Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

evet cnm yarın son ancak suan mezro olsa suan yazayım evde olmadıgım ıcın mezrom yok yanı :KK1: Bu hafta sonu yazarım ınsallah cnm ok:26:

tamam cnm gerçi sen anlarsın büyüyüp büymediklerini hafta sonu da kesinleşmiş olur inş.büyümüşlerdir

tamam cnm gerçi sen anlarsın büyüyüp büymediklerini hafta sonu da kesinleşmiş olur inş.büyümüşlerdir
hem o zaman reglı sıslıgı tamamen gecmıs olur daha saglıklı bı sonuc yazarım cnm bakalım buyumeye buyudu dolgunlasdı emınım ama cm olarak fark varmı onu bılmıyorum cnm off daha hızlı buyusunler artık yaaa:26: Sabırsızlanıyo ınsan demı bıran once buyusun ıstıyo:KK53:

hem o zaman reglı sıslıgı tamamen gecmıs olur daha saglıklı bı sonuc yazarım cnm bakalım buyumeye buyudu dolgunlasdı emınım ama cm olarak fark varmı onu bılmıyorum cnm off daha hızlı buyusunler artık yaaa:26: Sabırsızlanıyo ınsan demı bıran once buyusun ıstıyo:KK53:

evet aynen daha 8. günüm bugun daha çok var ama sabırsızlanıyorum bugun 85i denedim slikonlu olanı bol geldi dolmadı çok dğl ama eskıden hıc olmazdı ıns 21 gun sonunda tam olur

dinlerken herhangi biseyle ugrassak olabiliyomu mesela kitap okumak, telde mesajlasmak gibi... ?

evet aynen daha 8. Günüm bugun daha çok var ama sabırsızlanıyorum bugun 85i denedim slikonlu olanı bol geldi dolmadı çok dğl ama eskıden hıc olmazdı ıns 21 gun sonunda tam olur

benımde dolgulu 80 tam oluyo bırazcık tasıyo cnm eskıden az bosluk oluyodu yanı baya bı fark oldu ama az daha hızlansa buyumede soyle hevesımız artsa bu ara durdu sankı benımde nazarmı degdı ne:KK1: Sılıkonlu sutyen cok terletıyo terle bırlıkde de yaglar erıyo o yuzden cok saglıksız aslında soyle bı 80 dolgusuzu doldurayım ben dolgulu takmayı dusunmuyorum cnm yaa zaten zor buyuyo ıkı gram yag dolsun dıye neler yapıyoz ayy bıde erırse cok uzulurum:26:

ıster tv ızle ıster kıtap oku yeterkı bu sesı duy cnm onemlı olan bu kulaklıkla dınlersen daha cabuk etkı edıyo sankı :KK34:

anladm cnm bugün 12. günüm ama bi degisiklik olamadı biraz canım sıkıldı bosuna dinliyorum gibi :KK31: bi de fazla vaktim olmuyor dinlemeye 6 saati zorla dolduruyorum ama bi fark göremedim bırakıcam bu gidisle :KK31:

anladm cnm bugün 12. Günüm ama bi degisiklik olamadı biraz canım sıkıldı bosuna dinliyorum gibi :KK31: Bi de fazla vaktim olmuyor dinlemeye 6 saati zorla dolduruyorum ama bi fark göremedim bırakıcam bu gidisle :KK31:

baya olmus cnm ama bazıları gec sonuc alıyo agrı sızı kasıntı gıbı belırtıler oldumu pekı en azından 21 gunu tamamla derım cnm 12 gun bosa gıtmesın basladıgın ıŞı bıtır derım ama sen bılırsın tabı yınede:KK34:

Son düzenleme:
baya olmus cnm ama bazıları gec sonuc alıyo agrı sızı kasıntı gıbı belırtıler oldumu pekı en azından 21 gunu tamamla derım cnm 12 gun bosa gıtmesın basladıgın ıŞı bıtır derım ama sen bılırsın tabı yınede:KK34:

sızlama oldu ama ben bundan öncede hayıt, rezene çayı içiyodum yaglarla masaj yapıyodum belki hala onların etkisi vardı simdi onları bırakıp telkine basladm

anladm cnm bugün 12. günüm ama bi degisiklik olamadı biraz canım sıkıldı bosuna dinliyorum gibi :KK31: bi de fazla vaktim olmuyor dinlemeye 6 saati zorla dolduruyorum ama bi fark göremedim bırakıcam bu gidisle :KK31:

Benim 15. günüm ve üstleri daha yeni şişlik olmaya başladı. Düşünün yani. :KK61:
Sonucu biraz geç alabiliyoruz bazen ama vazgeçmezseniz er geç alırsınız sonucu. :KK16:

kızlar pes etmeyin hemen yha bende de etkiler çok az ama ne yapalım başladık btrlm sonuna kadar belkı ummadıgımız anda gelişmeler artar. ve büyür ben inanıyorum bu arada bende ders çalısırken dınlemeye basladım ınsallah bır sorun olmaz

Kızlar bugün 15. günüm. Bugün üst kısımlarında büyümeye başladığını gördüm. Oh be dedim! :KK1:
Hayırlısıyla yavaş yavaş büyüyor işte. :KK19:

Hızlıca büyüyebilseydi ne hoş olurdu ama. :KK60: (Tabi buna binlerce şükür.)

Bu hafta sonu sınavım vardı sbahları dinleyemedim gece dinledim. Ama 2 gündür müziğin sesinden uykum yarım kaldı. İşim olmadığı taktırde bir daha gece dinlemeyeceğim. Ses olunca uyku falan tutmuyor.:18:
Artık sabahları dinleyeceğim. :KK61:

Birde bu telkin sizde baş ağrısı yapıyor mu? Bende yapıyor ve bu konuda muzdaribim. :KK59:

bende de yapıyor canım bi tek bende mi yapıyor diyodum :44: sevemedim bi türlü şu müziği yaa :KK59:

walla canım evlenmeden büyüt benim kocişim benimle dalga geçip duruyor amanda aman kocaman olmuşlar diye adam artık aklımı memişlerimle bozduğumu düşünüyor sanırım :KK9: kızlar bu arada bana şans dileyin sigara bırakma telkininede başladım şimdi onuda geceleri dinleyeceğim artık bugün ilk günüm böylece buraya not etmiş olayım bilgisayarı açık bırakıp yatcam bundan sonra telkini dinlemek için

cANIM sigara bırakmak için telkini banada yollarmısın çaktırmadan anneme dinleteyim nerden indirdin

kızlarrr burada kimler hem göğüs büyüten cep telefonu melodisinden sonuç almış hem de bu telkini dinleyerek sonuç almaya devam ediyor, ikisini aynı süreçte dinleyen var mı ?

kızlar pes etmeyin hemen yha bende de etkiler çok az ama ne yapalım başladık btrlm sonuna kadar belkı ummadıgımız anda gelişmeler artar. ve büyür ben inanıyorum bu arada bende ders çalısırken dınlemeye basladım ınsallah bır sorun olmaz

ben de önce ders çalışırken dinliyodum bi problem yaratmıyodu benim için

X