Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

kızlar çok aradım bulamıyorum bana da gönderir misiniz lütfen tahta gibiyim çok mutsuzum :KK43:((((

Öncelıkle Merhabalar
aranıza yenı katıldım,
ses dosyasını banada gonderırsenız sevınırım

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba canim, ben gecen sene uyguladim bu telkini ama ilk 21'I bile bitirememistim ama bi agri bi dolgunlasma oldu. Ki ben de cok karamsar bir insanim. :) haftaya falan tekrar basliycam telkine. Bu sefer insallah yarida birakmam zaten yaz tatilinde bi isim yok. Sen de denemelisin bence ne kaybederizki? :))

hadi bakalım kızlar.. su tuhaf, rahatsız edıcı beyın dalgasından olsuturulmus melodılı dosyadan kurtarabılmeniz adına bunu hazırladım sizlere.. Oncelıkle bu ses dosyasının nasıl kullanılması gerektıgınden bahsedeyım bıraz..

Telkinli ses dosyamızı yani subliminal msj içeren ses dosyamızı 21 gun aralıksız dınlemenız gerekmekte. Cunku bılıncaltı kendısıne ıletılen msjı bu surec ıcerısınde tam olarak absorbe etmektedır. Gun ıcerısınde en az 6 saat dınlemenız gerekıyor.. 6-8 saat arası ideal dınleme suresıdır. Bir yandan işinize devam edip diğer yandan bunu da dınleyebılırsınız. İlla ki kullaklıkla dinleyeceksiniz diye bir şart yok. Muzık sesının duyabılecegınız olcude olması yeterlıdır. Ayrıca dınlerken sıkılmamanız adına slow bır parca da sectım sızlere..

Merak edenler için hazırladıgım telkın ıcerıgını de eklıyorum. Soz konusu bu telkın hazırlanmıs olan ses dosyasının ıcerısıne gomulmustur. Sız sadece muzık sesini duyacaksınız ama ıcerısınde kendı seslendırıgım bu telkin cumleleri yer almakta..

Telkin Metni

* Bir şeyler oluyor.

* Zihnim göğüslerimi istediğim ölçüde büyütüyor.

* Ulaşılabilir tüm büyüme hormonları, ölçüsünü büyütmek için gögslerime yönleniyor.

* Tüm erişilebilir gıdalar gögüslerime yönleniyor.

* Gögüslerimin sağlığı, canlılığı ve boyutu artıyor.

* Ölçüsünü artırmak ve daha büyük ve dolgun kalması için göğüslerime doğru kan akışı artıyor.

* Zihnimin sonsuz gücünü, göğüslerimin boyutunu artırmak için kullanıyorum.

* Göğüs ölçüm hakkında kendinime güvenim artıyor.

* Göğüslerim muazzam bir ölçüdeler ve oldukça dolgunlar.

* Göğüs ölçümden memnunum.

* Beni geri tutan tüm zihinsel kalıpları, sınırlayıcı inançları ve negatif düşünceleri gideriyorum.

* Daha dolgun, büyük, canlı ve de saglıklı goguslere sahıbım..

* Şükürler olsun.. Teşekkür ederim...

Not: Bu telkin ve de ses dosyası tamamen bana aittir. Hiçbir sekılde hiçbir yerden alıntı yapılmamıstır..

çok merak ettim bana da göndere bilirmisiniz rica etsem ? cool_2502@hotmail.com

Merhabalar. Bir süre önce bu yöntemi denemiş ve sonuç almıştım hatta kaç cm büyüdüğünü yazmıştım buraya. Büyüme kalıcı oldu ancak baya kilo verdim ve göğüslerim de küçüldü. Tekrar başlamak istiyorum ama ses dosyası diğer hafıza kartımda kaldı ve hafıza kartını çalıştıramıyorum :KK50: elinde ses dosyası olan yükleyip link versin lütfen, başlarda birçok kişi indirmişti

Merhabalar. Bir süre önce bu yöntemi denemiş ve sonuç almıştım hatta kaç cm büyüdüğünü yazmıştım buraya. Büyüme kalıcı oldu ancak baya kilo verdim ve göğüslerim de küçüldü. Tekrar başlamak istiyorum ama ses dosyası diğer hafıza kartımda kaldı ve hafıza kartını çalıştıramıyorum :KK50: elinde ses dosyası olan yükleyip link versin lütfen, başlarda birçok kişi indirmişti
Merhaba, kaç santim büyütmüştünüz ve ne kadar acaba çok fazla sayfa olduğu için eski mesajınızı bulmak zor ondan soruyorum:KK17:. Bi de mail adresinizi özel mesaj atın bana dosyayı göndereyim size internete koymayı beceremem çünkü:KK14:

Merhaba, kaç santim büyütmüştünüz ve ne kadar acaba çok fazla sayfa olduğu için eski mesajınızı bulmak zor ondan soruyorum:KK17:. Bi de mail adresinizi özel mesaj atın bana dosyayı göndereyim size internete koymayı beceremem çünkü:KK14:

4.5 cm büyümüştü ama ben çok düzenli dinlememiştim yani 4 saat falan belki, 18 gün yapmıştım sanırım sonra da düzenli yapmadığım için işe yaramamıştır diye ölçmemiştim, birkaç ay sonra ölçünce durumu farkettim :nazar: ama gerçekten büyüyeceğine inanmak gerekiyor.

Teşekkür ederim canım buldum dosyayı :21:

arkadaslar yazdiklarinizin cogunu okudum ama hangi linke tiklasam acilmadi telkin dosyasi. rica etsem biri benm de mail adersime atabilir mi? bi an once ben de baslamak istiyorum. ise yararsa duaciniz olucam cidden :)

X