Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

merhaba aranıza yeni katıldım bende göğüslerinden muzdarip olanlardan biriyim telkinli ses dosyasına ihtiyacım var:110::110::110: yardımcı olurmusunuz :110::110::110: mail adresimi versem ses dosyasını banada gönderir misiniz :KK17::KK17::KK17:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu telkini atabilecek var mi acaba konu baya eski ama belki duyan olur sesimi

Şimdiden teşekkürler :)

geldim arkadaslaaarrr :KK43:
facete ogretmen atamaları haberını kutluyordum arkadaslarla :KK53::KK53:

kızlar bunları hazırlamak ıcın bır program kullanıyorum.. su an sıze hazırlamıs oldugum bu ses dosyasını ınternette paralı satısa cıkarıyorlar.. tek bır dosya 50 Tl..

kesınlıkle ıcerısınde benım sesımı duyamazsınız.. dedıgım gıbı kendı sesım muzıgın ıcerısıne gomulu.. bunun ıcın programda ayarlamalar yapıyorum.. sesımı bılınc duzeyınız degıl bılıncaltınız algılayacak.. butun subliminal ses dosyaları boyle hazırlanır..

arkadaslar lınkte bır problem yok ama ben rapid'e de yukleme yaptım..

Buradan İndiriniz

Merhaba Parfait ben indiremiyorum hata veriyor :silah: yardimci olur musun acaba. Hatta yollayabilirsen çooook sevinirim.

Merhaba gogus buyutme ile ilgili telkin dosyasini banada gonderebilir misiniz ?simdiden tsk ederim

merhabalar

canım bende sonuçları merak ediyorum gerçekten etkili bir yöntem mi acaba ya ? hap krem için yalan diyorlar ne kadar doğru bilemiyorum.. estetik dışında etkili başka bir yöntem yok mudur canlar ya ? öpüldünüz teşekkürler

4.günümdeyim, geceleri dinlediğim halde ilerleme kaydettim. normalde şiş olduğunda bile sönük duruyorlardı artık hep dolgunlar... ölçmedim benimkini ama destekliyi bile dolduramıyordum,şimdi tam oturuyor desteklide... süper...

- aklıma geldikçe şerbetçiotu ve rezene çayı içiyorum. ikisini karıştırarak... bakalım sonuç ne olacak?

Dosyayı banada atarmısın canım rica etsem

X