Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

hıc bır belırtı de mı yok cnm sızı kasıntı gıbı bıseydemı olmadı:44:

canım kaşıntı vardı ama o da yok artık:KK59:[/QUOTE]

kızlar zaten her gün ağrı sızlama olmyr mesela dün bende bir şey yoktu bugun agrılar oluştu hafif hafif. sabırla beklememız gerek

canım kaşıntı vardı ama o da yok artık:KK59:

kızlar zaten her gün ağrı sızlama olmyr mesela dün bende bir şey yoktu bugun agrılar oluştu hafif hafif. sabırla beklememız gerek[/QUOTE]

bende hiç ağrı yok sadece bi kasıntı olmustu o da gecti hiçbişey de olmuyo off off:KK43:

şimdi destkli çamaşırdan kurtulmamız mı gerekiyor. yoksa hiç alakası yokmu büyüyenler silikonlu kullanmayı bıraktılar mı yoksa ne takarsan tak mı ona bi açıklık getirsek süper olur

şimdi destkli çamaşırdan kurtulmamız mı gerekiyor. yoksa hiç alakası yokmu büyüyenler silikonlu kullanmayı bıraktılar mı yoksa ne takarsan tak mı ona bi açıklık getirsek süper olur

ben evdeyken sütyen takmıyorum zaten dısarı çıkarkende slikonlu takıyrm ben buyuseler de slikonlu takarım çünkü bende sarkıklıkda var bıraz kılo alıp vermemden dolayı. hem slikonlularla daha güzel duryr alıstım onlara ben dgerı tuhaf gelir

ben evdeyken sütyen takmıyorum zaten dısarı çıkarkende slikonlu takıyrm ben buyuseler de slikonlu takarım çünkü bende sarkıklıkda var bıraz kılo alıp vermemden dolayı. hem slikonlularla daha güzel duryr alıstım onlara ben dgerı tuhaf gelir

ben hiç silikonsuz kullanmadım. bi çoğu yatarken çıkartıyor ben ne evde ne yatarken çıkartıyorum yapışık gibiyiz.

sende çamaşırlı olmana ragmen büyüdüyse çamaşırla alakası yok yani

ben hiç silikonsuz kullanmadım. bi çoğu yatarken çıkartıyor ben ne evde ne yatarken çıkartıyorum yapışık gibiyiz.

sende çamaşırlı olmana ragmen büyüdüyse çamaşırla alakası yok yani

bende sütyen yokken büyüdü ama btnce telkin yine aynı sütyenleri kullancgm küçük gelmesse tabii:KK1:

cnm sen 20 cm kadar buyuttgnde nasıl büyüdüler başka neler kullandın
MASAJLA OLDU ISTE CNM BUYUTUCU YAG SONRA DIGER YAGLARLA MASAJ BUZ MASAJI FALAN BAYA BISEY YAPTIM ISTE 4CMDE MELODI BUYUTTU EN SON 98E KADAR GELDI AMA ISTE ICI BOSDU AMA TELKINLE SIMDI DOLGUNLUKDA BASLADI CNM BAKALIM SONUC NE OLACAK
hıc bır belırtı de mı yok cnm sızı kasıntı gıbı bıseydemı olmadı:44:

canım kaşıntı vardı ama o da yok artık:KK59:[/QUOTE]

21 GUNE TAMAMLA CNM OLUR INSALLAH BAZILARINDA GEC VERIYO TEPKI VUCUT SANIRIM SENINDE OYLE BIZDE OLUYODA SENDE NEDEN OLMASINKI NEYIN EKSIK DEMI AMA SEN DEVAM ET TATLIM PES ETMEK YOK:KK34: BU ARADA BEN HIC TAKMIYORUM SUTYEN KIZLAR NE DOLGULU NE DOLGUSUZ SERBEST RAHAT BUYUYOLAR:KK52:

benim 11. gunum hala bisey olmadı :KK25:

yalnız değilsin canım benimde 9. günüm ama toplasan 5-6 defa kaşıntı ağrı vb. hissetmişimdir ama yılmak yok zaten asıl 21 günü doldurduktan sonra etkilerin ortaya çıkması lazım erken etki eden arkadaşlarınkinde telkin çabuk ele geçirmiş bilinçaltını bizimki dirayetli sanırım ama dediğim gibi yılmak yok 21 günde etki etmezse 1 hafta ara verip 21 gün daha dinliyoruz

Son düzenleme:
yalnız değilsin canım benimde 9. günüm ama toplasan 5-6 defa kaşıntı ağrı vb. hissetmişimdir ama yılmak yok zaten asıl 21 günü doldurduktan sonra etkilerin ortaya çıkması lazım erken etki eden arkadaşlarınkinde telkin çabuk ele geçirmiş bilinçaltını bizimki dirayetli sanırım ama dediğim gibi yılmak yok 21 günde etki etmezse 1 hafta ara verip 21 gün daha dinliyoruz

ben bayadır dinliom kaç gün oldu acba bilmiom ki D:

yalnız değilsin canım benimde 9. Günüm ama toplasan 5-6 defa kaşıntı ağrı vb. Hissetmişimdir ama yılmak yok zaten asıl 21 günü doldurduktan sonra etkilerin ortaya çıkması lazım erken etki eden arkadaşlarınkinde telkin çabuk ele geçirmiş bilinçaltını bizimki dirayetli sanırım ama dediğim gibi yılmak yok 21 günde etki etmezse 1 hafta ara verip 21 gün daha dinliyoruz

aynen cnm bende etkı ettıgı halde bakalım 21 gun devam edecem hatta bır ay sonra bır hafta ara verecem o bır haftada etkı durursa bı 21 gun daha dınleyecem dınlemekle bısey kaybetmıyoruz sonucda demı ama:KK76:

aynen cnm bende etkı ettıgı halde bakalım 21 gun devam edecem hatta bır ay sonra bır hafta ara verecem o bır haftada etkı durursa bı 21 gun daha dınleyecem dınlemekle bısey kaybetmıyoruz sonucda demı ama:KK76:

öyle tabi canım ben iyiden iyiye alıştım müziğe dinlediğimi bile unutuyorum çoğu zaman birde bakıyorum ki saatler geçmiş :KK34: canım 21 günden sonra istersen 1 hafta ara ver telkinde nadas süresiymiş o ben öyle okumuştum nette

çörekotu yağına bulaşma derim ben çok az kullanmama rağmen göğsümün uçlarına yakın kısımlarda koca koca siyah kıllar çıktı

herkeste aynı etkiyimi gösterio acaba. tüy çıkmasını engelleyen bişiler vardır aktara sormak lazım

öyle tabi canım ben iyiden iyiye alıştım müziğe dinlediğimi bile unutuyorum çoğu zaman birde bakıyorum ki saatler geçmiş :KK34: Canım 21 günden sonra istersen 1 hafta ara ver telkinde nadas süresiymiş o ben öyle okumuştum nette

tamam cnm o zaman bır ay a tamamlamayım 21gun dolunca bır hafta ara vereyım bende dedım ya sana unutuyo ınsan dınledıgını kulagında alısıyo muzıkden yana sıkıntı yok yanı:KK9:

X