Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

aslında bizim 80 85 90 dediğimiz beden çevresi, b, c, d kuplar da göğüs ölçüsü, 75B sütyen kullananın bedeni de dardır, zayıftır, daha orantılıdır mesela 80B sütyen kullananın beden çevresi geniş göğsü küçüktür benimki gibi orantısızdır, 80 bedene C yakışır mesela, o da olacak inş. :KK8:

75 C istiyorum o zaman :KK69::KK69::KK69:

güzel ama sanki küçük gibi önden bakıldığı içinmi bilemedim ama biraz daha dolgun mu olması gerekiyo bilemedimm

bu aradaa az önce cıpcıbı yaptım bornozumun cebine mezure koymuştum az önce ölçeüm alt yine aynı 75 ama üst 83dü 85 ölçtüm belkii yanlış yerden de ölçmül olabilirim bilmiyorum 85i görünce 2 cm fark farktır diyerek tekrar ölçmedim :KK1: :KK53:

benımde arada 3 parmak boşluk var off yha bende daha o belırtıler yok cnm daha erken sanırım

aynen cnm yavas yavas kapanacak ınsallah o bosluk resımdekı gıbı olsa ne guzel ama yaa belkıde oluyo sen fark etmıyosundur cnm benım ılk zamanlardada oluyodu soguk sıcak gıbı kan dolasımı ancak bugun uc dort kez hıssettım arttı yanı

güzel ama sanki küçük gibi önden bakıldığı içinmi bilemedim ama biraz daha dolgun mu olması gerekiyo bilemedimm

bu aradaa az önce cıpcıbı yaptım bornozumun cebine mezure koymuştum az önce ölçeüm alt yine aynı 75 ama üst 83dü 85 ölçtüm belkii yanlış yerden de ölçmül olabilirim bilmiyorum 85i görünce 2 cm fark farktır diyerek tekrar ölçmedim :KK1: :KK53:

cnm sen 75 ıstıyosun buna kucukmu dıyosun nerden baksan bu 80 vardır yanı kucuk degıl bence gayet hos keske olsa boyle valla

aynen cnm yavas yavas kapanacak ınsallah o bosluk resımdekı gıbı olsa ne guzel ama yaa belkıde oluyo sen fark etmıyosundur cnm benım ılk zamanlardada oluyodu soguk sıcak gıbı kan dolasımı ancak bugun uc dort kez hıssettım arttı yanı

olabılır cnm bugun duşdan çıktgmda sızlamalar arttı kan dolaşımı hızlandı sanırım bır de soğuk suyla göğüslere masaj yapmak iyi geliyormuş ama ben yapamyrm üşüyorum iyice havalar ısınsın da ona başlarım göğüslerin dikleşmesini sağlyrmş

olabılır cnm bugun duşdan çıktgmda sızlamalar arttı kan dolaşımı hızlandı sanırım bır de soğuk suyla göğüslere masaj yapmak iyi geliyormuş ama ben yapamyrm üşüyorum iyice havalar ısınsın da ona başlarım göğüslerin dikleşmesini sağlyrmş

canım ben daha once sıcak su ve buz masajı yapmısdım o zaman da boyle olmusdu kan dolasımının hızlandıgını o zaman hıssetmısdım soguyo ısınıyo gıbı bıseyler hıssetmısdım sımdıde oyle oluyo ıste cnm :KK9:

cnm sen 75 ıstıyosun buna kucukmu dıyosun nerden baksan bu 80 vardır yanı kucuk degıl bence gayet hos keske olsa boyle valla

ama 75 d olsun istiyorum. yani 75 o benim sırtımla gögüs altımin yani beden çevremin ölçüsü 83 bugün 85 olarak öçtüğümde cup ölçüsü beim şuanda B de ama D olsun istiyorumm dedigim gibi resim önden çekildigi içinmidir ne pek bilemedim. ama gögüs güze çok beğendiml. Her ne kadar bakarken anneme yakalansam da artık senden şüphe duyuyorum sapıkmısın sen git erkek resmi bak erkek arkadaşının resmine bak buna bakarak napıyosun şaşkın demesiyle kapatmam bir oldu allah var 2 resim de güzelll :KK52:

canım ben daha once sıcak su ve buz masajı yapmısdım o zaman da boyle olmusdu kan dolasımının hızlandıgını o zaman hıssetmısdım soguyo ısınıyo gıbı bıseyler hıssetmısdım sımdıde oyle oluyo ıste cnm :KK9:

anladım canım darısı bizim başımıza 21 gün snra bütün gelişmeleri yazacağım buraya ki benden snra dinleyecek olan arkadaşlara yardımım dokunsun :KK76:

ama 75 d olsun istiyorum. Yani 75 o benim sırtımla gögüs altımin yani beden çevremin ölçüsü 83 bugün 85 olarak öçtüğümde cup ölçüsü beim şuanda b de ama d olsun istiyorumm dedigim gibi resim önden çekildigi içinmidir ne pek bilemedim. Ama gögüs güze çok beğendiml. Her ne kadar bakarken anneme yakalansam da artık senden şüphe duyuyorum sapıkmısın sen git erkek resmi bak erkek arkadaşının resmine bak buna bakarak napıyosun şaşkın demesiyle kapatmam bir oldu allah var 2 resim de güzelll :KK52:

