Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

2.21 i bugün bitiriyorum ..şimdi şöyle 1.21 de pek bir şey farketmedi.2.21 in basları ve ortalarında baya bir dolgunlastı ,yani hiç böylesine dolgunluk olmadı ama adet öncesi sönme oldu.neredeyse 1080 sayfa olmus ve yorumları teker teker ıncelersen adet öncesı sönmeler oluyormus ama adettensonra tekrar geri geliyormus ..adetım henuz bıttı sımdı dolgunlugu gerı beklıyorum.3.21 i bitirince haber verırım :)

Evt bende okudum biraz tamam canim sonuclari burda paylasip destek olalim birbirimize...
Hadi beynimmm her turlu msj bilincaltina yollaniyo aliyosun madem bunu da al bakalim ))

çok teşekkür ederim :) şimdi aklıma takılan bir şey var, bu telkin dosyalarının hepsi aynı ölçüde etki ediyor mu yoksa en iyileri en çabuk etki edenleri var mıdır sizce

Hayır lakin etki hızı senin inancına bağlı.ne kadar çok inancla baslamıssan o kadar cok etkı edecektır aksı takdırde büyümesi telkının cabuklugu ıle alakalı değildir :))

Yıllardır bu siteyi takip ediyorum ancakbugün aranıza yeni katıldım bu konu sayesinde :) ben daha önce küç yedim balla karıstırıp her gece bi tatlı kaşığı. O da çok işe yaradı. Bi ara da şerbetçi otlu kremi yaptım ama iki hafta sürdürebildim ona rağmen çok büyümüşlerdi. Bırakınca küçülmüşlerdi ancak eskisi kadar küçük görünmüyorlardı. Bugün de telkine başlıyorum. Sizden aldığım gazla tam gaz devam edecegim. Bilinçaltının gücünü yadsıyamayız. Yaşasın Freud :)

ben indiremiyorum siz yollarmısnız
tuzzumm@hotmail.com

İnsanları yanlış yönlendirmeyin. Mesela bu yöntemi denedim ve sonuç aldım ama buraya yazmadım çünkü önceki sayfalarda zaten işe yaradığından bahsedilmiş. Herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyor bu şekilde konuşmanız hoş değil.

Arkadaşlar ben bu yöntemi denemiştim baya önce. Düzenli ve günlük 6 saat bile dinleyemedim. Yaklaşık bir ay dinledim sonra unuttum. Başlarken göğüslerimi ölçmüştüm. Dinlemeyi bıraktıktan bir süre sonra aklıma geldi ve ölçeyim dedim, 4-5 cm büyümüşler. Göğüslerim küçük değil zaten ama yine de merak edip denemiştim. Mesela şuan ölçüyorum ve 0.5 cm bile oynamıyor nerdeyse, hep aynı. Gerçekten inanarak dinlerseniz sonuç alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…