Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

bu arada birinci telkinim bitti ama istediğim gibi bir büyüme olmadı belki bazı günler istikrarlı olup 6 saati tamamlayamadğm için sanki biraz yanlarda şişlik var gibi genede emin değilim bu sefer 2. 21e başladım göğüslerimde şu an baya şişlik oldu ama sanırım buda adet dönemim yaklaştığı için :KK43: inş iyi bir sonuç alır ve sizlerle paylaşırım

ya kızlar biraz sabredin ve dinleyin ben de dahil hiçkimse düzenli dinleyemiyo bunun da etkisi var ve memelerin büyümesi pat diye olmıcak herhalde azıcık dolgunluklarla olucak ilk 21 günde beyin kodluyomuş ben şu an yeni başlayabildim 2.21e tatil bayram derken hep gitti bu 2.21i de yapıcam 3.üye inşallah vaktim kalır okullarda başlıcak çünkü bir de ben aşırı zayıfım 40 kiloya düştüm en az bi 6-7 kilo almak için pekmez içicem ve ayrı olarak akşamları ballı süt içicem bunların etkisiyle artık 75 beden olsun önce sonra da c kup olsun allahım lütfen :KK43:((( resmen bedenim yok şu an 75 b cup destekli takıyorum onda bile tam doldurmuyo düşünün sıkıyorum baya anca oluyo ya of :KK43:

HEYYYYYYYYYYYYYYYY
Kızlar hadi bakalım canlanın ne oldu sizeeeeeeeeeee
Herkes düzgünce düzenlice dinlesin lütfendestekk

Ben 1.21 yaptımm sonra birşeyler oldu ve arada kaynadı her şeyide bıraktım

Yeniden başlıyorum
2 gündür dinlemeye başladım
Hadi sizde hadiiiiiiiiii

Ben de ilk 21'i bitirdim ama 2. 21'e başlayamamıştım.
Şimdi tekrar başladım her gün dinlemeye.
2. günüm inşallah aksatmadan dinleyebilirim.
Allah hepimizin gönlüne göre versin AMİN :)

kızlar napıyosunuz neden hicbirimiz bende dahil bir istikrar saglayamadık bu konuda.. ben ilk 21de bir sonuc almustım esasen ama sonra birseyler girdi araya dinleyemedim bıraktım birdahada baslayamadım birtürlü.
Ama simdi 5gündür yenıden dinlemeye basladım. Bastan 3tane 21 yapıcam.
sizlerde pes etmeyın duzgunce bir planlıca dinleyip bakamadık. Ama insallah bozmıycam birdaha

hadi kızlar

telkinciler nerdesiniz? uzuuuun zamandır takip ediyorum bi allahın kuluda yaptım sonuç tamamdır demedi..buda demek oluyorki telkin fısss..başka yöntemler denemek gerekiyo artık tabi kim bulur bu yöntemi yada kimde ne kadar işe yarar muamma...ama bildiğim tek şey varsa 1075 sayfa dolusu yazının neticesi koca bi hüsran evet üzgünüm ama işe yaramadı...bunları yazmamın sebebi şu; buraya yeni gelen yada göz atan arkadaşlar telkin dosyasını indiremedik bizede yollayın falan demişler...dosyayı alamadık,dinleyemedik diye üzülmesinler en azından telkin saçmalığı ile kafaları şişmedi vede hayal kırıklığına uğramadılar...belki tepki bile alırım bunları yazmakla ama gerçek bu...haaaa aksini düşünen varsa buyursun gelsin..! bir buçuk aydır nerdeyse kimse uğramıyor..buda işe yaramadığının kanıtıdır diye düşünüyorum..herkese iyi geceler... göğüs büyütme yöntemindede denenmemiş vede gerçekten işe yarayan yöntemler bulmalarını diliyorum...

