Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

Yıllardır bu siteyi takip ediyorum ancakbugün aranıza yeni katıldım bu konu sayesinde :) ben daha önce küç yedim balla karıstırıp her gece bi tatlı kaşığı. O da çok işe yaradı. Bi ara da şerbetçi otlu kremi yaptım ama iki hafta sürdürebildim ona rağmen çok büyümüşlerdi. Bırakınca küçülmüşlerdi ancak eskisi kadar küçük görünmüyorlardı. Bugün de telkine başlıyorum. Sizden aldığım gazla tam gaz devam edecegim. Bilinçaltının gücünü yadsıyamayız. Yaşasın Freud :)

bana da gönderebilir misin canım ses dosyasını rica etsem??

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar ben bugün başladım telkine UMARIM İŞE YARAR ARTIK GÖĞÜSÜ BÜYÜK KADINLARA İÇ GEÇİRMEKTEN YORULDUM çok şükür sağlıklıyım fakat buda insanda müthiş özgüven eksikliği oluşturuyor..silikonlarada güven olmuyor maaliyetide cabası..SON UMUDUM TELKİN...

kızlar ben bugün başladım telkine UMARIM İŞE YARAR ARTIK GÖĞÜSÜ BÜYÜK KADINLARA İÇ GEÇİRMEKTEN YORULDUM çok şükür sağlıklıyım fakat buda insanda müthiş özgüven eksikliği oluşturuyor..silikonlarada güven olmuyor maaliyetide cabası..SON UMUDUM TELKİN...

Rica etsem bana gönderebilirmisinz, şimdiden teşekkürler ..
cool_2502@hotmail.com:KK1:

Ses dosyasını bir türlü bulamadm bana atabilimsnz ? cool_2502@hotmail.com

Ya kızlar siz kaç tane 21 yapıyosunuz ? 1 tane yapmak yeterli değil mi yoksa:O

Ben internette okudum bu tür telkinlerin işe yaraması için 21 gün aralıksız dinlenip sonra 7 gün ara verilmesi gerekirmiş. Ardından yine 21 gün dinleyip 7 gün ara ve tekrar 21 gün dinleyip 7 gün ara. Bu şekilde. Arada ihtiyaç duyarsan tekrar dinleyebilirmişsin beynin unutmaması için. Ben bu tip şeylere inanmaya başladım artık. Elinde bu ses dosyası varsa bana da mail atabilir misin acaba canım, bir türlü indiremedim de:/

KIZLAR NASIL GİDİYO?ben 3 saat anca dinleyebiliyorum ona rağmen beynim patlıycak gbi oluyo bi anda dinlemediğim halde..ama kulağımda hep o müzik çok sıkılıyorum of :KK43:(((

21 yaşındayım 75 dolgusuzu tam dolmuyor ve dolgulu kullanmaktan nefret ediyorum ! Takarken miiis çıkarınca pııss sönüyor.. Her neyse kızlar yaklaşık 3 gündür dinliyorum çalıştığım için zaman buldukça dinliyorum saatte hiç bakmadım. 3-4 saat falandır diye tahmin ediyorum. Ne dinlediğimi soranlara açık açık diyorum alay konusu oluyorum ama umrumda değil ! :KK36: Değişikliklere gelelim ; sanki biraz şekli yuvarlaklaşmaya başladı ağrılarım var (dinlerken sanki artıyor) dolgunluk kimi zaman var gibi yok gibi o yüzden tam bir şey diyemiyorum :KK9: Fazlasında gözüm yok 75 detseksizden (kumaş gibi olandan) taşsın 80ni doldursun yeter :KK30:

Merhabalar ben de yeni üye oldum :) daha önceden takip ediyordum siteyi. Bu ses dosyasını bu forumda bulup dinlemiştim çok değil günde iki saat ya dinliyordum ya dinlemiyordum, ilk bir hafta etkisini gördüm az da olsa, sonra geçmedi etkisi. Ama bi haftadan sonra bi gelişme olmadı ben de bıraktım zaten sonra :/

merhaba kızlar. merhaba parfait hanım. parfait hanım ben bu sizin yaptığınızın benzerini psikiyatrik rahatsızlığım için yapmıştım. bir miktar faydası olmuştu. ama benimkinde zayıfta olsa sesler işitiliyordu. tabiki ben telkin sözlerimi goldwave diye bir ses düzenleme programıyla frekansını yükselttim. yani sesleri oldukça tiz(ince) yaptım. böylece bilincim bu ince sesleri takip edemiyor ancak bilinç altım anlıyordu. fakat sizinki dört dörtlük olmuş. hem telkin seslerini
duymuyoruz hemde müzik keyfi yaşıyoruz. acaba siz kendi sözlerinize nasıl bir teknik işlem uyguladınız ki bilinciniz duymuyorda bilinç altınız duyuyor?ben bilgisayar ve programlar hakkında bilgiliyim, önemli teknik ayrıntıları açıklarsanız bana şifa yolunda büyük yardımınız dokunur. Teşekkür ederim.

Çok teşekkürler siteyi uzun zamandan beri takip ediyorum yeni üye olabildim, şimdi telkini indirdim değişiklik olursa mutlaka belirteceğim

X