Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gönderdim , mailini kontrol edebilirsin
2.21 i bugün bitiriyorum ..şimdi şöyle 1.21 de pek bir şey farketmedi.2.21 in basları ve ortalarında baya bir dolgunlastı ,yani hiç böylesine dolgunluk olmadı ama adet öncesi sönme oldu.neredeyse 1080 sayfa olmus ve yorumları teker teker ıncelersen adet öncesı sönmeler oluyormus ama adettensonra tekrar geri geliyormus ..adetım henuz bıttı sımdı dolgunlugu gerı beklıyorum.3.21 i bitirince haber verırım :)
emailinizi verin ordan gönderiyim buraya yuklememe izin vermıyor.
Hayır lakin etki hızı senin inancına bağlı.ne kadar çok inancla baslamıssan o kadar cok etkı edecektır aksı takdırde büyümesi telkının cabuklugu ıle alakalı değildir :))
Yıllardır bu siteyi takip ediyorum ancakbugün aranıza yeni katıldım bu konu sayesinde :) ben daha önce küç yedim balla karıstırıp her gece bi tatlı kaşığı. O da çok işe yaradı. Bi ara da şerbetçi otlu kremi yaptım ama iki hafta sürdürebildim ona rağmen çok büyümüşlerdi. Bırakınca küçülmüşlerdi ancak eskisi kadar küçük görünmüyorlardı. Bugün de telkine başlıyorum. Sizden aldığım gazla tam gaz devam edecegim. Bilinçaltının gücünü yadsıyamayız. Yaşasın Freud :)
ben indiremiyorum siz yollarmısnız
tuzzumm@hotmail.com
Gönderdim canım :)
telkinciler nerdesiniz? uzuuuun zamandır takip ediyorum bi allahın kuluda yaptım sonuç tamamdır demedi..buda demek oluyorki telkin fısss..başka yöntemler denemek gerekiyo artık tabi kim bulur bu yöntemi yada kimde ne kadar işe yarar muamma...ama bildiğim tek şey varsa 1075 sayfa dolusu yazının neticesi koca bi hüsran evet üzgünüm ama işe yaramadı...bunları yazmamın sebebi şu; buraya yeni gelen yada göz atan arkadaşlar telkin dosyasını indiremedik bizede yollayın falan demişler...dosyayı alamadık,dinleyemedik diye üzülmesinler en azından telkin saçmalığı ile kafaları şişmedi vede hayal kırıklığına uğramadılar...belki tepki bile alırım bunları yazmakla ama gerçek bu...haaaa aksini düşünen varsa buyursun gelsin..! bir buçuk aydır nerdeyse kimse uğramıyor..buda işe yaramadığının kanıtıdır diye düşünüyorum..herkese iyi geceler... göğüs büyütme yöntemindede denenmemiş vede gerçekten işe yarayan yöntemler bulmalarını diliyorum...
Canim ya benimde maili me atarmisin zahemt olmazsa simdiden tesekkurler:)) aylaa_18_@hotmail.comsüpersin canım duyarlılığın için tekrar teşekkürler