Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

Kızlar telkini dinlemeye yeni başladım ben yaklasık dört gündür de şerbetçi ve hayıt içiyorum ve posalarıyla nemlendiricimi karıştırdım hergün masaj yapıyorum bugünde telkinde başladım düzenli dinlemeye tabi...:KK76:

Ama konu acılalı yıllar olmuş ve eskiden de deneyen bi sürü arkadaşımız var sonuçları merak ediyorum büyüme dolgunluk oldu mu ???:KK45:
Sonuçları yazalım moral destek tam gaz hadi kızlaaarrrrr

Kızlaarr benimde telkinde bugün 6. günüm son 2 günümde eksik dinlememe rağmen gelişmeler var 2cm lik bi büyüme var ve dedikleri gibi yağlanma var bendedee inanalım olacak bu işş :KK70:

Kızlaarr benimde telkinde bugün 6. günüm son 2 günümde eksik dinlememe rağmen gelişmeler var 2cm lik bi büyüme var ve dedikleri gibi yağlanma var bendedee inanalım olacak bu işş :KK70:

Ayy tebrikler canım sevindim bende de büyüme var ölçüm yapmıyorum ama bakınca fark ediyorum olacak olacaakkkk :KK71:

4.günümdeyim, geceleri dinlediğim halde ilerleme kaydettim. normalde şiş olduğunda bile sönük duruyorlardı artık hep dolgunlar... ölçmedim benimkini ama destekliyi bile dolduramıyordum,şimdi tam oturuyor desteklide... süper...

- aklıma geldikçe şerbetçiotu ve rezene çayı içiyorum. ikisini karıştırarak... bakalım sonuç ne olacak?
Merhaba telkin dosyasını banada atarmısın seyda_0765@hotmail.com

X