Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

OFF Bende yarım bırakanlardan oldum.İşler okadar yoğunki bu siteye bile giremedim ama başladığım günden sonra değişiklik oldu.Keşke daha az dinlemek zorunda olsaydık...

kızlar ben bunu yazın yapmıştım düzenli olmasa da 21 gün yapmıştım ama çok düzensiz oldu sonra okul falan derken yarım kaldı ama geçenlerde aklıma geldi bi dinliyim dedim son 3 gündür 1 kere dinliyorum 1 kere dinlememe rağmen göğüslerim dolgunlaştı diyebilirim ben haftasonu şerbetçi otu kremine ve buna başlıcam kızlar:21:

Evet büyüdü. Yalnız ben sadece telkin dinlemedim yine buradan araştırıp bikaç yöntem daha yaptım. Cm olarak şuanki halini ölçmedim ama şu şekilde anlatabilirim telkine başladığım zaman b cup dolmuyordu boşluktu. Şimdi doldurup taşırıyor.

arkadaşlar indiremiyorum ben bu telkini lütfen yardımcı olur musunuz.. olumlu yorumlar okudukça meraklandım baya..

ayy aslında bos bır anmda baska sarkılara da aynı telkını gomeyım :KK51::KK51:
farklı sarkıları sıkılmadan dınlersınız :KK23::KK23:

parfait mrb hazırladığın telkini çok sonradan keşfedenlerdenim bu yüzden de linkler açılmıyo indiremiyorum.. burda bir sürü kişiye yazdım kimi cvp vermedi kimi de faydasız diyerekten silmiş.. ben de dinleyemedikçe daha da meraklanıyorum:) bana gönderebilirsen çok sevinirim..

X