Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kızlar telkin 1 azın youtube çıkıyor
geldim arkadaslaaarrr
facete ogretmen atamaları haberını kutluyordum arkadaslarla
kızlar bunları hazırlamak ıcın bır program kullanıyorum.. su an sıze hazırlamıs oldugum bu ses dosyasını ınternette paralı satısa cıkarıyorlar.. tek bır dosya 50 Tl..
kesınlıkle ıcerısınde benım sesımı duyamazsınız.. dedıgım gıbı kendı sesım muzıgın ıcerısıne gomulu.. bunun ıcın programda ayarlamalar yapıyorum.. sesımı bılınc duzeyınız degıl bılıncaltınız algılayacak.. butun subliminal ses dosyaları boyle hazırlanır..
arkadaslar lınkte bır problem yok ama ben rapid'e de yukleme yaptım..
Buradan İndiriniz
4.günümdeyim, geceleri dinlediğim halde ilerleme kaydettim. normalde şiş olduğunda bile sönük duruyorlardı artık hep dolgunlar... ölçmedim benimkini ama destekliyi bile dolduramıyordum,şimdi tam oturuyor desteklide... süper...
- aklıma geldikçe şerbetçiotu ve rezene çayı içiyorum. ikisini karıştırarak... bakalım sonuç ne olacak?
Aynen bende sen gibi omu bumu derken rezene yağını keşfettim bide çörekotu yağı sabah birini akşam birini sürdüm sonuç mükemmel tavsiye ederimmasaj dediler, yağ dediler, krem dediler çay dediler..denemediğmiz halt kalmadı bu işe yararsa çok gülerim