:KK60: Ayy bende dısarda ırı goguslu kadın gorunce engel olamıyorum kendıme bakmadan yaa sapık gıbı:KK9: Bence bu 80 var cnm kucuk degıl sadece cok dık ondan bende boyle aynısından ıstıyorum yaa:KK69:

bu dolgunlukta az daha büyük olsa daha da hoş olur katılıyorum ama benim ilk hedefim bu, yavaş yavaş, önce bunu elde edeyim de olursa fazlasını düşünürüm yetmezse :KK1: bi ara bi hipnoz dinliyordum onda adam da öyle diyordu hedefinizi yavaş yavaş arttırın diye, A kuptan birden D kupa geçtiğinizi düşünmeyin, A'ysa önce B, sonra C, sonra D birer birer kup atlamayı hayal edin... benim B, bu da C olduğu için buna yoğunlaştım şimdi..

anladım canım darısı bizim başımıza 21 gün snra bütün gelişmeleri yazacağım buraya ki benden snra dinleyecek olan arkadaşlara yardımım dokunsun :KK76:

bende bu yuzden yazmak ıstıyorum cnm herseyı :KK9: Bakalım ınsallah guzel gelısmelerı beklıyorum tatlım:KK8:

:KK60: Ayy bende dısarda ırı goguslu kadın gorunce engel olamıyorum kendıme bakmadan yaa sapık gıbı:KK9: Bence bu 80 var cnm kucuk degıl sadece cok dık ondan bende boyle aynısından ıstıyorum yaa:KK69:

aynen ben de öyleydim bakıp duruyordum milletin göğüslerine ama engel oluyorum artık kendime çünkü hep haset ve kıskançlık duyuyorum bakınca :18:

olur cnm ınsallah ama ne guzel senın varmısda daha buyuk ıstıyon bızım cok kucuk yanı ama buyuyo bu yontem ıse yarıyo cıdden hos geldın aramıza sende cnm

sağolasın canım benımkıler yumusamıstı kilo verdım dıye sımdı hepten kımıl kımıl oldu artık dınlıcem valla yatınca düzlesmesı kadar sınırımı bozan bısı yok yaa eskı günlerine bı dönseler kilo da alamam artık telkın le falan buyutcem bı beden buyuse yeter diğer yöntemler ı denemedim östrojen falan tetiklıyo allah korusun ilerde meme kanserı olmaktansa:18: olanla sükrederım daha iyi. bu da olmazsa actıbreast ı denıcem o meme dokusuna zarar vermıyo sadece yağ dokusunu büyütüyo bıraz pahalı ama büyütcekse değer valla allah herkese istedıği kadarını versın ayy toplu memiş duası yapcaz o moda girdik artık:KK1:

sağolasın canım benımkıler yumusamıstı kilo verdım dıye sımdı hepten kımıl kımıl oldu artık dınlıcem valla yatınca düzlesmesı kadar sınırımı bozan bısı yok yaa eskı günlerine bı dönseler kilo da alamam artık telkın le falan buyutcem bı beden buyuse yeter diğer yöntemler ı denemedim östrojen falan tetiklıyo allah korusun ilerde meme kanserı olmaktansa:18: olanla sükrederım daha iyi. bu da olmazsa actıbreast ı denıcem o meme dokusuna zarar vermıyo sadece yağ dokusunu büyütüyo bıraz pahalı ama büyütcekse değer valla allah herkese istedıği kadarını versın ayy toplu memiş duası yapcaz o moda girdik artık:KK1:

hahahahaa yapsak mı ne :KK53:

bende senın gbym cnm gttı güzelim göğüslerim kilo vermekten 85 90 a yakındı benım sımdı 80nı doldryrm ancak off ıns buyutucegız telkınle kılo alsam buyurler bılyrm ama almak da ıstemyrm :84:
bu actıberast ne oluyor krem falan mı

benimde aynen böyleydi ve utanıyordum. aptallık işte :84::84::84:

sonra spora başladım ve diyete 5 kilo versem yeterdi ama en başta göğüslerim küçüldü. vücudum şimdi çok güzel oldu. tam 36 bedenim. hangi elbiseyi giysem cuk diye oturuyor vucudum orantılı ama göğüslerim ufak kaldı.

hatta arkadaşımın göğsü hiç yoktu benim vardı. ona gülerdim.

şimdi inanın arkadaşımın göğsü bu resimdekinin tıpatıp aynısı. öyle imreniyorum ki:KK69::KK69::KK69::KK69:

X