Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

arkadaşlar devam eden varmı?bugünü de atlattımmı 7.günüm bitmiş oluyor.(5 saat oldu)Birşeyler hisseden varmı aranızda yokssa herkes bıraktımı bu yöntemi emin değilim ama ortaya dğr dolgunluk oluştuğunu görüyorum ve bu telkini dinlediğim zaman göğüs uçlarım hep belirgin ara ara bi sancı gibi bişey girip çıkıyor.Birde bilinçaltım etkilenmiş olmalıki başladığımdan bu yana 2 gece kocaman göğüslerim oluyordu rüyamda. Ben inanıyorum ve başarıcam işallah...herkes başarır umarım...bu telkini hazırlayan arkadaşada çok tşkler sonuç ne olursa olsun karşılıksız birşey yapmış.

arkadaşlar devam eden varmı?bugünü de atlattımmı 7.günüm bitmiş oluyor.(5 saat oldu)Birşeyler hisseden varmı aranızda yokssa herkes bıraktımı bu yöntemi emin değilim ama ortaya dğr dolgunluk oluştuğunu görüyorum ve bu telkini dinlediğim zaman göğüs uçlarım hep belirgin ara ara bi sancı gibi bişey girip çıkıyor.Birde bilinçaltım etkilenmiş olmalıki başladığımdan bu yana 2 gece kocaman göğüslerim oluyordu rüyamda. Ben inanıyorum ve başarıcam işallah...herkes başarır umarım...bu telkini hazırlayan arkadaşada çok tşkler sonuç ne olursa olsun karşılıksız birşey yapmış.

Dinlediğim dönem benim de göğüslerimde bi hassaslık oluyodu. Ama düzenli dinleyemedim işte :S İnşallah etkisini görürsün.

merhaba bendede emzirdikten sonra kuculme oldu malesef
Bu telkini ilk dineleyenlerdenim. İse yaradigini belirtmek istedim. Tarif ettigin gibi oluyor sanki sut toplaniyormus gibi oluyor. Sonra buyuyorlar. Ben kilo verince geri kuculme oldu. Sonrada bir daha tam anlamiyla dinleyemdim zamanim olmadi. Devam et birakma gercekten ise yariyor.:-)

Bencede canım arkadaşlara katılıyorum inanarak dinlersen gerçekten bu telkin işe yarıyor. Ben üçüncü 21 deyim şuan eskiye nazaran farkedilir bir büyüme var. Ama bende 3. 21 i çok düzenli dinleyemiyorum. Ama durmak yok inanmak başarmanın yarısıdır derler.

Buradan İndirinz: breast.mp3 - 2.9 Mb

hadi bakalım kızlar.. su tuhaf, rahatsız edıcı beyın dalgasından olsuturulmus melodılı dosyadan kurtarabılmeniz adına bunu hazırladım sizlere.. Oncelıkle bu ses dosyasının nasıl kullanılması gerektıgınden bahsedeyım bıraz..

Telkinli ses dosyamızı yani subliminal msj içeren ses dosyamızı 21 gun aralıksız dınlemenız gerekmekte. Cunku bılıncaltı kendısıne ıletılen msjı bu surec ıcerısınde tam olarak absorbe etmektedır. Gun ıcerısınde en az 6 saat dınlemenız gerekıyor.. 6-8 saat arası ideal dınleme suresıdır. Bir yandan işinize devam edip diğer yandan bunu da dınleyebılırsınız. İlla ki kullaklıkla dinleyeceksiniz diye bir şart yok. Muzık sesının duyabılecegınız olcude olması yeterlıdır. Ayrıca dınlerken sıkılmamanız adına slow bır parca da sectım sızlere..

Merak edenler için hazırladıgım telkın ıcerıgını de eklıyorum. Soz konusu bu telkın hazırlanmıs olan ses dosyasının ıcerısıne gomulmustur. Sız sadece muzık sesini duyacaksınız ama ıcerısınde kendı seslendırıgım bu telkin cumleleri yer almakta..

Telkin Metni

* Bir şeyler oluyor.

* Zihnim göğüslerimi istediğim ölçüde büyütüyor.

* Ulaşılabilir tüm büyüme hormonları, ölçüsünü büyütmek için gögslerime yönleniyor.

