canım pahalı bi krem istersen sende arastır valla 54 kıloyum bı ara 63 oldum göğüslerim catladı resmen kılo alınca büyüyo benımkıler ama ondada basen genıslıyo

54 üm 36 beden oldum bende işte göğüslerde 80 oldu cıvıdılar

catlakları kaldı gerıye güzelim göğüslerimin

şimdi üstü bos duruyo allahım insallah eskı halıne döner penye bez sütyenle bile güzel duruyodu eskıden insallah telkınle olur olmazsa actıbreast ı denıcem onun meme dokusuna hıc bı zararı yok ve bakanlık onaylı dıger kremler tarım ve köy işlerı nden onaylı kızlar östrojen tetiklıyo allah muhafaza meme kanserı olma rıskı tasıyo östrojenın bulunduğu hiç bişi denemeyın derım ayrıca etkısı cabuk gecıyo bos bos sısırıyo vede sonra fos dıye iniyo yaglanmayı yag dokusunu buyuten bısıleri deneyın

[/QUOT
ben gelişme çağında bir başladım diyete tam göğüslerım buyeceği zamanda çok uzun süre yaptım ılk once 10 kılo verdm snra 5 kg daha gttı su an 50 kgym ama göğüslerim kücücuk kaldı kremı arastrdm bıraz pahalı etkısını kesın gosterecegını bılsem alırım da bosuna kullanmak da ıstemyrm kullananların
yorumlarını okudum da ıyı dıyen de var etkısı olmadı dıyen de kişiden kişiye göre değişir yani