- 6 Aralık 2009
- 29
- 0
- 45
Bana da yollarmisiniz telkin disyasini sedefselen@hotmail.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar youtube da '' telkin1 '' isimli fon muziğini dinliyceksiniz ses dosyası oLütfen banada msj attın fatmacebecii@hotmail.com
Youtube a telkin1 yazinca cok fazla video cikiyo birinde pembe cicekler var birinde robot falan dogrusu hangisi tsk lerarkadaşlar youtube da '' telkin1 '' isimli fon muziğini dinliyceksiniz ses dosyası o
Lütfen bana da gönderir misiniz2. 21 deyim. Bu sefer oluyor biliyorum, inancım tam kararlıyım
Ben dinliyorum saatlerdir. YouTube dakika pembe çiçekli olan meee top isimli kullanıcı tarafından eklenen. İsmi telkin 1 doğru mu acabaArkadaslar meraba ben yeni uye oldumda bu video youtubtaki ustunde gul resmi olan 3 dakikalik tee too diye birinin yukledigi video mu yanlis brisey dinlemek istemeyiz sonucta cevaplayanlara simdiden tesekkurler
Ben indiremedim nasıl indiriyoruzumarım işe yarar teşekkürler
Banada gönderebilir misinizGönderdim iyi dinlemeler
Banada gönderebilir misiniz
Banada atar mısınız lütfenGönderdim iyi dinlemeler
Daha yeni başladım dün ama uygulayanlar var büyüdüğünü söylüyorlar kendini inandırmak lazımne zaman indirdin canım nasıl faydasını gördün mü peki....
dinleyen arkadaşlar nasıl faydasını gördünüz mü
bide bu müzikte hafif cızırtılar geliyor onlar mı telkin onun dışında fon müziği
2 21 3 21 ne demek anlamadım benMerhaba;
2.21 bitti. 7 gün aradayım. Cuma 3.21 e başlicam. Yavaş ve istikrarlı gidiyor. Bize tek lazım olan sabır ve istikrar. Gerekirse 6.21 bile yaparım İlk defa bi yöntemde az da olsa bir biyime hissettim çünkü. Benimkiler yumurta idi ama sahanda yumurta