha cok dolgunlasrlar

kızlar ben bugun uzun süre göğüslerimi inceledim de :KK1: değişiklikleri anlamak için göğsümüm alt tarafında damar belirginleşmiş korktum bir an ama nezcgm sende de olmstu aklıma gelınce korkum geçti bir de göğüslerim parlak gözüküyor yağlanma gibi :KK1: olucak bu iş ALLAHIN izniyle :KK9:

parlak mı hayal ediyorsun kız yoksa ben de öyle ediimmm :KK8:

cnm benımde oyle bugun reglmın son gunuydu regldyken 1 cm fazla cıkmstı sevınmedım pek şişliktendr dye bu sabah olctgmde eskı olcume gerı donms dolgunluk var bıraz gerçi bakalım ıns daha cok dolgunlasrlar

inş. canımm, burdaki herkes için dua ediyorum valla yazıları okudukça :26: sizin cıvıma dediğiniz şey bende olmadı daha ya da ben mi anlamıyorum ne biliim :44: ama şu anda sızlama hissettim sevindim bi an :KK8:

evt arada agrilar sizilar oluyo...seyrilmede oldu dün :) ben unide devamli dinliorum derste falan kapatmiorum hic bi yandan calio bi yandan derse bakiyorum :)

bende ders çalısrken dınlyrm sınavda da memişleri düşünürsem kalırım :KK9: şaka bir yana müzik bende bağımlılık yaptı dınlemedgm zaman sanki bir eksiklik var :KK60:

evet yaa çatlamasın bi de bunlar büyüttük diye sevinirken yıllarca küçük göğüse alışmış cilt neye uğradığını şaşırır yazık :KK52: sivilce yapmayacak bi yağla masaj mı yapsak :21:

evetde isde her yag uymuyor herkesin cildine, çatlakları önlemek içinde baska bisey gelmiyor aklma :KK1:

bende ders çalısrken dınlyrm sınavda da memişleri düşünürsem kalırım :KK9: şaka bir yana müzik bende bağımlılık yaptı dınlemedgm zaman sanki bir eksiklik var :KK60:

evt benimde zamanim dolunca ve kulakligi cikarip dinlemedigim zamanlarda hala caliomus gibi gelio bazen:KK70: dügünümüzde bu sarkiyla acicas dansi :KK33::KK33::KK33:

evetde isde her yag uymuyor herkesin cildine, çatlakları önlemek içinde baska bisey gelmiyor aklma :KK1:

benim de gelmedi, benim cildim çok hassas her yağ sivilce yapıyor daha öncekileri yok etmeye çalışıyorumm aklımıza bişey gelirse yazarız buraya, büyüsünler yeter ki:97:

benim de gelmedi, benim cildim çok hassas her yağ sivilce yapıyor daha öncekileri yok etmeye çalışıyorumm aklımıza bişey gelirse yazarız buraya, büyüsünler yeter ki:97:

Havuç yağı kayısı yağı çörekotu yağı kantaron yağı melisa yağı badem yağı saf zeytinyağı keten yağı.... ayy ne çok var :KK1: :KK1: hangisi iyi gelirse artk ama badem yağı düsünüyorum ben

X