Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
telkin metninde yediklerimizle alakalı bir cümle varya kızlar diyorum acaba ben memişlerime yağ yapacak şeyler yemiyormuyum aaay her ihtmali düşünüyorum walla Bende biraz proteine yönleneyim Ama 21 günüm dolar dolmaz etkisi olmasa da öncelikli olarak sigarayı bırakma telkinini dinleyeceğim ondan sonra bu telkini tekrar dinlerim şuna bak ya memişlerim sağlığımın bile önüne geçmiş
Herkese ii geceler ben biraz araştırma yapıyım
valla aynen cnm bende sut yumurta daha ıyı beslenmeye ozen gosterıyorum artık telkınle bırlıkde basladım yanı proteın agırlıklı beslenıyorum artık sıgarayı bırak cnm hem zararlı hemde engel olabılır gogus buyumesıne
bende hıc oyle olmadı cnm cok ılgınc 20 gun dınledım de hıc boynumda agrı hatırlamıyorum suancanım senin paylaştığın melodi varya o beni resmen felç etmişti 6 kere dinledim sadece 2-3 gün feci boyun ağrısıyla gezdim hatta 2. Gün yataktan kalkamadım
ne demek cnm onemlı degıl zaten var olan bıseyı sadece paylasdım sızlerleo bende de sırt ağrısı yapmıştı çok. Ama etkili oldu 3 cm büyüdü nezcım tekrar tşk ederım
ınsallah telkınle bırakırsın cnmcanım çok şey denedim ilaç falan kullandım ama en fazla 5 gün bırakabildim sigarayı ama sigarayı bırakmak için telkin buldum çok inanıyorum bu defa onunla deneyeceğim kızlar var mı benim gibi sigara kullanan ?
evet yanlış okumadınız başlığı, bildiğimiz sarımsak ile küçük göğüslerinizi doğal bir yöntem ile büyütmeniz mümkün.
*1 sarımsağı soyuyoruz,ortadan ikiye kesiıyoruz ve göğüslerimize kestiğimiz bölümü masaj yaparak sürüyoruz.
*ardından sarımsağı ezip-dövüyoruz (bulamaç haline gelecek şekilde) onunla göğüslerimize masaj yaparak sürüyoruz.
*sarımsağı ortadan ikiye kestiğimizde de,bulamaç haline getirdiğimizde de sadece göğüs ucuna ve göğüs çevresine (sadece ucu ve koyu renkli kısmı) sürüyoruz, diğer bölgelere sürmüyoruz.
*bu işlemleri gece yapıyoruz ve kesinlikle yıkamıyoruz. Gece o şekilde yatıyoruz ve sabah uyandığımızda masaj yaparak yıkıyoruz
walla ben uyuyamam sarımsaklı sarımsaklı herifte kovar walla yataktan göğüs büyütcez diye işkenceye gerek yok benceEvet yanlış okumadınız başlığı, bildiğimiz sarımsak ile küçük göğüslerinizi doğal bir yöntem ile büyütmeniz mümkün.
*1 sarımsağı soyuyoruz,ortadan ikiye kesiıyoruz ve göğüslerimize kestiğimiz bölümü masaj yaparak sürüyoruz.
*Ardından sarımsağı ezip-dövüyoruz (Bulamaç haline gelecek şekilde) onunla göğüslerimize masaj yaparak sürüyoruz.
*Sarımsağı ortadan ikiye kestiğimizde de,bulamaç haline getirdiğimizde de SADECE göğüs ucuna ve göğüs çevresine (Sadece ucu ve koyu renkli kısmı) sürüyoruz, diğer bölgelere sürmüyoruz.
*Bu işlemleri gece yapıyoruz ve kesinlikle yıkamıyoruz. Gece o şekilde yatıyoruz ve sabah uyandığımızda masaj yaparak yıkıyoruz
ben duymusdum cnm ama cok tuhaf geldı kokusu falan yalan gıbı geldı bıde cesaret edememısdım ama suan telkın yetıyo baska seylere ıhtıyacım yok
canım ben paylaşımı yapim boşver deneyen denesin bakarsın telkinden daha etkili gelir bünyeden bünyeye fark var =))
walla ben uyuyamam sarımsaklı sarımsaklı herifte kovar walla yataktan göğüs büyütcez diye işkenceye gerek yok bence
cnm evde tek basına yasıyo olmak gerek bunu denemek ıcın Bır haftada ıkı beden buyutuyo olsa herkes yapar valla
sabaha bomba gbi göğüsleriniz olur inşallah hepinize bedduam bu hııhh ohhhhh
evli olunca daha zor ben sözlüyüm evlenene kadar göğüslerimin büyümesi gerek sarımsağı denemek gerek ama kokusunu hiç sevmem bende
walla canım evlenmeden büyüt benim kocişim benimle dalga geçip duruyor amanda aman kocaman olmuşlar diye adam artık aklımı memişlerimle bozduğumu düşünüyor sanırım Kızlar bu arada bana şans dileyin sigara bırakma telkininede başladım şimdi onuda geceleri dinleyeceğim artık bugün ilk günüm böylece buraya not etmiş olayım bilgisayarı açık bırakıp yatcam bundan sonra telkini dinlemek için
hadı bakalım kolay gelsın cnm ıkı telkını bırlıkde mı dınleyeceksın bırınız gunduz bırını gece dınlersın artık Aynen yaa evlenmeden buyutmekde fayda var valla
canım çok şey denedim ilaç falan kullandım ama en fazla 5 gün bırakabildim sigarayı ama sigarayı bırakmak için telkin buldum çok inanıyorum bu defa onunla deneyeceğim kızlar var mı benim gibi sigara kullanan ?