telkinciler nerdesiniz? uzuuuun zamandır takip ediyorum bi allahın kuluda yaptım sonuç tamamdır demedi..buda demek oluyorki telkin fısss..başka yöntemler denemek gerekiyo artık tabi kim bulur bu yöntemi yada kimde ne kadar işe yarar muamma...ama bildiğim tek şey varsa 1075 sayfa dolusu yazının neticesi koca bi hüsran evet üzgünüm ama işe yaramadı...bunları yazmamın sebebi şu; buraya yeni gelen yada göz atan arkadaşlar telkin dosyasını indiremedik bizede yollayın falan demişler...dosyayı alamadık,dinleyemedik diye üzülmesinler en azından telkin saçmalığı ile kafaları şişmedi vede hayal kırıklığına uğramadılar...belki tepki bile alırım bunları yazmakla ama gerçek bu...haaaa aksini düşünen varsa buyursun gelsin..! bir buçuk aydır nerdeyse kimse uğramıyor..buda işe yaramadığının kanıtıdır diye düşünüyorum..herkese iyi geceler... göğüs büyütme yöntemindede denenmemiş vede gerçekten işe yarayan yöntemler bulmalarını diliyorum...

2. 21 i de bitirdim malesef ilk başta sanki karıncalanma var gibiydi umutluydum ama sonuç hüsran. belkide biz beynimizi olmicak diye odakladık bu yüzden işe yaramadı. çünkü ikinci 21 de ben gerçekten umutsuzdum. neyse ama faydasını gören arkadaşlar var önceki sayfalardan biliyorum bizde işe yaramadı heralde ne diyelim sağlık olsun :KK43:

Arkadaşlar ikinci 21 i tamamladıktan sonra tatil matil derken 3. 21 e pazartesi itibariyle başlamış bulunuyorum. Bende inanılmaz bir büyüme oldu. Ama kızlar sadece telkinden midir bilemiyorum. Çok düzenli dinliyorum telkini bunun yanında aklıma geldikçe masaj yapıyorum, yanlara sırtımın göğüse yakın kısımlarına, koltuk altına ve boynuma her aklıma geldiğinde hafif hafifi vuruyor masaj yapıyorum, birde her duşta mutlaka önce soğuk su, sonra soğuk su tutuyorum göğüslerime. Birde hergün adaçayı ve rezene yi karıştırıp içiyorum. Bol bol da su içiyorum. Yiyebilenler her gün 2 tane hurma yesin çok etkili şeyler. Telkine devam inanarak dinleyin mutlaka olacaktır. Ama bunun yanında destekleyici şeyler de yapın ki gelişimine katkıda bulunun. Ayrıca şu koltuk altına ve dediğim gibi sırtın göğüse yakın kısmına vurun sık sık aklına her geldiğinde her müsait ortamınızda elinize bir havlu alıp çamaşır sıkar gibi sıkın, birde ellerinizi göğüs hizasında iki yana açıp ortada birleştirip sıkın çok faydalı şeyler inanın bu dediğim hareketleri üç gündür yapıyorum göğüs aram resmen birleşti göğüslerim birbirine değiyor. Çok uğraştım ama sonunda faydasını buldum egzersiz çok önemli. BU arada biraz da kilo aldım oda etkiledi. Kimse yok diye girmiyordum ama girenler için tekrar yazdım. Herkese sevgiler.

merhaba arkadaşlar çok uzun yıllardır bu siteyi sessiz takip edenlerdenim ve sessizliğimi biraz bozmak istedim.28 yaşında 1 çocuk annesiyim bu telkini hafta sonları haricinde dinleme kararı aldım(hafta sonu koca çocuk ev işi zor)gün olarak 5.günüm bende olan etkileride şuanda sadece göğüs uçlarımda bir hassaslık.. yorumları okudukça inancımı yitirmeye başladığım noktada kendi kendimi inandırmaya başlıyorum olumsuzlardan arındırmaya çalışıyorum.bu arada iş yerimde dinliyorum bir arkadaşımda benimle beraber dinliyor ama izinli oluyor dışarı çıkıyor yani düzensiz olduğu için herhalde, onda etkili olmadığını söylüyor. benim merak ettiğim neden 2. 3.21 e ihtiyaç duyuldu demekki sonuç alınmadımı? ben olumlu olumsuz size yazıcam bende etki ederse herkeste eder diye düşünüyorum çünkü hem evlilik hem doğum sonuç 0 memeler inşallahta etkili olur birde ben çocuk emzirdiğim için biliyorum bu telkini dinlerken sanki süt toplanıyormuş gibi geliyor psikolojikmidir bilemiyorum anlam veremediğim bişeyler oluyor:) ama büyüdüğünü henüz hissedemiyorum.

X