* Tüm erişilebilir gıdalar gögüslerime yönleniyor.

* Gögüslerimin sağlığı, canlılığı ve boyutu artıyor.

* Ölçüsünü artırmak ve daha büyük ve dolgun kalması için göğüslerime doğru kan akışı artıyor.

* Zihnimin sonsuz gücünü, göğüslerimin boyutunu artırmak için kullanıyorum.

* Göğüs ölçüm hakkında kendinime güvenim artıyor.

* Göğüslerim muazzam bir ölçüdeler ve oldukça dolgunlar.

* Göğüs ölçümden memnunum.

* Beni geri tutan tüm zihinsel kalıpları, sınırlayıcı inançları ve negatif düşünceleri gideriyorum.

* Daha dolgun, büyük, canlı ve de saglıklı goguslere sahıbım..

* Şükürler olsun.. Teşekkür ederim...

Not: Bu telkin ve de ses dosyası tamamen bana aittir. Hiçbir sekılde hiçbir yerden alıntı yapılmamıstır..

Merhabalar öncelikle emeğinize sağlık. Konu açılalı epey bir zaman olmuş ancak ben yeni gördüm:KK43: Telkin le ile ilgi dosyayı indirebiliyorum ama dosya açılmıyor diyor acaba bir yerlerde yanlış mı yapıyorum. Bana bu konuda yardımcı olurmusunuz. Şimdiden teşekkür ediyorum....

birazsaçma bişey sorucam ama
bu programa benzer fakat göğüs büyütmeyle ilgili degil de derslere odaklanma,hızlı okuma gibi şeylerde yardımcı olabilecek programlar var mı acaba ?

Büyüdü mü göğüslerin? Büyüdüyse kaç cm büyüdü canım?

Evet büyüdü. Yalnız ben sadece telkin dinlemedim yine buradan araştırıp bikaç yöntem daha yaptım. Cm olarak şuanki halini ölçmedim ama şu şekilde anlatabilirim telkine başladığım zaman b cup dolmuyordu boşluktu. Şimdi doldurup taşırıyor.

başka neler yaomıştın? masaj mı? yoksa beslenmeyle ilgili mi?:KK49:
Evet büyüdü. Yalnız ben sadece telkin dinlemedim yine buradan araştırıp bikaç yöntem daha yaptım. Cm olarak şuanki halini ölçmedim ama şu şekilde anlatabilirim telkine başladığım zaman b cup dolmuyordu boşluktu. Şimdi doldurup taşırıyor.

küçü bende denemiştim daha sonra ama pek fayda etmedi. rezene denedim oda fayda etmedi. masaj sanki iyi gelmişti ama themranın yağını kullanmıştım kokusu ve göğüsümün sivilce dolmasıyla bırakmıştım.
Çörek otu yağıyla masaj yapmıştım bi şişeyi bitirene kadar. Küç alıp denemişliğim de var.

Dostum telkini bitirmek kaç ayını aldı?

3 21 yapılması gerekiyor. Ben ilkten yarım yamalak yapmıştım sürekli dinleyememiştim. Biraz aradan sonra 3 21 yaptım herkesin yaptığı gibi. Ama 3 21 sonunda şuanki boyutlarında değillerdi. Telkinden sonra dolgunlaşmaya devam etti. Bunun sebebinin de telkinde ''Zihnim göğüslerimi istediğim ölçüde büyütüyor'' kısmından kaynaklandığını diye düşünüyorum. Sonuçta cerrahi bi işlem uygulamıyoruz,birden dolgunlaşmasını bekleyemeyiz. Yavaş yavaş oldu yani.

küçü bende denemiştim daha sonra ama pek fayda etmedi. rezene denedim oda fayda etmedi. masaj sanki iyi gelmişti ama themranın yağını kullanmıştım kokusu ve göğüsümün sivilce dolmasıyla bırakmıştım.

Masajın faydası var evet. Ama küç,çörek otu vs bunların verdiği dolgunluk bırakınca gidiyo malesef. Belki uzun vadede kalıcı bi etkisi olabilir,o kadar uzun kullanmamıştım ben

kısacası britneyin dediği gibi ; you want a hot body? u better work b*tch! yaşım 20 ve telkinde 2.günüm. hadi bakalım!

X