Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

herkeste aynı etkiyimi gösterio acaba. tüy çıkmasını engelleyen bişiler vardır aktara sormak lazım
canım bu sitede çok kişiden duydum kıllanma yapıyor diye hatta arkadaşım bana saç dökülmesi için tavsiye etmişti çörek otu yağını düşünki kılların dostu kendisi :) ama yinede sen bilirsin canım dene istersen bir

çörekotu yağına bulaşma derim ben çok az kullanmama rağmen göğsümün uçlarına yakın kısımlarda koca koca siyah kıllar çıktı

sana sonuna kadar katılıyorum cnm bın pısmanım yaa 20 gun kullandım ama keske hıc yapmasaydım dıyorum :KK43:

bebem themrayı nerden alıoz nasıl bşy bi sölermisin

şirinevlerden aldrdm arkdsma aktardan fiaytı 25 tl içinde bir çok bitkisel yağ var yeşil çay yağı nar çekirdeği yağı üzüm çekirdeği yağı melisa yağı rezene yağı vs. bunlarının karısımından oluşuyor sabah akşam masaj yaparak sürüyorsun bana etki etti fakat sivilce yaptı o yuzden kestim bu arada telkini dinliyorum sivilcelerim battı bıraz iyice geçsin yine başlycgm kullanmaya

sana sonuna kadar katılıyorum cnm bın pısmanım yaa 20 gun kullandım ama keske hıc yapmasaydım dıyorum :KK43:

canım ben toplasan 3 defa kullanmışımdır bana hediyesi simsiyah kıllar oldu neyse büyüsünlerde ben onlarada razıyım şimdilik :KK9:

bugün çok fena sırtım ağrıyor telkindenmidir acaba:KK53:

şirinevlerden aldrdm arkdsma aktardan fiaytı 25 tl içinde bir çok bitkisel yağ var yeşil çay yağı nar çekirdeği yağı üzüm çekirdeği yağı melisa yağı rezene yağı vs. bunlarının karısımından oluşuyor sabah akşam masaj yaparak sürüyorsun bana etki etti fakat sivilce yaptı o yuzden kestim bu arada telkini dinliyorum sivilcelerim battı bıraz iyice geçsin yine başlycgm kullanmaya

bütün aktarlarda olmuomu

kızlar bnm gögüslerimde sağa masaj yapıorum sol fena ağrıo sola yapıorum sağ fena ağrıo noluo len böle anlamadım he :d:KK53::KK53:

canım ben toplasan 3 defa kullanmışımdır bana hediyesi simsiyah kıllar oldu neyse büyüsünlerde ben onlarada razıyım şimdilik :KK9:

Bugün çok fena sırtım ağrıyor telkindenmidir acaba:KK53:

cnm sırt kol agrısı ılk gunlerde bendede cok oldu sonra koltuk altına dogru bı agrı hepsıne hazırlıklı ol:KK9:

telkin metninde yediklerimizle alakalı bir cümle varya kızlar diyorum acaba ben memişlerime yağ yapacak şeyler yemiyormuyum aaay her ihtmali düşünüyorum walla :KK9: bende biraz proteine yönleneyim :KK54: ama 21 günüm dolar dolmaz etkisi olmasa da öncelikli olarak sigarayı bırakma telkinini dinleyeceğim ondan sonra bu telkini tekrar dinlerim şuna bak ya memişlerim sağlığımın bile önüne geçmiş :KK53:

cnm sırt kol agrısı ılk gunlerde bendede cok oldu sonra koltuk altına dogru bı agrı hepsıne hazırlıklı ol:KK9:

canım senin paylaştığın melodi varya o beni resmen felç etmişti 6 kere dinledim sadece 2-3 gün feci boyun ağrısıyla gezdim hatta 2. gün yataktan kalkamadım :KK53:

canım senin paylaştığın melodi varya o beni resmen felç etmişti 6 kere dinledim sadece 2-3 gün feci boyun ağrısıyla gezdim hatta 2. gün yataktan kalkamadım :KK53:

o bende de sırt ağrısı yapmıştı çok. ama etkili oldu 3 cm büyüdü nezcım tekrar tşk ederım :KK71:

X