Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

senın ıstedıgın boyut ne cnm ıstedıgın boyuta ulasana dek devam eder buyume yanı o sekılde ya sozlerı de ılk sayfalara goz at ıstersen bı cnm:KK76:

benim suan 75B 75 D olsun yeter düşüncesindeyim çok büyükde gözüm yok allah olmayanlara versin derim artık. ama arkadaş demiş ya 21den sonra beyin kodluyo ve büyümeye başlıyo ya alır başını gidersee :KK66: :KK66:

canım senın artık son günlerin ondandır iyice etkisini gösterdi bir de reglınde etkısı olyrdr bende ıkı agrı birleşti sırtım çok agryr benımde o kahverengi bölümde pütür pütür kabarcıklar oluyor dinlerken bende anlamdm ne olyr :KK1:

evet benim de pütür pütür oldu dediğin gibi, göğüs büyüyünce o kısım büzüşüyor mu nedir :KK9:

benmde suan aradaa ağrıyooo fzla değl ama dolgunlaştı gerçktn suann:):KK66::KK66::KK66::KK66::KK66:
cnm bu agrı ne kı ılk gunlerdekı hıc bısey valla suan cektıgım agrı felaket yaa:KK5:
alla alla acaba 20 günden snra mı tam anlamıyla büyümeye başlıyor :KK69:

sanırım cnm daha once boyle bı agrı yasadım buyutme ıslemlerı falan yaparken masajlar yaparken falan ama bu telkın boyunca ılk kez boyle oldu demek ıstedıgım hazırlıklı olun kızlar felaket hala devam edıyo agrı ve her nedense sag gogsumde var suan ıcın sadece

QUOTE=nilimm;19106910]çok sevindimmm darısı başımızaaa :KK66:[/QUOTE]

:KK66::KK66::KK66::KK66::KK66:[ bende çokkk sevindmm ya :) inşallah devm eder böleeeeeeeee çok mutluym suann yaaa

benim suan 75b 75 d olsun yeter düşüncesindeyim çok büyükde gözüm yok allah olmayanlara versin derim artık. Ama arkadaş demiş ya 21den sonra beyin kodluyo ve büyümeye başlıyo ya alır başını gidersee :KK66: :KK66:
cnm ne ıstıyosan o boyuta gelıyo ve buyume duruyomus ıste ben mesela 80 ıstıyorum aklımda basladıgımdan bu yana hep bu beden var ınsallahda 80 olana kadar buyume olcak
kodluyo ama ıste sozlerınde ıstedıgım boyuta gelene dek dıyo ya bunuda kodluyo ya ıste o yuzden korkulacak bısey yok cnm
senin kaçıncı günün cnm büzüşme oluyor evt her gün farklı bır belirti oluyor:KK9:

bu buzusme dedıgınız ne cnm yaa anlamadım ben:KK53:

ama ben bi sitede çamaşır bakıyodum sipariş vermek için yanlk htrlmıyrsam H filanda vardı

ciddi misin senn!!! ben burada sadece D gördüm ve duydum ama sana katılıyorum D'nin üzerine çıkmaya gerek yok :KK9: hatta benim için D'nin başlangıcı, C-D arası yeterli :KK34:

ne güzel işte cnm bende de sağ göğsüm büyük duruyor sol küçük duruyor o da dolgunlaşsın yhaa:84:

benmdee sol göğsmmm daha dolgun sağ kçk duruyoo öle oluyomş zatnn biri diğerndne kçk oluyomş doktorr sylemşti dolgunlaşrkende aynııı olmaz herhlde canım yaaa

QUOTE=nilimm;19106910]çok sevindimmm darısı başımızaaa :KK66:

:KK66::KK66::KK66::KK66::KK66:[ bende çokkk sevindmm ya :) inşallah devm eder böleeeeeeeee çok mutluym suann yaaa[/QUOTE]

UMARIM BOYLE DEVAM EDER CNM DOLGUNLUK AGRILAR ARTIYO AMA KIZLAR ARTIK KATLANACAZ NE YAPALIM :26:

bu buzusme dedıgınız ne cnm yaa anlamadım ben:KK53:[/QUOTE]

pütür pütür oluyor kahverengi kısımları büzüşüyor topluyor kendını içe doğru snra düzeliyor belki reglmden dolayı da olabılır

:KK66::KK66::KK66::KK66::KK66:[ bende çokkk sevindmm ya :) inşallah devm eder böleeeeeeeee çok mutluym suann yaaa

UMARIM BOYLE DEVAM EDER CNM DOLGUNLUK AGRILAR ARTIYO AMA KIZLAR ARTIK KATLANACAZ NE YAPALIM :26:[/QUOTE]

mzkten sıkıldkçaa bktkçaa dha ck büyüyomş gibi geliyoo bana sıkıntıdan:KK70:D::KK70:D:KK70:D:

bu buzusme dedıgınız ne cnm yaa anlamadım ben:KK53:

pütür pütür oluyor kahverengi kısımları büzüşüyor topluyor kendını içe doğru snra düzeliyor belki reglmden dolayı da olabılır[/QUOTE]

BENIMDE TAM TERSI GERGIN OLDU CNM YAA O KISIM

pütür pütür oluyor kahverengi kısımları büzüşüyor topluyor kendını içe doğru snra düzeliyor belki reglmden dolayı da olabılır[/QUOTE]

aynen evet yaaa aynısını tarif ediyorsun

X