ewtt ama olmuyo iştee bazn öle bi dnlesm oluyokii bazendee hiç istemiyo canmm suan ble zzorla tktm kulaklığı dnliyorm çıldırıcm yaaD:
dinlicez tatlım mecburen naptıysak kalıcı sonuç vermedi herşeyi denicez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ewtt ama olmuyo iştee bazn öle bi dnlesm oluyokii bazendee hiç istemiyo canmm suan ble zzorla tktm kulaklığı dnliyorm çıldırıcm yaaD:
dinlicez tatlım mecburen naptıysak kalıcı sonuç vermedi herşeyi denicez
kızlarrr burada kimler hem göğüs büyüten cep telefonu melodisinden sonuç almış hem de bu telkini dinleyerek sonuç almaya devam ediyor, ikisini aynı süreçte dinleyen var mı ?
Kızlar bugun 20.gunum ve 6 saat dınledım sabahdan berı ancak sag gogsumde yaklasık bır saattır agrı var ve gecmıyo oyle sanıyelıkde degıl gırıyo cıkıyo sık sık sekılde sıddetı de rahatsız edecek kadar anlamadım valla reglımın de ılk gunu ama hıc agrı olmaz benım sıser bıde dokununca acır ama bu farklı resmen sızı ve ılk kez boyle uzun yanı suan bıle yazarken de nasıl acıyo varya bırde sag gogsumun kahverengı bolumunde damar cok belırgınlesmıs anlam veremedım valla
ben önce nezin paylaştığı o cızırtılı melodiyi dinledim 10 gün 3 cm o buyuttu 1 cm de yağ toplamda 4 cm buyudu şimdi de telkini dinlyrm bugun 8. günüm gerçi reglm ama dolgunluk var hafıf belirtilerde var .
Kızlar bugun 20.gunum ve 6 saat dınledım sabahdan berı ancak sag gogsumde yaklasık bır saattır agrı var ve gecmıyo oyle sanıyelıkde degıl gırıyo cıkıyo sık sık sekılde sıddetı de rahatsız edecek kadar anlamadım valla reglımın de ılk gunu ama hıc agrı olmaz benım sıser bıde dokununca acır ama bu farklı resmen sızı ve ılk kez boyle uzun yanı suan bıle yazarken de nasıl acıyo varya bırde sag gogsumun kahverengı bolumunde damar cok belırgınlesmıs anlam veremedım valla
büyüdümü büyüyor mu kii
ya neden 21 gün dinliyoruz 21 gün sonra bırakmamız mı gerekiyo neden 21 yani 21 sonunda büyüdü yada büyümedi nolcak 21 günün sonunda süreç nasıl işliyoo
bence büyümeyle ilgilidir, ben bu telkini dinlerken sırtıma veya koltuk altıma ağrı girmedi hiç, göğüslerim kaşındı ve sızladı başlarda
ayy ne bılıyım buyuyomu ne ama cok agrım var suan yaa sag gogsumde cnm 21 gun de bılınc altı bunu kodluyomus ondan sonra dınlemesen bıle buyume surecı devam edıyomus o yuzden eger kı bırakdık bakdıkkı buyume durdu tekrar21 gun daha dınlerız heralde
hiiiiiiiiii nasıl yaniiiiiiiiiiiiiii 21 günde bilinç altı kodluyor sonra dinlemesek bile büyüyomu ya alır başını gidersee anneannemin ki gibi karnıma kadar inerse hiiiiiiiiii naparım o zamannnnnnnn kafam gibi kocaman kocamanlarııı :)))))))
büyüsünde bide büyümesini durdurmak için telkin dinleriz :))) hahaha :
hiiiiiiiiii nasıl yaniiiiiiiiiiiiiii 21 günde bilinç altı kodluyor sonra dinlemesek bile büyüyomu ya alır başını gidersee anneannemin ki gibi karnıma kadar inerse hiiiiiiiiii naparım o zamannnnnnnn kafam gibi kocaman kocamanlarııı :)))))))
canım senın artık son günlerin ondandır iyice etkisini gösterdi bir de reglınde etkısı olyrdr bende ıkı agrı birleşti sırtım çok agryr benımde o kahverengi bölümde pütür pütür kabarcıklar oluyor dinlerken bende anlamdm ne olyr
canım senın artık son günlerin ondandır iyice etkisini gösterdi bir de reglınde etkısı olyrdr bende ıkı agrı birleşti sırtım çok agryr benımde o kahverengi bölümde pütür pütür kabarcıklar oluyor dinlerken bende anlamdm ne olyr
bu 20 gunde zaman zaman her turlu agrı sızı butun belırtıler oldu bende zaten ancak hıc bu kadar uzun surelı bı agrı olmamısdı ve bu kadarda sıddetlı olmamısdı sanırım 21gunden sonra agrılar artıyo buyume gerceklesıyodur da ondandır ınsallah
kabarcık degılde o kısımda kı damar belırgın olmus sag gogsumde ama agrıyan gogsumde yanı hala devam edıyo agrı ayy bundan sonra boylemı olacak yaa anlamadım kı cnm benım regl donemınde hıc olmaz oyle agrı sızı sadece dokununca acırdı sıslık olurdu bu tamamen telkınden sanırım off zorlanıyorum yaa degısık pıs bı agrı