Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

Kızlar ben uzun süredir takipçiydim ancak yeni üye oldum bunun sebebi de size telkinin sonuçlarını yazmak.Herkeste aynı sonucu vermeyebilir yaş ve inanma faktörü çok etkiliyor sonuçta.Ben 17 yaşımdayım normalde ergenliğe girenlerin göğüsleri o sene olgunlaşır.Malesef benim yok denecek kadar az.Tibetin 5 hareketini yapıyordum 8 gündür,ordaki yorumlarda telkin dinliyorum bi yandan da bunu yapıyorum diyeni gördüm.Dedim Allah Alkah telkin nedir.Araştırdım baktım çoğu işe yaramadığını yazmış zaten inanmıyordum felan yazmış.Çok uzadı ama sonuç olumlu kızlar.Ben şuan 3. gündeyim,hem tibet hareketlerini yapıyordum hem iki gündür 5 er saat telkin dinledim.Dinlerken başka bir şeyle meşgul olmadım içimden sürekli göğüslerim büyüyor,bunu hissedebiliyorum gibi şeyler tekrar ettim.İki gün sonunda bu sabah ölçtüm 3 cm şimdiden farketmiş.Kesinlikle inanın eğer gelişiminizi tamamlamadıysanız zaten daha kolay olacaktır.Ben sizler gibi bir çok şey denedim hiç biri olmadı diyemicem.İki gün masaj yaptım bi sızlama olmayınca bıraktım.Bu telkin ilk günden sızlattı zaten tahmin ediyordum.Allahım binlerce kez şükürler olsun sana,sonunda kendimi kadın gibi hissedebilicem.Bol bol Allaha dua edin er ya da geç hayırlıysa kabul edecektir.Bu arada Allah iftar masasında ezanı beklerken edilen duayı cevapsız bırakmazmış ramazandayız aklınızda bulunsun,bol bol dua edin inşallah hayırlısıysa olacak kızlar başarıcaz:KK9:

hiçbir türlü indiremedim linki mail atar msn deryamartinovic@hotmail.com

Kızlar meraba bu teklinle ilgili gogus büyütme sesi verilmiş buraya ama suan acilmiyor gogus buyuten o telkinli sesi biri bana atabilirmi lutfen

masaj dediler, yağ dediler, krem dediler çay dediler..denemediğmiz halt kalmadı bu işe yararsa çok gülerim :KK70::KK70:

X